• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...::: معرفی سایت های هایپ :::...

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
در این تاپیک به معرفی سایت های هایپ می پردازم . تنها سایت های معرفی میشن که خودم از اونا برداشت داشته باشم .
کسایی که تجربه ندارن به هیچ وجه پول زیاد سرمایه گذاری نکنن . هایت ریسک بالایی داره ولی سود بالایی هم داره .

................................................................................................................
اولین سایت YasaPays => سود ساعتی بین 0.1 تا 1 درصد - برداشت سود آنی - پرداخت به پرفکت مانی و اگوپی . 13 روز از شروع فعالیت سایت میگذره .

نکته مهم درباره YasaPays : پولی که سرمایه گذاری می کنید رو به هیچ وجه نمی تونید برداشت کنید و فقط می تونید سود رو برداشت کنید و تا 2.5 برابر پول سرمایه گذاری شده به شما سود میده .
مثال : شما 10 دلار سرمایه گذاری می کنید . اگه سایت به شما 4.5 سنت در ساعت سود بده. این سود تا وقتی به 25 دلار برسه ( یعنی 2.5 برابر ) ادامه پیدا میکنه . خلاصه شما تو 23 روز می تونید پول خودتونو 2.5 برابر کنید .

تازه ترین برداشت من از سایت YasaPays
jjjjjj.png

................................................................................................................

فایل های ضمیمه

• sshot-1.png
    sshot-1.png
    5.7 KB · نمایش ها: 48
Last edited:

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
دوست عزیز فکر کنم اسکم باشه چون در صفحه اولش یک هشدار می دهد که زده است ادمین کلاهبرداری کرده :mad::general112:
تو صفحه اول نوشته که ادمین سایت رو تو هیچ مانیتوری ثبت نکرده و بعضی سایت های مانیتوری که میگن سایت اسکم هست دروغ میگن و به سایت های مانیتور اسکم اعتماد نکنید
همین الان برداشت کردم
sshot-1.png

Skill_Master

Registered User
لایک‌ها
366
سلام
دوست عزیز یکم در مورد این هایپ تضیح میدین؟
ممنون

Skill_Master

Registered User
لایک‌ها
366
خود هایپ نمیدونم چیه؟
ممنون

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
به برنامه‌هایی با سوددهی بالا در مدت کوتاه گفته می شود. سایت های هایپ سایت هایی هستند که سرمایه های سرمایه گذاران را می‌گیرند و در کارهای مختلف همچون ترید(trade) در فارکس و ... به کار می گیرند و سود سرمایه گذاران را به آن ها باز می گردانند.

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
سرمایه اولیه که تو سایت Yasapays گذاشته بودم رو در 9 روز بیرون کشیدم . از این به بعد سود پول رو می گیرم .
این سایت در حال حاضر ساعتی 0.75 درصد و روزی 18 درصد سود میده
sshot-1ff.png

فایل های ضمیمه

• sshot-1ff.png
    sshot-1ff.png
    13.4 KB · نمایش ها: 2
Last edited:
بالا