• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت معتبر Swagbucks

laggergirl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
یه مدتی بود دنبال یه گیفت کارت آمازون بودم برای خرید E-book ولی با این قیمت سایت های ایرانی قیدش رو زده بودم تا اینکه اتفاقی این سایت رو پیدا کردم.
سایتی هست که به روش های مختلفی به شما امتیاز میده.مثل سرچ کردن تو وب با موتور جست و جوش،شرکت توی نظرسنجی های روزانه،انجام یک سری کارهای آماری و یا عضویت در سایت های تبلیغی و اینجور چیزا.راحت ترین راه همون سرچ کردن تو وب هست.
کالای فیزیکی داره ولی طی تماسی که باشون داشتم به ایران نمیفرسته ولی کد گیفت کارتها رو به اکانتمون تو سایت میفرسته.گیفت کارت ها هم از آمازون گرفته تا Gamestop و کلی فروشگاه دیگه و مهمتر از همه Paypal
به هر حال سایت خوبیه.توی PTC-Investigaion هم رتبه Elite رو داره و یه 5 سال و خورده ای هست که داره فعالیت میکنه.
برای عضویت فقط IP آمریکا،کاناد،انگلیس و هند رو میپذیره.

اگه خوشتون اومد بیاید زیرمجموعه من بشید منم یه سودی کنم زودتر به این گیفت کارت 5 دلاری آمازون برسم:D

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام دوستان
یه مدتی بود دنبال یه گیفت کارت آمازون بودم برای خرید E-book ولی با این قیمت سایت های ایرانی قیدش رو زده بودم تا اینکه اتفاقی این سایت رو پیدا کردم.
سایتی هست که به روش های مختلفی به شما امتیاز میده.مثل سرچ کردن تو وب با موتور جست و جوش،شرکت توی نظرسنجی های روزانه،انجام یک سری کارهای آماری و یا عضویت در سایت های تبلیغی و اینجور چیزا.راحت ترین راه همون سرچ کردن تو وب هست.
کالای فیزیکی داره ولی طی تماسی که باشون داشتم به ایران نمیفرسته ولی کد گیفت کارتها رو به اکانتمون تو سایت میفرسته.گیفت کارت ها هم از آمازون گرفته تا Gamestop و کلی فروشگاه دیگه و مهمتر از همه Paypal
به هر حال سایت خوبیه.توی PTC-Investigaion هم رتبه Elite رو داره و یه 5 سال و خورده ای هست که داره فعالیت میکنه.
برای عضویت فقط IP آمریکا،کاناد،انگلیس و هند رو میپذیره.

اگه خوشتون اومد بیاید زیرمجموعه من بشید منم یه سودی کنم زودتر به این گیفت کارت 5 دلاری آمازون برسم:D

نرم افزار تغییر آی پی بده زیر مجموعت میشیم

laggergirl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اگه از فایرفاکس استفاده می کنید میتونید از برنامهAnnonymox استفاده کنید.هم کم حجمه هم سریعه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اگه از فایرفاکس استفاده می کنید میتونید از برنامهAnnonymox استفاده کنید.هم کم حجمه هم سریعه

حجم خوریش چطوره؟3.5 گیگ ماهیانه وایمکس ایرانسل رو یهویی نپرونه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

این یه افزونه فایر فاکسه که برای سایتهایی که از پورت HTPPS استفاده میکنند بدرد میخوره . سرعتش هم بعضی مواقع کند میشه ولی در کل چیز خوبیه

laggergirl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اون برنامه که حجمی مصرف نمی کنه خود سایت هم شما بیشتر با سرچ کردن امتیاز میگیری که سرج کردن هم حجم کمی میگیره

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اون برنامه که حجمی مصرف نمی کنه خود سایت هم شما بیشتر با سرچ کردن امتیاز میگیری که سرج کردن هم حجم کمی میگیره

بعدش پول رو به کجاها میتونیم متقل کنیم؟

laggergirl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
گیفت کارت آمازون و بقیه فروشگاه ها رو میگیری باهاش محصول الکترونیکی میخری.مثلا من میخوام چنتا e-book بگیرم
.یا کارت پی پال میگیری و میریزی به حساب پی پالت
یا کارت آیتونز و خلاصه بقیه اینجور چیزا

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوستان
یه مدتی بود دنبال یه گیفت کارت آمازون بودم برای خرید E-book
کد گیفت کارتها رو به اکانتمون تو سایت میفرسته.گیفت کارت ها هم از آمازون گرفته تا Gamestop و کلی فروشگاه دیگه و مهمتر از همه Paypal

گیفت کارت آمازون و بقیه فروشگاه ها رو میگیری باهاش محصول الکترونیکی میخری.مثلا من میخوام چنتا e-book بگیرم
.یا کارت پی پال میگیری و میریزی به حساب پی پالت
یا کارت آیتونز و خلاصه بقیه اینجور چیزا

سلام . دوست عزیز اینا رو برام توضیح میدی چین
یکی گیفت کارت ها هم از آمازون گرفته تا Gamestop و کلی فروشگاه دیگه و مهمتر از همه Paypal
یکی کد گیفت کارت
یکی گیفت کارت آمازون
یکی کارت پی پال میگیری
یکی کارت آیتونز

ممنون

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
بعد این نرم افزار تغییر آی پی که میگین همون ف ی ل ت ر ش ک ن ه یا فرق داره؟؟ممنون اگه توضیح بدید

laggergirl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام . دوست عزیز اینا رو برام توضیح میدی چین
یکی گیفت کارت ها هم از آمازون گرفته تا Gamestop و کلی فروشگاه دیگه و مهمتر از همه
Paypal
یکی کد گیفت کارت
یکی گیفت کارت آمازون
یکی کارت پی پال میگیری
یکی کارت آیتونز
سلام دوست عزیز
شما فرض کن میخوای بری از آمازون خرید کنی.خب اول باید یه حساب تو آمازون باز کنی.بعد واسه خرید بهت میگه چطور خرید میکنی.یکی با ویزا کارت و مستر کارت و...هست که گیر آوردنشون تو ایران سخته و گرون.راه دوم گیفت کارت یا همون کارت هدیه هست.مثلا شما از این سایت یه گیفت کارت 5 دلاری میگیری.یعنی این سایت یک کد بهت میده که وقتی تو بخش گیفت کارت حسابت توی آمازون بزنی 5 دلار به حسابت تو سایت اضافه میشه و دیگه لازم نیست از ویزا کارت استفاده کنی.
پی پال هم یه چیزی مثل همون ویزا کارت است ولی خب اول باید یه حساب پی پال باز کنی بعد این سایت پول رو به اون حسابت میریزه.
آیتونز هم که واسه خرید محصولات (بازی،آهنگ،ویدئو و...) روی محصولات اپل هست.
گیم استاپ هم که من دقیق نمیدونم چیه ولی بیشتر مال اوناییه که زیاد اهل بازی با اینترنت و... هستند.
بعد این نرم افزار تغییر آی پی که میگین همون ف ی ل ت ر ش ک ن ه یا فرق داره؟؟ممنون اگه توضیح بدید
آره به عنوان فلفل شکن هم میشه استفاده کرد ولی خب استفاده اصلیش تغییر آیپی هست.

بالا