• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت کلیکی/شانسی با درآمد بیت کوینی

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام
امروز داشتم میگشتم سایت خوبی پیدا کردم که جا داره کامل معرفی بشه
اغلب با BTC Clicks آشنا هستیم سایتی که با دیدن تبلیغ بیت کوین میده اما هر چند پرداخت داره متاسفانه قیمت دیدن هر تبلیغ پایینه. سایتی را خدمتتون معرفی میکنم که قیمت دیدن تبلیغ هاش بالاست من خودم در روز اول
balance144.png
درآوردم. همچنین قسمت شانسی داره که تا حدودی شبیه FreeBitco میشه که در ادامه معرفی میکنم. مینیمم برداشتی در این سایت 1 mBTC می باشد که اگه به 10 mBTC برسونید میتونید از طریق وب مانی و پرفکت مانی و پیپال و ... هم برداشت کنید.

ابتدا از طریق لینک زیر عضو بشید اینم بگم خدماتی در اینده در نظر دارم که تنها به زیر مجموعه ها تعلق میگیره.
بعد از عضویت وارد سایت شده و مطابق شکل زیر تبلیغات را ببینید هر تبلیغ را به این صورت مشاده کنید ( لازم نیست فقط صفحه تبلیغ جلوتون باشه مثل BTC Clicks تو تب جدید بازش کنید بزارید زمانش تموم بشه)

معرفی قسمت شانسی :
در این قسمت میتونید شانس خودتونو امتحان کنید و از 1 تا 2 mBTC برنده بشید بخش های دیگش برنده شدن زیر مجموعه و شرکت در یک پروژه Click2Dad را نیز میتونید امتحان کنید

در پایان درست کردن این آموزش همچین بیزحمت هم نبوده امیدوارم هم شما هم من به سود برسیم من سایت زیاد معرفی نمیکنم و اعتقاد دارم سایتی که معرفی میشه باید بررسی بشه و اگه ارزش داشت معرفی بشه شما میتونید در کنار سایتهایی که کار میکنید اینو هم داشته باشید چون داشتن چند تا سایت خوب در کنار همه که خوب بیت کوین میده در تاپیک های خوب یکسری از دوستان معرفی شده

آخرین پرداختی ها

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
0.13310mbtc یعنی 13 هرزار ساتوشی؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خیلی کمه

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
عزیز کجاش کمه ؟ سایت BTC click که کار میکنن میدونید چقدر میده ؟ یا برخی سایتهای دیگه اینجا تو یک روز درآمد چند روز اون سایتها را دارید
برای مثال تبلیغ 10 ثانیه ای اونجا 0.0004 mBTC میده ولی تو عکس بالا مشخصه اینجا 0.0035 mBTC میده
من نمیدونم 13 هزار ساتوشی کمه ولی 460 الی 1250 ساتوشی کم نیست ؟ اصراری به عضویتتون نیست تصمیم با خودتونه

Last edited:

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
متاسفم برات که اینقد زحمت کشیدی برای معرفی رفیق این سایت نزدیکه به دو هفته و کمی هم بیشتر هست که اسکمه متاسفم من از این سایت دریافتی داشتم موقعی که حداقل برداشتش 20 هزار ساتوشی بود وقتی شد 100 هزار ساتوشی دیگه پرداخت نکرد که نکرد اینم یک نمونه درخواستی من که پرداخت نکرده بهم.پس وقتتونو برا این سایت هدر ندید که موقع برداشت هیچی نمیده بهتون

فایل های ضمیمه

• IMG-20140531-WA0008.jpg
    IMG-20140531-WA0008.jpg
    18.2 KB · نمایش ها: 8

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
پس تو قسمت آخرین پرداختی ها که مربوط به 11 ساعت پیشه همون صفحه اول سایت

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
دروغ که مالیات نداره سایت داره دروغ میگه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
پس تو قسمت آخرین پرداختی ها که مربوط به 11 ساعت پیشه همون صفحه اول سایت

به اون که اعتباری نیست
این خوب بیتکوین میده اگه اسکم نباشه هم میشه
شما اخرین دریافتی خودت از سایت کی بوده؟

Sent from my bell & sebastian

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
به اون که اعتباری نیست
این خوب بیتکوین میده اگه اسکم نباشه هم میشه
شما اخرین دریافتی خودت از سایت کی بوده؟
Sent from my bell & sebastian

سلام
من دیروز تازه پیداش کردم و عضو شدم اجازه بدید خودم ادامه بدم ببینم چطور میشه نتیجه را اطلاع میدم

بالا