vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
سلام
امروز داشتم میگشتم سایت خوبی پیدا کردم که جا داره کامل معرفی بشه
اغلب با BTC Clicks آشنا هستیم سایتی که با دیدن تبلیغ بیت کوین میده اما هر چند پرداخت داره متاسفانه قیمت دیدن هر تبلیغ پایینه. سایتی را خدمتتون معرفی میکنم که قیمت دیدن تبلیغ هاش بالاست من خودم در روز اول
درآوردم. همچنین قسمت شانسی داره که تا حدودی شبیه FreeBitco میشه که در ادامه معرفی میکنم. مینیمم برداشتی در این سایت 1 mBTC می باشد که اگه به 10 mBTC برسونید میتونید از طریق وب مانی و پرفکت مانی و پیپال و ... هم برداشت کنید.
بعد از عضویت وارد سایت شده و مطابق شکل زیر تبلیغات را ببینید هر تبلیغ را به این صورت مشاده کنید ( لازم نیست فقط صفحه تبلیغ جلوتون باشه مثل BTC Clicks تو تب جدید بازش کنید بزارید زمانش تموم بشه)
معرفی قسمت شانسی :
در این قسمت میتونید شانس خودتونو امتحان کنید و از 1 تا 2 mBTC برنده بشید بخش های دیگش برنده شدن زیر مجموعه و شرکت در یک پروژه Click2Dad را نیز میتونید امتحان کنید
در پایان درست کردن این آموزش همچین بیزحمت هم نبوده امیدوارم هم شما هم من به سود برسیم من سایت زیاد معرفی نمیکنم و اعتقاد دارم سایتی که معرفی میشه باید بررسی بشه و اگه ارزش داشت معرفی بشه شما میتونید در کنار سایتهایی که کار میکنید اینو هم داشته باشید چون داشتن چند تا سایت خوب در کنار همه که خوب بیت کوین میده در تاپیک های خوب یکسری از دوستان معرفی شده
امروز داشتم میگشتم سایت خوبی پیدا کردم که جا داره کامل معرفی بشه
اغلب با BTC Clicks آشنا هستیم سایتی که با دیدن تبلیغ بیت کوین میده اما هر چند پرداخت داره متاسفانه قیمت دیدن هر تبلیغ پایینه. سایتی را خدمتتون معرفی میکنم که قیمت دیدن تبلیغ هاش بالاست من خودم در روز اول

ابتدا از طریق لینک زیر عضو بشید اینم بگم خدماتی در اینده در نظر دارم که تنها به زیر مجموعه ها تعلق میگیره.بعد از عضویت وارد سایت شده و مطابق شکل زیر تبلیغات را ببینید هر تبلیغ را به این صورت مشاده کنید ( لازم نیست فقط صفحه تبلیغ جلوتون باشه مثل BTC Clicks تو تب جدید بازش کنید بزارید زمانش تموم بشه)
در این قسمت میتونید شانس خودتونو امتحان کنید و از 1 تا 2 mBTC برنده بشید بخش های دیگش برنده شدن زیر مجموعه و شرکت در یک پروژه Click2Dad را نیز میتونید امتحان کنید
در پایان درست کردن این آموزش همچین بیزحمت هم نبوده امیدوارم هم شما هم من به سود برسیم من سایت زیاد معرفی نمیکنم و اعتقاد دارم سایتی که معرفی میشه باید بررسی بشه و اگه ارزش داشت معرفی بشه شما میتونید در کنار سایتهایی که کار میکنید اینو هم داشته باشید چون داشتن چند تا سایت خوب در کنار همه که خوب بیت کوین میده در تاپیک های خوب یکسری از دوستان معرفی شده
آخرین پرداختی ها