• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سه سایت کلیکی با پرداخت به بیت کوین

.:MAJID:.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام دوستان

تو این تاپیک سه سایت کلیکی یا همون PTC رو بهتون معرفی میکنم ، که به بیت کوین پرداخت دارند ،
اول باید یک والت بیت کوین داشته باشید میتونید برید به BLOCKCHAIN و ثبت نام کنین.

حالا معرفی سایت ها :

1-Coin AD
بعد از ثبت نام ، وارد اکانت بشید و از بالای صفحه روی View Ads کلیک کنید بعد روی یکی از تبلیغ ها کلیک کنید بعد که وارد صفحه سورف شدید نوشته داخل عکس (Capcha) رو کادر وارد کنید و دگمه Verify رو بزنید بعد از صفر شدن تایمر صفحه رو ببندید و روی تبلیغ دیگه کلیک کنید. (حداقل برداشت 0.15mBTC)
برای ثبت نام کلیک کنید

2-Bitcoinclix
بعد از ثبت نام ، وارد اکانت بشید و از بالای صفحه روی View Ads کلیک کنید بعد روی یکی از تبلیغ ها کلیک کنید بعد که وارد صفحه سورف شدید بعد از صفر شدن تایمر روی شکل Match کلیک کنید مثل این شکل
1435999658.jpg
بعدم برید سراغ تبلیغای دیگه ...روش دیگه کسب درامد از این سایت انجام Get Paid To Signup هست به این صورت که شما با ثبت در سایت های معرفی این قسمت به اصطلاح زیر مجموعه اون شخص میشید و فقط کار شما اینکه تو سایت مورد نظر ثبت نام کنید و اکانت خودتون رو فعال کنید بعد از ثبت نام تو کادر Username or UserID used for signup یوزری که ثبت نام کردید وارد میکنین و تو Welcome or Signup Verification Email ایمیلی که سایت مورد نظر براتون رو فرستاده رو کپی پیست میکنین و دکمهVerify Completion رو برنید تو بعد از تایید شدن اون مبلغ مثلا 0.5mBTC به بالانس شما اضاف بشه.
(حداقل برداشت10.0mBTC)
برای ثبت نام کلیک کنید

3-Btc Clicks
بعد از ثبت نام ، وارد اکانت بشید و از بالای صفحه روی Surf Ads کلیک کنید بعد روی یکی از تبلیغ ها کلیک کنید بعد که وارد صفحه سورف شدید بعد از لود شدن کامل تبلیغ کادر بالا کامل سبز شد یه معادله ساده ریاضی رو حل مکنید و بعد میرید سراغ تبلیغات دیگه به همین ترتیب تا اخر. (حداقل برداشت 0.1mBTC)
برای ثبت نام کلیک کنید

4-Click2Dad

دیگه نیاز به توضیح نیست نحوه کارش مثل بقیه PTC هاست(حداقل برداشت 1.0mBTC)
برای ثبت نام کلیک کنید

دوستانی که با لینک بنده ثبت نام کنن 20 درصد درآمدی که به من برسه رو بهشون منتقل می کنم.

Last edited:

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
اول این که استفاده از لینک کوتاه کننده ممنوعه.دوما همه اینا برای بار چندمه که داره معرفی میشه.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اولا من چند تا تاپیک رو دیدم که از لینک کوتاه کننده استفاده میکنند و هیچ ایرادی بهشون گرفته نشده !
دوما لطفا اسپم ندید به شمار ربطی نداره...

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
بجه جون تو رو که همه میشناسن با اون ایدی ابولهولت. حالا اومدی یه اکانت جدید درست کردی.بعدشم درست حرف بزن وگرنه...

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
استفاده از لینک کوتاه کننده ممنوعه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
ممنون ، ویرایش شد !
ولی من چند تا تاپیک رو دیدم که هر روز پست داره و از لینک کوتاه کننده استفاده میکنند و ایرادی بهشون گرفته نمیشه...

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
چرا مدیر این بخش ( کسب درآمد از اینترنت ) یا تاپیک هایی رو که لینک کوتاه کننده داره قفل میکنه یا به کاربرا تذکر میده . کلا استفاده از لینک کوتاه کننده ممنوعه .

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
آقایون اصل رو ول نکنید فرع رو بچسبید! آقای استارتر شما بگو به ما این سایت ها معتبر هستند؟ پرداختی داره؟ یه چندتا عکس از دریافی خودت هم برای ما قرار بدی یه دنیا ممنونت میشم ببینیم ارزش وقت گذاشتن داره یا خیر!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
آقایون اصل رو ول نکنید فرع رو بچسبید! آقای استارتر شما بگو به ما این سایت ها معتبر هستند؟ پرداختی داره؟ یه چندتا عکس از دریافی خودت هم برای ما قرار بدی یه دنیا ممنونت میشم ببینیم ارزش وقت گذاشتن داره یا خیر!
سلام
متاسفانه این چند روز ارزش تبلیغات سایتا پایین اومده و شما به زور در روز از هر سایت 0.04mBTC درامد خواهید داشت :D
سایت های CoinAd ،BitcoinClix و BtcClicks دیگه با این کم ارزش شدن تبلیغات ارزش وقت گذاشتن نداره !
البته من اوایل کار دو برداشت از coinad داشتم ک دیگه الان توش فعالیت نمیکنم :
1405859659.jpg

اما سایت Click2Dad سایت خوبیه نسبت به بقیه ، روزی حدود 20 تبلیغ کمتر یا بیشتر برای من گاهی اوقات 30 تبلیغ میاد که راحت روزی بین 0.05 -0.1 mBTC میشه ازش دراورد بیشتر تبلیغات ش هم 10 ثانیه ای هست بدون نیاز به کپچا !
البته این سایت لاتاری های خوبی هم داره مثل برنده شدن 1-2 mBTC همچنین گرفتن یک تیم ریفرال !
نکته ای که در مورد تبلیغات این سایت هست اینه که تبلیغاتی که برای اولین بار میاد رو حتما ببیند با اینکار هر روز اون تبلیغ به لیست ViewAds شما اضافه خواهد شد.

Last edited:

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام
متاسفانه این چند روز ارزش تبلیغات سایتا پایین اومده و شما به زور در روز از هر سایت 0.04mBTC درامد خواهید داشت :D
سایت های CoinAd ،BitcoinClix و BtcClicks دیگه با این کم ارزش شدن تبلیغات ارزش وقت گذاشتن نداره !
البته من اوایل کار دو برداشت از coinad داشتم ک دیگه الان توش فعالیت نمیکنم :
1405859659.jpg

اما سایت Click2Dad سایت خوبیه نسبت به بقیه ، روزی حدود 20 تبلیغ کمتر یا بیشتر برای من گاهی اوقات 30 تبلیغ میاد که راحت روزی بین 0.05 -0.1 mBTC میشه ازش دراورد بیشتر تبلیغات ش هم 10 ثانیه ای هست بدون نیاز به کپچا !
البته این سایت لاتاری های خوبی هم داره مثل برنده شدن 1-2 mBTC همچنین گرفتن یک تیم ریفرال !
نکته ای که در مورد تبلیغات این سایت هست اینه که تبلیغاتی که برای اولین بار میاد رو حتما ببیند با اینکار هر روز اون تبلیغ به لیست ViewAds شما اضافه خواهد شد.

آقا تشکر بابت توضیح! خوبه پس!
الان به دلار بخوایم حساب کنید 0.01mBTC چقدر میشه؟!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
آقا تشکر بابت توضیح! خوبه پس!
الان به دلار بخوایم حساب کنید 0.01mBTC چقدر میشه؟!
خواهش میکنم !
با توجه به اینکه امروز قیمت هر بیت کوین 628 دلاره پس 0.01mBTC میشه حدود 0.6 سنت و0.1mBTC میشه 6 سنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
1.0mBTC در Click2Dad برنده شدم :)
1409676904.jpg

بالا