• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت فوق العاده dimondclix

mosstafa2m66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سایت عالی dimondclix یکی از بهترین سایت هایی هست که باهاش آشنا شدم .

5 روز اول به شما عضویت زمرد رو میده که قیمتش 100 دلار هستش و توی همین 5 روز با تبلیقات 0.02 و 0.0018 سنتی که داره میتونید به 1 دلار برسید که این عالیه . البته تبلیغات با ارزش های متفاوت خیلی زیاد موجود هستش که بستگی به خودتون داره چقدرش رو کلیک کنید .

و اینکه به محض ثبت نام 0.50 سنت هدیه عضویت به شما میده .

قیمت هر زیر مجموعه اجاره ای 0.12 سنت هست و اینجا شما امکان خرید زیرمجموعه مستقیم رو هم دارید که قیمت هر زیرمجموعه مستقیم 1 دلاره .

از ویژگی های دیگه این سایت باید بگم که واقعا میانگین کلیک های زیرمجموعه های اجاره ای بالاست و خیلی خوب کلیک میکنن . کمترین مقدارش 20 کلیک در روزه برای من

و نکته آخر اینکه من خودم هنوز برداشت نزدم ولی به اندازه ی کافی نسبت به امنیت سایت و اثبات پرداختی هم توی سایت های ایرانی و مخصوصا توی فروم ها و سایت های خارجی تحقیق کردم و وقتی مطمعن شدم 12 دلار سرمایه گذاری کردم و راضی هستم .
پیشنهاد میکنم این سایت فوق العاده رو از دست ندید . برای عضویت روی لینک زیر کلیک کنید و هر سوالی داشتید بپرسید .

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
پرداخت اتوماتیک داره؟

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با یوزر ehsan2500 عضو شدم

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دیگه از این اینطور سایتای کلیکی سراغ ندارید؟ هر چی بیشتر بهتر

mosstafa2m66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دیگه از این اینطور سایتای کلیکی سراغ ندارید؟ هر چی بیشتر بهتر
سایت که زیاده ولی خب بیشترشون کلاهبردار هستن یا بدون سرمایه گذاری خیلی سخته به درآمد رسیدن توی اون سایت ها
شخصا توی سایت های زیر فعالیت میکنم :
neobox ( که از سال 2007 تا الان داره فعالیت میکنه )
paidverts ( که اگه اصولی توش جلو بری یا اینکه مقداری سرمایه بزاری توش فوق العاده عالیه و خیلی وقته که داره فعالیت میکنه )
و این 2 تا سایت زیر که تقریبا تازه وارد هستن ولی پرداختی دارن و روند کاریشون جوری هست که میشه امید داشت بهشون :
grandadverts
isobux

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سایت که زیاده ولی خب بیشترشون کلاهبردار هستن یا بدون سرمایه گذاری خیلی سخته به درآمد رسیدن توی اون سایت ها
paidverts ( که اگه اصولی توش جلو بری یا اینکه مقداری سرمایه بزاری توش فوق العاده عالیه و خیلی وقته که داره فعالیت میکنه )
و این 2 تا سایت زیر که تقریبا تازه وارد هستن ولی پرداختی دارن و روند کاریشون جوری هست که میشه امید داشت بهشون :
grandadverts
isobux
منظورم اینه مثل سایت دیاموند باشن و زود به حداقل پرداخت برسه و پرداخت انی داشته باشه. مثلا من در سایت مسخره clickiey به مدت بیشتر از یک ماه فعالیت کردم و به حداقل پرداخت رسیدم ولی الان نزدیک 10 روزه درخواست پرداخت دادم و هنوز واریز نشده. شاید هم اسکم شده. راستی neobux هنوز تسک داره؟

mosstafa2m66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
منظورم اینه مثل سایت دیاموند باشن و زود به حداقل پرداخت برسه و پرداخت انی داشته باشه. مثلا من در سایت مسخره clickiey به مدت بیشتر از یک ماه فعالیت کردم و به حداقل پرداخت رسیدم ولی الان نزدیک 10 روزه درخواست پرداخت دادم و هنوز واریز نشده. شاید هم اسکم شده. راستی neobux هنوز تسک داره؟
neobux تسک برای کاربرای ایرانی نداره ...
2 تا سایت جدید که لینک گذاشتم چون عضویت ویژه هدیه میده میشه زود به حداقل پرداخت رسید

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
به نظرت familyclix هم خوبه؟

mohamad1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
متاسفم که اینو میگم ولی من یک عضو dimondclix هستم 4 ماه در ای سایت فعالیت داشتم و300 رفرال دارم ولی جند روزه این سایت را ول کردم زیرا چند وقتعه اسکم شده یعنی پرداخت نداره و برای پرداخت به من هم شرط مسخره وخطرناک 25 دلار سپرده را گذاشته نه فقط برای من بلکه برای همه کاربران این سایت و این هم روشی جدید برای بیشتر بدبخت کردن امثال من وتو بعنوان یک دلسوز میگم گول نخورید دیگه با خودتونه توی سایتهای اسکم بگیر نوشته non paymants این باین معنیه که به هیچکس پر داخت نمیکنه حتی به پدر خودش وظیفه وجدانی من نصیحت بود

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
شانس ما رو نگاه. اسکم بازاره

mohamad1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شانس ما رو نگاه. اسکم بازاره
و اما familyclixوضیعت این سایت در حال حاضر selective payment این بع این معنیع که این سایت برای پرداخت گزینش میکنه یعنی به یک عده پرداخت میکنه و یک عده ای را هم گول میزنه و سر کارشان میزاره به عنوان کابر این انجمن من تجربمو در اختیار شماها میزارم من یکی از سایتهامو معرفی میکنم که توش عضو بشین وضعیتش در حال حاضر وتا الان خوبه وتوی هیچ سایت اسکم بگیری هم اسمش بعنوان اسکم در نیامده اسم این سایت در روبروhttp://www.cliquesteria.net/?ref=mohamad1983 از تجربه من استفاده کنید من وضعیت سایتها را روزانه چک میکنم محمد پرندی هستم با نام کاربری mohamad1983

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
و اما familyclixوضیعت این سایت در حال حاضر selective payment این بع این معنیع که این سایت برای پرداخت گزینش میکنه یعنی به یک عده پرداخت میکنه و یک عده ای را هم گول میزنه و سر کارشان میزاره به عنوان کابر این انجمن من تجربمو در اختیار شماها میزارم من یکی از سایتهامو معرفی میکنم که توش عضو بشین وضعیتش در حال حاضر وتا الان خوبه وتوی هیچ سایت اسکم بگیری هم اسمش بعنوان اسکم در نیامده اسم این سایت در روبروhttp://www.cliquesteria.net/?ref=mohamad1983 از تجربه من استفاده کنید من وضعیت سایتها را روزانه چک میکنم محمد پرندی هستم با نام کاربری mohamad1983
مینیم پرداخت این سایت زده 5 دلار. در چه مدت میشه به حداقل پرداخت رسید؟

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
مسنیم پرداخت این سایت زده 5 دلار . در چه مدتی میشه به حداقل پرداخت رسید؟

mohamad1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بدون رفرال گیری در حدود 50 روز ولی اگر رفرال بگیری پول بیشتر و درآمد ثابتری داری من خودم رفرال میگیرم و هنوز تقاضا نداده ام اینطوری بهتر است در ضمن کلیک رفرال واقعا خوب است 5 رفرال ایت سایت 75 سنته و شما میتوانی برای تمدید اجاره از اجاره بها 15 روزه هم میتوانی استفاده کنی تا اینطوری به رفرالهای بیشتر برسی در پلن اول این سایت تا 10 دلار سقف پر داخت داره

mohamad1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بدون رفرال گیری در حدود 50 روز ولی اگر رفرال بگیری پول بیشتر و درآمد ثابتری داری من خودم رفرال میگیرم و هنوز تقاضا نداده ام اینطوری بهتر است در ضمن کلیک رفرال واقعا خوب است 5 رفرال ایت سایت 75 سنته و شما میتوانی برای تمدید اجاره از اجاره بها 15 روزه هم میتوانی استفاده کنی تا اینطوری به رفرالهای بیشتر برسی در پلن اول این سایت تا 10 دلار سقف پر داخت داره

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
grandadverts
isobux
grandadverts و isobux پرداختی دارند؟

mohamad1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
grandadverts اسکمه ولی isobux رو نمیدونم چون خیلی تازه کاره

بالا