• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت های کپی کار به گوگل؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام دوستان
یه چند تا سایت هستن از مطالب من کپی میکنن ،منم به گوگل ریپورت دادم ولی بعد از 24 ساعت اتفاقی نیفتاده.
می خواستم بدونم کسی تجربه داره برای اینکار؟ چقدر زمان می بره تا گوگل بررسی کنه؟
برای زبان فارسی مشکلی نیست؟

ضمن اینکه اون سایت ها تو گوگل از سایت من بالاتر هستن و تو همین چند روز گذشته که از مطالبم کپی می کنند حداقل چند هزار تا از بازدیدهام کم شده.

جالبش اینه که اصلاً به خودشون زحمت نمی دن حتی عنوان رو هم تغییر بدن!!!! و جالبتر هم اینه که از سایت اصلی یعنی سایت من بالاتر هستن تو نتایج!:wacko:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اگر در DMCA ریپورت دادید حله دیگه باید صبر کنید تا پاسخ بیاد براش

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
سلام

واسه به نتیجه رسیدن و زمین زدن یه سایت کپ زن باید یه گروه تشکیل بدید بعد مثلا ۱۰۰ نفری ریورت بدید تا سایت رو از نتایج حذف کنند

سعی کنید لیستی از لینکهای دزدی رو واسه گوگل ارسال کنید تا متوجه عمق کار بشه

با یه درخواست گوگل کاری نمیکنه باید زیاد باشه

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
سلام دوستان
یه چند تا سایت هستن از مطالب من کپی میکنن ،منم به گوگل ریپورت دادم ولی بعد از 24 ساعت اتفاقی نیفتاده.
می خواستم بدونم کسی تجربه داره برای اینکار؟ چقدر زمان می بره تا گوگل بررسی کنه؟
برای زبان فارسی مشکلی نیست؟

ضمن اینکه اون سایت ها تو گوگل از سایت من بالاتر هستن و تو همین چند روز گذشته که از مطالبم کپی می کنند حداقل چند هزار تا از بازدیدهام کم شده.

جالبش اینه که اصلاً به خودشون زحمت نمی دن حتی عنوان رو هم تغییر بدن!!!! و جالبتر هم اینه که از سایت اصلی یعنی سایت من بالاتر هستن تو نتایج!:wacko:

فکر نکنم با یه ریپورت اتفاقی بیفته
اگه موضوع حاده ادرس بزار همه ریپورت بدیم

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام

واسه به نتیجه رسیدن و زمین زدن یه سایت کپ زن باید یه گروه تشکیل بدید بعد مثلا ۱۰۰ نفری ریورت بدید تا سایت رو از نتایج حذف کنند

سعی کنید لیستی از لینکهای دزدی رو واسه گوگل ارسال کنید تا متوجه عمق کار بشه

با یه درخواست گوگل کاری نمیکنه باید زیاد باشه
هنوز که خبری نشده ، اگه تا فردا نتیجه نداد یه فکر دیگه باید بکنم چون اینجوری سایتم نابود میشه.

فکر نکنم با یه ریپورت اتفاقی بیفته
اگه موضوع حاده ادرس بزار همه ریپورت بدیم
موضوع که حاد هست ، واقعاً خیلی نامردیه ، تمام ورودی ها داره میره به سمت سایت های کپی کار!
کلی وقت گذاشتم از سایت های غیر انگلیسی مطلب ترجمه کردم حالا اینجوری بشه اصل نامردیه...

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
چون این سایتها اکثر مطالبشون کپی هست . علاوه بر مطالب خودت .مدارک و لینک در ریپورتت بذار که نشون بده اون سایت از سایتهای دیگه هم کپی کرده . باید مدرک ارایه بدی یک سایت ماهیتش کپی و فریب گوگل هست . ریپورت دادن یک یا دو پست کپی از سایت خودت مشکلی رو حل نمی کنه.

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
هم لینک منبع هم لینک مطلب کپی شده رو ریپورت دادم.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
هم لینک منبع هم لینک مطلب کپی شده رو ریپورت دادم.

سلام داداش ، کاملا درکت میکنم..
منم با این مشکل مواجه شدم رفتم صاف مثل مرد به طرف گفتم داداش اینارو پاک کن.. یارو هم پاک کرد
شما هم اول این کار رو بکن به طرف بگو که مطالبت رو پاک کنه.. اگر پاک نکرد توی سایت خودت یه پست بزن به اسم سایت های دزد و کپی کار و اسمشون رو وویس بگیر عکسشون رو از فیسبوک دربیار پیوست بکن ، بیا اینجا هم تاپیک بزن آبروشون رو ببر سه سوته مطالبت رو پاک میکنن - خیلی از بچه های اینجا هم ازت حمایت میکنن

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام داداش ، کاملا درکت میکنم..
منم با این مشکل مواجه شدم رفتم صاف مثل مرد به طرف گفتم داداش اینارو پاک کن.. یارو هم پاک کرد
شما هم اول این کار رو بکن به طرف بگو که مطالبت رو پاک کنه.. اگر پاک نکرد توی سایت خودت یه پست بزن به اسم سایت های دزد و کپی کار و اسمشون رو وویس بگیر عکسشون رو از فیسبوک دربیار پیوست بکن ، بیا اینجا هم تاپیک بزن آبروشون رو ببر سه سوته مطالبت رو پاک میکنن - خیلی از بچه های اینجا هم ازت حمایت میکنن

آخه یکی دوتا نیست ، اومده همه پست هامو بدون یه ذره تغییر با همون عنوان کپی کرده ، تازه تو گوگل بالاتر از سایت من هست!
تو 2 روز گذشنه حداقل 2 هزار تا آی پی از من گرفته شد و به اون سایت ها داده شده...

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
آخه یکی دوتا نیست ، اومده همه پست هامو بدون یه ذره تغییر با همون عنوان کپی کرده ، تازه تو گوگل بالاتر از سایت من هست!
تو 2 روز گذشنه حداقل 2 هزار تا آی پی از من گرفته شد و به اون سایت ها داده شده...

پس اینطوری دیگه فکر نمیکنم گوگل بتونه به شما کمک زیادی کنه
حتما کلی هم تگ گذاشته ... اون مطالب شما توی موضوعاتش هم هست و ورودی میده.. وجود اون مطالب کلی ورودی به صفحه اصلی سایت میده و امتیازش رو میبره بالاتر .. عاقلانه ترین کار این هست که طرف مطالبت رو پاک کنه.. نه گوگل
حالا شما یه درخواست از سایت طرف کنید و بگید که مثلا بعد از 1 ماه بیا کپی کن نه 24 ساعت

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
پس اینطوری دیگه فکر نمیکنم گوگل بتونه به شما کمک زیادی کنه
حتما کلی هم تگ گذاشته ... اون مطالب شما توی موضوعاتش هم هست و ورودی میده.. وجود اون مطالب کلی ورودی به صفحه اصلی سایت میده و امتیازش رو میبره بالاتر .. عاقلانه ترین کار این هست که طرف مطالبت رو پاک کنه.. نه گوگل
حالا شما یه درخواست از سایت طرف کنید و بگید که مثلا بعد از 1 ماه بیا کپی کن نه 24 ساعت
فعلاً منتظرم ببینم نتیجه ریپورت چی میشه... امیدوارم جواب بده.
این پاندا و پنگوئن هم مالی نیستن...
من خودم با این بضاعت کم می تونم برنامه ای بنویسم که حال این سایت های کپی کار رو بگیره ، نمیدونم گوگل چطور اینکارو نمی کنه ، شایدم کپی کارها رو دوست داره و ما خبر نداریم...

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
این گوگل یه چیزیش میشه ، آدرس هایی که ریپورت دادم رفته تو قسمت Approved URLs ولی هنوز تو نتایج هستن که ؟!!!
چرا اینجوریه؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
آقا چی شد گوگل اونارو پاکشون کرد ؟ اگر موفق شدی بگو..

امروز بازم دیدم 3 تا از پست هامو یه یارو کپی کرده بازم رفتم بهش گفتم پاک کنه پاک کرد .. کلی هم آسمون ریسمون بافتم که اینا کپی شدن ارزش نداره و این ها ..

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
آره خود مطالب از نتایج جستجو حذف شده ، ولی برچسب ها هم هستن!
دیگه هرکی ازم کپی کنه سریع ریپورتشو میدم به گوگل :p

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
آره خود مطالب از نتایج جستجو حذف شده ، ولی برچسب ها هم هستن!
دیگه هرکی ازم کپی کنه سریع ریپورتشو میدم به گوگل :p

آره تگ ها که میمونن ، توی موضوعاتش هم میمونه و ایندکس شده هست اما بلخره براش میشه گفت یه جورایی سابقه منفی رد شده
از نمره انضباطش توی گوگل نیم نمره کم شد :rolleyes:
به طرف کپی کننده بگو پشماش بریزه :lol:
فقط اگر درست و حسابی بگی که چه کارهایی کردی که گوگل پاک کرد نتایجش رو خیلی ممنون میشم به درد بچه هایی که اینجا دارن زحمت میکشن هم خیلی میخوره

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
آره تگ ها که میمونن ، توی موضوعاتش هم میمونه و ایندکس شده هست اما بلخره براش میشه گفت یه جورایی سابقه منفی رد شده
از نمره انضباطش توی گوگل نیم نمره کم شد :rolleyes:
به طرف کپی کننده بگو پشماش بریزه :lol:
فقط اگر درست و حسابی بگی که چه کارهایی کردی که گوگل پاک کرد نتایجش رو خیلی ممنون میشم به درد بچه هایی که اینجا دارن زحمت میکشن هم خیلی میخوره

هیچی فقط فرمش رو پر کردم وآدرس ها رو ، اینجا رو ببینید:
معرفی سایت کپی کننده به گوگل

بالا