• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت جدید کلیکی!!

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
این سایت یکی از سایتهای PPC است که تازه راه افتاده یعنی با مشاهده آگهی های سایت توسط شما بهتون روزانه پول میده
حداقل برداشت سایت هم 3 تومن هست
نکته این جاست که چون هنوز کاربراش زیاد نشدن برای همین به 500 نفر اولی که توش ثبت نام کنند 1000 تومن جایزه میده

میتونین با کلیلک روی بنر زیر وارد سایت بشین:

همچنین این سایت به کاربرانش با کارهایی که انجام میدن امتیاز میده که جدول امتیازات رو در صفحه اول سایت میتونین ببینین بعد در آخر هر ماه جوایز ارزنده ای رو به نفرات برتر اهدا میکنه از قبیل پول نقد، کارت شارژ و ...

هنوز تعداد اعضا به سقف 500 نفر نرسیده پس عجله کنید... ---------------------------------------------------ویرایش----------------------------------------------
نکته مهم: مبلغ 1000 تومن جایزه مربوط به عضویت رو بعد از چند روز به حساب کاربرانی ریخته می شه که بعد از عضویت توی سایت فعالیت هم بکنن (یعنی کلیک روی تبلیغات)

Last edited:

imanLavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من تو این سایت عضو شدم چطور میشه گلد شد ؟
و چطور میشه زیر مجموعه کرایه کرد لطفا یه آدرس ایمیل یاهو بدید با هم بیشتر در ارتباط باشیم

imanLavasani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این 1000 تومنی که گفتی اصلا اضافه نشد به حساب !!!!

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
یادش بخیر سایتهای کلیکی اسباب بازی زمان بچگیمون بود ! :D

استارتر گرامی لطفا از شوخی ناراحت نشو :)

خواهش میکنم، شما که چیزی نگفتی:)
فقط اومدی امضاتو اینجا گذاشتی و رفتی ;)

devill

Registered User
لایک‌ها
981
با سلام و اجازه از استارتر.
دوستان من توی چند تا ازین سایتا عضو هستم. نظرم این هست که زیر مجموعه هم دیگه بشیم ولی نمیدونم شدنی هست یا نه.؟ اگر شدنی هست بگید که به هم دیگه لینک بدیم.
ممنون.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
تعداد اعضا تا به امروز 400 نفر شده
یعنی هنوز به سقف 500 نفر نرسیده
پس برای عضویت و گرفتن جایزه عضویت عجله کنید

در ضمن سایت بخش امتیازدهی خودش رو هم راه اندازی کرده که در پایان ماه به افراد با امتیاز بالا جوایز ارزنده ای رو اهدا می کنه

بالا