• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی - قيمت روز گوشی های نوکيا و سونی اريکسون در بازارهای ايران- دوبی و جهان

آرين

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
درود بر دوستان گرامی
من هميشه پرشين تولز رو تو سرچ موضوعات مربوط به کامپيوتر پيدا می کردم چند بار ثبت نام کردم اما usernameها رو همش فراموش می کنم :wacko: بدبختی ديگه اینه که از بس آی دی و ميل دارم يادم نيست تو کدومش ميل می شه اين دفعه اينجا يک تاپيک می زنم بلکه اين user name يادم نره لوووووووول:D يک بار هم پارسال اشتباهی هرچی عکس جيگر ميگر و صدای GFS بود:(( فرمت شد يک نرم افزار خواستم برای recovery بعد از فرمت و با يک آی دی تاپيک زدم اما نمی دونم تاپيکه کجا رفته :blink:
فکر کردم اين موضوع رو که قيمت روز گوشی هست بنويسم برای اين دو شرکتی که گوشی هاش رو دوست دارم:D تاپيکی زدم برای اتحاد طرفداران اين دو شرکت که اکثر ريپلايهاشون رو خوندم از جمله داريوش عزيز و سونی اريکسون عزيز:)

خب الان از قيمت سونی اريکسون W900i و نوکيا N91شروع کنيم در بازار ايران و دوبی و جهان:blink:
N92 که فکر کنم هنوز کامينگ سون باشه ولی خيلی ازش خوشم اومده:D و w1000 که جيگرش برم:p هم هنوز نيومده اما بهترين هايي که الان تو بازار هست رو ميشه در اينجا دربارش بنويسيم و تفاوت قيمت ايران و دوبی رو هم بنويسيم که مشخص بشه واسطه ها چقدر دلالی می کنن :f34r: :blink:

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
خوش آمدید دوست من...:)
من اگه اشتباه نکنم پست های شما را در فالز بارها دیده ام..اگه بازهم حافظه ام درست یادآوری کنه شما در همان فوروم باید مدیر همون بخش قیمت ها باشین..
بلی پست های مفید شما که اونجا خیلی دررو هستش..:) امیدوارم اینجا هم همینطور باشه...
راستی بنظرم شما باید یک مغازه موبیل فروشی هم داشته باشین که به بروبکس سرویس فروش هم با قیمت های منصفانه هم داره..درسته؟:)
راجع به قیمتهای کارت های حافظه هم قبلا مطالبی داشتین..
کلا ورود شما را خوش آمد می گم..اگه اشتپ نکرده باشم و شما همونی باشین که من فکر می کنم..;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از آرين :
فکر کردم اين موضوع رو که قيمت روز گوشی هست بنويسم برای اين دو شرکتی که گوشی هاش رو دوست دارم:D تاپيکی زدم برای اتحاد طرفداران اين دو شرکت که اکثر ريپلايهاشون رو خوندم از جمله داريوش عزيز و سونی اريکسون عزيز:)

:f34r: :blink:

:cool: :cool: خوش اومدی:D

خب من متوجه نشدم شما میخوای قیمتش رو بزاری یا بقیه باید بزارن؟؟ چجوریه؟؟:blink:

بالا