• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت کلیک ایرانی

hamedwollf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اقا من چند تا سایت میخواستم که با شماره حساب ایران کار کنه اخه من خارج نیستم کهpaypal داشته بام اگه میشه ایت ایرانی که خودتون تست کردین و پول رو ریختن بگین
حالا تبلیغ از طریق کلیک باشه یا ایمیل فرق نداره فقط از طریق سایت نباشه که سایت ندارم
:rolleyes:
thanks

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
گشتم نبود نگرد نیست.. :دی

هر کسیم اومد اینجا لینک داد بدون دنبال رفرال هست یا ...

کلا تو هیچ ضمینه ای با ایرانی ها کار نکن.. بعد اینکه حتما که نباید پی پل داشته باشی.. با لیبرتی رزرو و پرفکت مانی هم میشه کار کرد..

hamedwollf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من که خارج نیستم چه طور میتونم حساب باز کنم یا پول را دریافت کنم
اخه باید paypa virf
باشه
بعدشم باید به نام خودم باشه نمیشه اعتماد کرد شماها که ایران ید هستن چیکار میکن پیشنهاد بدین:(

hamedwollf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیبرتی رزرو و پرفکت مانی
چه جوری باز کنم بعدش جهت دریافت به ریال بانکهای ایران می پردازن؟
کلا 1 نفر که ایران هست دسترسی به خارج نداره چه راهی پیشنهاد میدین واسه حساب باز کردن:(

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
لیبرتی رزرو و پرفکت مانی
چه جوری باز کنم بعدش جهت دریافت به ریال بانکهای ایران می پردازن؟
کلا 1 نفر که ایران هست دسترسی به خارج نداره چه راهی پیشنهاد میدین واسه حساب باز کردن:(

سلام

من داشتم جواب شما رو توی یاهو میدادم که متاسفانه به دلیل سرعت پایین اینترنت ، یاهو هنگ کرد،

بگذریم..

من جواب کلی به شما میدم امیدوارم کامل و دقیق هم توجه کنید هم منظور بنده رو متوجه بشید.

1.به نظر من ( نظر شخصی ) که البته دیگران هم میتونن نظر بدن ، کار کردن با سیستم های کلیکی جز وقت تلف کردن هیچ چیزی واسه شما نداره، سایت هایی هم که پرداخت میکنند، انقدر مشکلات و دردسر داره، که دیگه از کرده ی خودتون پشیمون میشید.بعد اینکه اگرم سمت این کار رفتید تجربه ی خیلی زیادی میخوات واسه اینکه بفهمید چی به چیه و چه جوری کار کنید و چه سایت هایی پول میدن و چه سایت هایی نه.

2.سیستم های کلیکی به ترتیب با این گونه حساب ها کار میکنن.

آلرت پی (95%)

پی پل(80%)

لیبرتی رزرو (15%)

وب مانی (10%) که بیشتر سایت های روسی هستند

پرفکت مانی (2%)

حالا خودتون میدونید ، اگر هم بخواید کار کنید حتما به یک حساب آلرت پی نیاز دارید اونم از نوع وریفاید شدش، که توی یاهو هم عرض کردم چه مشکلاتی رو در بر داره..

نمیخوام بگم این کار ها فایده نداره و سرزنشت کنم ، اما به فکر یک کار با پدر و مادر بگردف که آخر ماه لااقل پول اینترنتت در بیاد.

بالا