دوست عزیز شکل کار نتورک مارکتینگ و mlmو ماتریکس تقریبا مثه همدیگه هستند بگذریم که هرم کلا تو همون آمریکا هم غیر قانونیه و کلا پول شویی و اینکه تقریبا منبع کاملی که به زبان فارسی باشه وجود نداره ولی خب یه توضیحات کوچیکی به اندازه سواد خودم ارائه میدم
نتورک مارکتینگ فروش محصول بصورت مستقیم هست که شما از شبکه بازاریابان خودتون نسبت به قانون هر شرکتی که کار میکنید درصد میگیرید و چند تا از این شرکت ها در سال های اخیر در ایران مجوز قانونی دارند و تو ایران کار میکنند و بعضی هم بصورت mlm کار میکنند که سود mlm
خیلی کمتر هست
روش ماتریکس
این روش بیشتر یک روش خیریه هست مانند روش ppl که شما درآمدتونو از اعضا دریافت میکنید و هر چقد که شبکه خودتونو بتونید گسترش بدید درآمدتون بیشتر میشه و یک سری تفاوت ها با روش های بالا داره شما با هزینه بسیار اندکی عضو میشید که البته این مبلغ رو به خود سایت پرداخت نمیکنید بلکه به حساب شخصی که باهاش عضو میشید و وقتی لینک بازاریابیتون فعال شد( بعد از پرداختتون) شما هم میتونید در سطح اینترنت که بسیار گسترده هست لینکتون رو تبلیغ کنید و مثه خودتون که عضو شدید 4 نفر عضو بگیرید که مسلما اگه عضو بشید و فعالیت نکنید نمیتونید به درآمد برسید پس این یک کار بدون تلاش نیست
مبلغ عضو گیری شش هزارتومن هست و فقط 4نفر نیاز دارید که با این مبلغ عضو بشن
شاید از خودتون بپرسید با این مبلغ کم مگه چقد میشه درآمد کسب کرد
این روش به این شکل هست که شما 4 نفر رو با شش هزار تومن یا همون یک دلار و هفتاد و پنج سنت که معادل همون شش هزار تومن خودمون میشه ثبت نام میکنید درآمد شما میشه 4*1.75=7
شما از این 7$ پنج دلارشو برای آبگرید سطح بعدیتون به لول بالاتر خودتون که اون هم این سطح رو گذرونده پرداخت میکنید و تایید میشید که افرادیکه زیر مجموعه شما هستن وقتی میخوان این سطح رو بگذرونن دقیقا باید همین کاری که شما انجام دادید رو انجام بدن
پس شما تو مرحله بعدیتون وقتی 4نفر مجموعه خودتون 4 نفراشونو مثه خودت گرفتن که میشه 16 نفر اونها نفری 5 دلار به شما میدن تا به مرحله دوم برسن پس درآمد شما میشه 16*5=80$ بهمین سادگی
اگه این دو مرحله رو متوجه شدید فقط 2 مرحله دیگه میمونه تا شما به اون سیصد میلیون تومن برسید
ولی چجوری؟!!
این یک روش ماتریکس 4 مرحله در 4 نفری هست یعنی 4,16,64,256
شما از مرحله دوم خوددتون 80دلار درآمد کسب میکنید و فقط یکبار با شش هزار تومن ثبت نام کردید 5 دلاری هم که بابت آبگرید سطح بعدیتون دادید از همون درآمدی بود که از تلاش خودتون گرفتید پس شما دیگه پولی از جیب نمیدید بلکه از درآمدی که تو همین سیستم دارید پرداخت میکنید اونم برای درآمد بیشتر چون اگه خودتونو آبگرید نکنید دیگه نمیتونید از مراحل بعدیتون درآمد کسب کنید
خب
شما یکبار با 1.75سنت ثبت نام میکنید
با لینک خودتون فعالیت میکنید
4 نفر عضو میگیرید تا اینجا شد 7$ که 5$ دلارشو بابت آبگرید پرداخت کردید که درآمد شما الان 2 دلاره و تو حساب خوتونه
از مرحله بعد 16تا 5دلار دریافت میکنید میشه 80$ که ده دلارشو بابت آبگرید مرحله بعد میدید
از مرحله بعد 64تا 10 دلار میگیرید میشه 640 تا که بیستاشو برای مرحله بعد میدید
فقط یک مرحله مونده
شاید تا اینجا بگید خب چجور میتونم 4 نفر عضو بگیرم
خیلی رک میگم اگه برای یک درآمد اینجوری تو دنیای مجازی که خیلیا سرشون درد میکنه واسه این جور درآمدا
راحت بگم اگه بگی نمیتونم یا نمیشه خیلی باختی یا اگه توان ریسک شش هزار تومن رو نداری که تو این سیستم بیای و یه مقدار اطلاعات رو از تو اینترنت در این مورد نتونی توی یک وبلاگ بذاری و با 2 هزارتومن اونو به هزاران کاربر سایت هایی مثه سایتای کلیکی که خوراک اینجور کاربراس چجور بگم ساده باخت دادی یک جمله شنیدم که میگفت بزرگترین ریسک ریسک نکردنه ( بگذریم)
من یک مثال خیلی ساده میارم
اگه در بدترین شرایط هر شخص 3 ماه طول بکشه تا یک مرحله رو بگذرونه یعنی هر فصل خدا یک مرحله بگذرونه که البته با تلاش و کوشش هر شخص چون افرادی هستند که تلاششون با هم متفاوته و ما میانگین رو در نظر میگیریم جمعا یک سال به این درآمد رسیدید
کسایی که توی تیم بنده عضو میشن از حمایت و مشورت برخوردار میشن و یک طرحی دارم که میخوام بترکونم تو این کار و کسایی که با بنده هستند موفقیتشون تضمینه چون اصطلاحا این کار برنده برنده هست و تا اعضای من موفق نباشن و به سود نرسن من هم که بالاسریشون محسوب میشم به سود نخواهم رسید
سوال خاصی داشتید پخ بدید تا شخصا جواب بدم
یا حق