• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت معتبر آی تی کوین برای سرمایه گذاری بیت کوین

behdad123

Registered User
لایک‌ها
9
در این سایت کمترین مقداری که میتوانید سرمایه گذاری کنید 0.00000001 میباشد و حداقل سود روزانه شما 1.6 درصد میباشد که هرچقدر سرمایه گذاری شما بیشتر باشد سود شما نیز بیشتر میشود. برای سرمایه گذاری به قسمت make deposit بروید و به میزان دلخواه سرمایه گذاری کنید و برای برداشت سود خود میتوانید از قسمت withdrawal این کار را انجام دهید.

لینک ثبت نام

behdad123

Registered User
لایک‌ها
9
بله این سایت کاملا معتبره

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
این سایت هایپه و اصلا هم معتبر نیست !

behdad123

Registered User
لایک‌ها
9
این سایت هایپه و اصلا هم معتبر نیست !
دوست عزیز من تو این سایت سرمایه گذاری کردم سود خیلی خوبی میده و دریافتی هم داشتم.
مثلا پی بی ماینینگ هایپ نبود چه گلی به سر ما زد؟؟؟؟

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوست عزیز من تو این سایت سرمایه گذاری کردم سود خیلی خوبی میده و دریافتی هم داشتم.
مثلا پی بی ماینینگ هایپ نبود چه گلی به سر ما زد؟؟؟؟
دوست عزیز بهتر بود میگفتی هایپه نه این که بگی یه سایت معتبره برای سرمایه گذاری ! ممکنه یه عده اشتباه کنن خیلی بده به خاطر سود خودمون سرمایه بقیه رو به باد بدیم .
اتفاقا پی بی ماینینگ هم هایپ بود و 99 درصد سایت های کلود دیگه هم هایپن . فقط سودشونو کم کردن که این باعث شده ماندگارتر بشن .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سند پرداخت ؟

behdad123

Registered User
لایک‌ها
9
من به دلیل اینکه نزدیک به 1 میلیون تومان در سایت پی بی ماینینگ از دست دادم مقدار بسیار کمی در این سایت سرمایه گذاری کردم.

itcoin.jpg

اولین مقدار که 0.00001 میباشد مربوط به سایت itcoin است

block.jpg

behdad123

Registered User
لایک‌ها
9
نکته مهم در این سایت اینه که شما هروقت خواستید میتونید اصل پول خود را از سایت برداشت کنید

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام من هم 20 میلی بیت کوین تو سایت چیکن کوین سرمایه گذاری کردم و تا الان که داره برداشت 4 ام من جور می شه ( حداقل برداشت 3 میلی بیت کوین ) پرداختی د اشته و ضمن این که این پرداخت تنها 33 درصد از سود من بوده و بقیش رو اصل سرمایه ام اومده که الان اون 20 میلی داره می رسه به 60 میلی . یعنی هم افزایش سرمایه و هم سود دهی. در پیج اول هم یه سره داره واریز ها رو نشون می ده . ضمنا چت روم فعال و ادمین فعالی داره که پاسخ همه سوالات رو در مدت کمتر از چند ساعت می ده. واریز و برداشت هاش هم نهایتا 1 ساعت طول می کشه. بیشترین سرمایه گذاری که دیدم تو این سایت 10 بیت کوین بوده و یکی از دوستان خودم با 0.5 بیت کوین شروع کرده که الان سود خیلی بیشتری نسبت به من می گیره .

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
من به دلیل اینکه نزدیک به 1 میلیون تومان در سایت پی بی ماینینگ از دست دادم مقدار بسیار کمی در این سایت سرمایه گذاری کردم.
pbmining به صورت بسیار تابلویی از همون اول مشکوک میزد، لااقل مبلغ بالا سرمایه‌گذاری میکنی قبلش تحقیق کن
از 30-40 تا سایت cloudmining که وجود دارند و داشتند فقط یکی قابل اطمینانه که اون هم در حال حاضر pause کرده

behdad123

Registered User
لایک‌ها
9
pbmining به صورت بسیار تابلویی از همون اول مشکوک میزد، لااقل مبلغ بالا سرمایه‌گذاری میکنی قبلش تحقیق کن
از 30-40 تا سایت cloudmining که وجود دارند و داشتند فقط یکی قابل اطمینانه که اون هم در حال حاضر pause کرده
پی بی ماینینگو از خیلی جاها تعریفشو شنیده بودم.... تو سایت علم و درس هم خیلی تعریفشو کرده بود و کلا گفته بود سایته خوبیه

katty2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
منم تو چیک کوین الان سرمایه گذاری کردم ولی خیلی نگرانم من حدود 0.001 btc سرمایه گذاری کردم امیدوارم پرداختیش منظم باشه فقط یه سوال؟ میشه اون سودی رو که به ما پرداخت میکنه دوباره به حد نصاب برسه سرمایه گذاری کرد تو سایت درسته؟
سلام من هم 20 میلی بیت کوین تو سایت چیکن کوین سرمایه گذاری کردم و تا الان که داره برداشت 4 ام من جور می شه ( حداقل برداشت 3 میلی بیت کوین ) پرداختی د اشته و ضمن این که این پرداخت تنها 33 درصد از سود من بوده و بقیش رو اصل سرمایه ام اومده که الان اون 20 میلی داره می رسه به 60 میلی . یعنی هم افزایش سرمایه و هم سود دهی. در پیج اول هم یه سره داره واریز ها رو نشون می ده . ضمنا چت روم فعال و ادمین فعالی داره که پاسخ همه سوالات رو در مدت کمتر از چند ساعت می ده. واریز و برداشت هاش هم نهایتا 1 ساعت طول می کشه. بیشترین سرمایه گذاری که دیدم تو این سایت 10 بیت کوین بوده و یکی از دوستان خودم با 0.5 بیت کوین شروع کرده که الان سود خیلی بیشتری نسبت به من می گیره .

بالا