• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایتهای ptc با نرخ کلیکی بالا

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
در این تاپیک میخوام سایتهایی به شما معرفی کنم که در طی 2 الا 3 هفته یعنی 15 یا 16 روز بتوانید با فعالیت مستمر به حداقل پرداختی برسید بدون اینکه بخواهید 1 سنت سرمایه گذاری کنید و مطمئنا حداقل پرداختی این سایتها بالای 5 دلار خواهد بود و البته با زیر مجموعه گیری زودتر میتوانید به حداقل پرداخت برسید . و درخواست برداشت بدهید .

این سایتهایی که در اینجا توسط استارتر معرفی می شوند مورد اعتماد بوده و دارای قسمت proof هستند . یعنی به کاربران دیگه پرداختی داشته اند . و شما میتوانید با کلیک کردن بر روی گزینه proof در این سایتها به این موضوع پی ببرید .

سایت اول : نامش واشنگتن باکس هست و در هنگام عضویت یک دلار به شما می دهد . و هر وقت که موجودی شما به 20 دلار رسید میتوانید درخواست برداشت بدهید . بیشتر کلیکهای این سایت 10 سنتی هستند یعنی با 10 تا کلیک کردن یک دلار بدست می آورید . و به حساب لیبرتی هم پرداختی داره . و شما میتوانید با کلیک کردن بر روی گزینه proof در این سایت به این موضوع پی ببرید .

یک نمونه پرداختی به حساب اعضا

2013040221fc47d03de4e02b2d63ad3a3b1ce83a.jpg

همین امروز ثبت نام کردم و هم اکنون 2.63 $ درآمد کسب کردم . یعنی روزی 1.6$ با کلیک کردن بر روی تبلیغات کلیکی با نرخ های 10 یا 5 سنتی بدست می آورید .

هم اکنون عضو شوید :
washingtonbux - Click. View. Earn money.

توجه توجه :

یک نکته هم اینجا بهتون بگم ، ممکن هست فیش های پرداختی این سایت جعلی باشه . این مطلب رو گفتم تا بعدا در صورت فعالیت مستمر در این سایت و پرداخت نکردن به شما از طرف این سایت گلایه ای نباشه .
بهر حال این یک تجربه هست و امتحان میکنیم ضرری که نداره .

من فقط سایتها را اینجا معرفی میکنم و هیچ تضمینی نمیکنم . و از طرف دیگه اگر من خودم هم پرداختی از این سایتها داشته باشم فیش پرداختی این سایتها را در اینجا قرار میدهم . موفق باشید . لطفا مطالب اسپم نفرستید تا سایتهای دیگری هم معرفی کنم . .

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129

به 1000 نفر اول عضویت التیمیت میده .

کلیک 2 سنتی
روزی 10 سنت
برداشت 1 دلار
واریز انی به لیبرتی
----
تا 1000 نفر پر نشده ثبت نام کنید که عضویت التیمیت رو بگیرین

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
دوستان توجه کنید سایت هایی با اسکریپت nextgen ptc script معمولا خیلی زود اسکم میشن
BuxHost | NextGen PTC script and GPT script with free domain
باید زود به برداشت رسیدیدن برداشت کنید و فکر سرمایه گذاری نباشید چون زود اسکم میشن

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
سایت می می باکس با کلیکهای 8 سنتی - وقتی به 4 دلار رسید میتوانید برداشت کنید . در عرض دو سه روز میتوانید یک دلار کسب درآمد کنید . :wub:

banner1.png

این سایت اسکم شده ! عضو نشوید

Last edited:

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
سایت click paid یک سایت سورف می باشد . نیازی نیست تک تک روی تبلیغات کلیک کنید ، بعد از ثبت نام در قسمت داشبورد پایین صفحه که عبارت زیر نوشته شده : Click A Site Preview Below To Start Viewing Sites روی یک آگهی کلیک کنید بعد از اینکه تایمر صفر شد گزینه View next ad را کلیک کنید و بعد از اینکه 7 الا 8 تا آگهی دیدید روی گزینه stop after this ad view کلیک کنید یا تیک این گزینه را بزنید و سپس یک عبارت بعد از اینکه تایمر صفر شد مشاهده خواهید کرد end surfing session روی آن کلیک کنید و 20 سنت دریافت کنید . هر روز 20 سنت میتوانید درآمد کسب کنید و وقتی به 10 دلار رسید می توانید درخواست برداشت بدهید ! روزی 5 یا 6 آگهی فقط مشاهده کنید . خیلی راحت

جهت عضویت روی بنر زیر کلیک کنید . به حساب لیبرتی هم پرداخت میکنه . در گزینه my account ، روی my wallet کلیک کنید درآمد شما در این قسمت محاسبه شده است . در همین قسمت پایین صفحه هم میتوانید شماره حساب لیبرتی خودتان را وارد کنید .

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
با مشاهده تبلیغات این سایت در روز میتوانید تا 17 سنت کسب درآمد کنید و در طی 5 الا 6 روز میتوانید یک دلار کسب کنید. وقتی درآمدتان به 3.50 $ رسید درخواست برداشت بدهید .
بر روی آگهی های 30 ثانیه کلیک کنید چون درآمد بیشتری دارند . این سایت بخش proof هم دارد . میتوانید مشاهده کنید به چه کسانی پرداختی داشته است .

اگه دوست داشتید از این قسمت عضو شوید
topstarbux - earn star money

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
ار وی باکس -- سایت کلیکی ایده ال
موقع برداشت فی نمیگیره