• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی طراحان وب Php , Asp , Jsp,cgi و ...

وب نگاه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا​

با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی
این مبحث رو باز کردم تا افرادی که طراح وب هستند خوشان رو در اینجا معرفی کنند تا هم دیگران به آن ها راحت تر دسترسی داشته باشند و هم خودشان پروژه دریافت کنند. به همین منظور دوستان لطف کنن اطلاعات رو به صورت معرف نمونه وارد کنند.

:D:D:D
معرف نمونه :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نام :
نام خانوادگی :
Id یاهو :
شماره تماس(اختیاری):
زبان های برنامه نویسی (php , Asp , ... ):
نمونه کار و سوابق :
توضیحات بیشتر :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mohsenbasiti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام: سید محسن
نام خانوادگی: بسیطی
ID یاهو: MohsenBasiti
شماره تماس: 09366664321
زبان برنامه نویسی: PHP with Ajax, J2EE with Ajax (jsp, jspx, tagx, xhtml - Hibernate - Facelet interface templating and other ...)
نمونه کار و ... : سیستم مدیریت با زبان php با نام (SMBPortal) - طراحی برنامه های تحت وب با j2ee از قبیل سیستم جامع اداره ثبت اسناد و املاک و ...
وب سایت: www.basiti.com
ایمیل: [email protected]

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

بالا