• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سیستم پاپ اپ

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوستان میخوام برای پاپ اپ با سیتم های پاپ اپ همکاری کنم ولی هر کدومو کدشو گذاشتم با گوشی یا اندروید وارد سایت میشی به صورت اجبار به کانال تلگرام هدایت میکنن که خیلی ازار دهندست
سیستم میشناسید که پاپ اپ باشه واینجوری نباشه
شمارش هم خوب باشه
الان ای ار پاپ اپ واقعا عالیه و به صوئرت اجبار کاربر رو هدایت نمیکنه ولی شمارش کم و اصلا به صرفه نیست

fg2670

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بیا اینجا بعدش پاپ آپ فعال کن, پاپ آپ همکاری در فروش به ازای کلیک نیست. تنها راهش همینه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام
دوستان میخوام برای پاپ اپ با سیتم های پاپ اپ همکاری کنم ولی هر کدومو کدشو گذاشتم با گوشی یا اندروید وارد سایت میشی به صورت اجبار به کانال تلگرام هدایت میکنن که خیلی ازار دهندست
سیستم میشناسید که پاپ اپ باشه واینجوری نباشه
شمارش هم خوب باشه
الان ای ار پاپ اپ واقعا عالیه و به صوئرت اجبار کاربر رو هدایت نمیکنه ولی شمارش کم و اصلا به صرفه نیست

احتمالا متوجه ریزش بازدید وبسایتت نشدی ؟

گوگل سایت های دارای کد پاپ آپ و لایت باکس رو تنبیه میکنه ! میتونی استفاده نکن

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
احتمالا متوجه ریزش بازدید وبسایتت نشدی ؟

گوگل سایت های دارای کد پاپ آپ و لایت باکس رو تنبیه میکنه ! میتونی استفاده نکن
متوجه هم بشیم مجبوریم
از پس هزینه های سنگین و تبلیغ و نویسنده غیره نمیشه براومد
مجبوریم از یه راهی درامدی ازش داشته باشیم

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
متوجه هم بشیم مجبوریم
از پس هزینه های سنگین و تبلیغ و نویسنده غیره نمیشه براومد
مجبوریم از یه راهی درامدی ازش داشته باشیم
خب اینجور شما سایتت رو به مرز نابودی میکشی و گوگل هم از نتایج جستجو خارجت میکنه .اینجوری سایتت هم تعطیل میکنی و ضرر دو برابر میکنی.چون مطمعن هستم هیچ وبمستری دوست نداره واسه سایتش اتفاق بدی بیفته.من خودمم تا دو ماه پیش استفاده میکردم ولی دیدم واقعا داره به سایت ضربه وارد میشه حتی رتبه سایت رو به مرز نابودی میکشه کنار کشیدم و الان نتیجه خیلی بهتری گرفتم هم از نظر رتبه هم بازدید و درآمد.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب اینجور شما سایتت رو به مرز نابودی میکشی و گوگل هم از نتایج جستجو خارجت میکنه .اینجوری سایتت هم تعطیل میکنی و ضرر دو برابر میکنی.چون مطمعن هستم هیچ وبمستری دوست نداره واسه سایتش اتفاق بدی بیفته.من خودمم تا دو ماه پیش استفاده میکردم ولی دیدم واقعا داره به سایت ضربه وارد میشه حتی رتبه سایت رو به مرز نابودی میکشه کنار کشیدم و الان نتیجه خیلی بهتری گرفتم هم از نظر رتبه هم بازدید و درآمد.
خب لطفا بفرمائید با آمارتون چه می کنید تا همه دوستان استفاده کنن چون همه ما می دونیم که تقریبا همه سیستم های پاپ دارن ممبر کانال می گیرن و براشون هم مهم نیست سایت طرف نابود بشه همکاری در فروش هم که اوضاعش مشخصه آمار کل ترافیک نت ایران رو هم روشون بریزی شاید در چند روز یک محصول بره اونم انصرافی یا برگشتی یا بدون تعیین وضعیت می مونه

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
جز نکست سایت دیگه ای نیست که صادقانه باش و کلاه سر وب مستر نزاره
یعنی وقتی کاربر وارد اندروید میشه با کلیک پاپ باز بشه
نه اینکه محض ورود به سایت به صورت اجبار هدایت کنه کاربر به تلگرام

بالا