آرتیمس محتشم
Registered User
- نوشتهها
- 578
- لایکها
- 158
سلام دوستان عزیز
کدام سایت برای خرید انلاین تبلت مناسب هست لطفا راهنمایی بفرمایید
خرید داشتین ازشون؟میشه راهنمایی بیشتری کنینفروشگاه که زیاد هست ولی مختص گوشی و تبلت اگر میخواین به نظرم تکنولایف از بقیه بهتره
بله دو- سهبار خرید کردم ازشون. راهنمایی در مورد چی میخواین؟خرید داشتین ازشون؟میشه راهنمایی بیشتری کنین
جنسهاشون کاملا آکبند هست؟رجستر شده هستن؟قیمتشون نسبت به جاهای دیگه چطوره؟بله دو- سهبار خرید کردم ازشون. راهنمایی در مورد چی میخواین؟
اکبند بودنش که کاملا اکبند بودن برای من. درباره رجیستر هم چیز خاصی نیست فقط باید کد imei رو تو سیستم ثبت کنید تا گوشی رجیستر بشه که هیچ هزینه ای هم نداره. قیمتهاشونم معمولا از بقیه جاها ارزونترهجنسهاشون کاملا آکبند هست؟رجستر شده هستن؟قیمتشون نسبت به جاهای دیگه چطوره؟
ممنون از راهنماییتوناکبند بودنش که کاملا اکبند بودن برای من. درباره رجیستر هم چیز خاصی نیست فقط باید کد imei رو تو سیستم ثبت کنید تا گوشی رجیستر بشه که هیچ هزینه ای هم نداره. قیمتهاشونم معمولا از بقیه جاها ارزونتره
حدودا 6 ماه پیشممنون از راهنماییتون
کی اخرین بار خرید کردین ازشون؟
شما که هزینه میکنیدتبلت بدون سیم کارت، ده تا 12 اینچ
چی پیشنهاد میکنید؟
اداره گازکولر گازی کجا قیمتاش خوبه
سلام دوستان عزیز
دیجی کلا 140 هزارتومان گرونتر هست همین تبلت ارسالشم رایگان نیستچرا از دیجیکالا خرید نمیکنید معمولا بگردی نسبت به بازار هم قیمتهای مناسب داره هم گارانتی و مرجوعی داره،مثل خیلی از سایتها نیست بعد خرید جوابتو نمیدن
پس فرستادن دیجیکالا اگه مشکل داشته باشه راحت تره احتمالادیجی کلا 140 هزارتومان گرونتر هست همین تبلت ارسالشم رایگان نیست
ولی تکنو لایف ارزونتره و ارسالشم رایگان هست
اگه گاز ها قطع بشهاداره گاز
بعید میدونم خیلی با مرجوع کردن توی دیجی مشکل داشتن چون پلمپ کالا باز بشه دیگه مرجوع نمیکنن و شما هم تا پلمپ رو باز نکنین چجوری میخواین بفهمین کالا سالمه یا نه؟پس فرستادن دیجیکالا اگه مشکل داشته باشه راحت تره احتمالا