• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت کلیکی درامدزایی معتبرایرانی بامیانگین حداقل3.5

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
با از کار افتادن ۹۰ درصدی سایت های شرکت فن آوران آسمان و عدم پرداخت این سایت ها به نظر میرسد بایستی به دنبال سایت های جایگزین برای ادامه فعالیت کلیکی در ایران بودسایت آنباکس در این زمینه فعالیت قابل قبولی در این مدت داشته و از جمله مزایای این سایت می توان به تعداد تبلیغات مناسب برای کیلیک پرداخت های به موقع بروزرسانی اسکریپت سایت و … اشاره کرد که این سایت را برای فعالیت مناسب جلوه می دهد . من خودم تاحالاهیچ تاپیکی درموردپرداخت نکردن پول ندیدم بیشترکسایی که تواین سایت ثبت نام کردندراضی بوده اندتعدادتبلیغات برای عضواستاندارد6تابوده که 2یا3تا150ریالی داردو6عدد100ت دارد میانگین زیرمجموعه ها اکثرابیشتراز3.5است برای برداشت پول کمتراز20000ت 48ساعت بایدانتظاربکشیدومبالغ بالاترتا7روزاست قیمت زیرمجموعه اجاره ای230ت است منکه ازاین سایت راضی ام وبه شماهم پیشنهادمی کنم تویاین سایت عضوشویدوبه کسب درامدبه پردازیدبرای ثبت نام به لینکTHE WAY TO SUCCESS - ONBUX - صفحه اصلی بنرزیرکلیک کنید توجه کنیددرقسمت معرف شمانام کاربری من یعنیmnb1392باشددرغیراین صورتبه صورت دستی واردنماییدتازیرمجموعه من شیداگرزیرمجموعه من بشیدبیشترمی تونم کمک تون بکنم توجه کنیداگرزیرمجموعه من شیدازدرامدتون چیزی کسرنمی شه فقط مبلغی به عنوان پاداش به من داده می شه باتشکرازاین که وقت گذاشتیدوتاپیک من روخوندید

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
من عضو این سایتم تقریبا 4 ماه پیش برای امتحان 50 تا زیر مجموعه به ارزش 11500 تومن برای یک ماه اجاره کردم اما درآمدم از این زیرمجموعه ها کلا 11 هزار تومنم نشد . یعنی 500 تومنم ضرر !!! پرداختشم خیلی تاخیر داره. تقریبا بعد از 20 روز پولمو پرداخت کرد!! حالا نمی دونم شما رو چه حساب این سایتو تبلیغ می کنی. اگه واقعا سودی داره برات با سند و مدرک بیا اینجا بذار.

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
من عضو این سایتم تقریبا 4 ماه پیش برای امتحان 50 تا زیر مجموعه به ارزش 11500 تومن برای یک ماه اجاره کردم اما درآمدم از این زیرمجموعه ها کلا 11 هزار تومنم نشد . یعنی 500 تومنم ضرر !!! پرداختشم خیلی تاخیر داره. تقریبا بعد از 20 روز پولمو پرداخت کرد!! حالا نمی دونم شما رو چه حساب این سایتو تبلیغ می کنی. اگه واقعا سودی داره برات با سند و مدرک بیا اینجا بذار.
سلام ببینیدشما4ماه پیش کارکردیدولی الان مدیریت سایت عوض شده اوضاع بهترشده میانگین زیرمجموعه هارفته بالا

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام ببینیدشما4ماه پیش کارکردیدولی الان مدیریت سایت عوض شده اوضاع بهترشده میانگین زیرمجموعه هارفته بالا

مدیریت عوض شده باشه دیگه بدتررررررر!! همین توباکس رو یادت رفته بعد از تغییر مدیریت چه بلایی سرش اومد و اسکم شد؟!! توصیه می کنم زیاد سرمایه نذار تو این سایت بزودی اسکم میشه.;)

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
up.....................................

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستان تو سایت های کلیکی ایرانی سرمایه گذاری نکنید . باکس 24 که خفن ترین و پر ادعا ترین بود مبلغ 500 هزار تومن از من خورد . این سایت های فنچ که دیگه جای خود دارن

(ستاد مبارزه با سایت های تخ.. کلیکی ایرانی )

بالا