• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی مدیر و همکاران جدید انجمن فوتبال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

دوستان یه سری تغیرات جدید داریم

میدونید متأسفانه مدتی یه که ساسان و جواد عزیز با توجه به مشکلاتی که داشتن موفق به حضور در انجمن نشدن ، و تو این مدت فقط من و علی عزیز در خدمت دوستان بودیم ، علی ARMF عزیز که تو این مدت زحمات زیادی رو هم تو بخش متقبل شده بود از امروز بعنوان مدیر بخش فوتبال فعالیت میکنند ،

mori.54 و matgogoia عزیز هم که حتما معرف حضور دوستان هستن همکاران جدید انجمن فوتبال شدند

ضمن عرض تبریک خدمت این سه عزیز گرامی امیدوارم با همکاری همه ی دوستان ، اوقات خوب و پربار تری رو از این پس تو بخش پیش روی داشته باشیم

در ضمن از آقا بهمن و بهروز عزیز که در خصوص تغییرات بوجود اومده تو این چند روز بهشون خیلی زحمت دادم هم بسیار سپاسگذارم

پیروز و پاینده باشید .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

من جا داره اینجا یه یاد ویژه بکنم از جواد (JVD) بسیار نازنین. ما هم زمان به عنوان همکار در بخش فوتبال پی تی انتخاب شدیم. حالا در این مقطع از زمان، جاش رو از هر زمان دیگه ای بیشتر خالی میبینم... یاد روزهای بسیار دلپذیر در تاپیکها، بحث های مدیریتی و به ویژه مجله فوتبال پی تی... براش هرجا و در هر حال بهترینها رو آرزو دارم و از رفقایی که خارج از این محیط مجازی و در دنیای واقعی باهاش در ارتباطن تقاضا میکنم سلام و ارادت من رو بهش برسونن و به یادش بیارن که به یادش هستیم ...

ارادتمندم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام خدمت دوستان
منم به هر سه عزیز تبریک میگم ایشاا... که اقا مرتضی و مهدی جان موفق باشن:)

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
باز هم به دوستان عزیز تبریک میگم امیدوارم موفق باشن

یه خسته نباشید هم به دو دوست عزیز میگم که کمتر وقت میکنن به پی تی سر بزنن هر جا هستن موفق و پیروز باشن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یک بار دیگر از همه عزیزانی که به بنده لطف داشتند تشکر می کنم.
smilingsmiley.gif

با آرزوی توفیق و روزهای خوب و خوش برای همه دوستان تالار فوتبال

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تبریک با تاخیر بنده را نیز پذیرا باشید ، به نظر من بخش فوتبال حتی از بازارچه هم مدیریتش سخت تر هست ، چون معمولا مدیران به یک رنگ خاصی علاقه دارند ، حال اگر بخواهند بی طرفانه در مورد یک پست جنجالی قضاوت کنند کار رو یکم سخت میکنه ، و در آخر هم طرف مقابل مدیر رو محکوم میکنه که آره تو چون اون رنگی هستی پست من رو پاک میکنی و چون 4 سال پیش تو تاپیک کل کل ، کل ــت رو خوابوندم حالا میخوای تلافی کنی :دی

به هر حال آرزوی موفقیت دارم برای مدیران قدیم و جدید این بخش
clap.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام و درود
قبل از هر چیز امیدوارم تاخیر من رو تو تبریک با تبصره قبول کنید!

تبریک خدمت دو رفیق دوست داشتنی , مرتضی و مهدی عزیز براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت و بردباری میکنم!

البته نباید منکر تیزبینی عوامل این انتخاب بجا و شایسته بشیم :دی هم فرزاد گرامی و هم علی بزرگوار به شما هم بابت این دو انتخاب تبریک میگم :دی

علی جان یه تبریک ویژه هم خدمت شما بابت بنفش شدنت :دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

خب گذر روزگار ما رو دوباره به این تاپیک برگردوند...

از اونجایی که دوست و برادر عزیزم مرتضی گل بخاطر کمبود وقت، فرصت کمتری برای سرکشی به فوروم داشتن، درخواست بازنشستگی کردن و جمع تیم مدیریت بخش فوتبال رو ترک میکنن. با امید به اینکه در آینده همچنان در فرصتهای ممکن بتونیم از حضورشون در بخش بهره ببریم، در اینجا دو همکار جدید بخش فوتبال رو خدمت کاربران محترم معرفی میکنم :

عرفان (Erfan_Buffon) و امین (ESMIGHELE) عزیز از امروز به عنوان همکاران جدید بخش فوتبال مشغول به کار میشن. امیدوارم در کنار هم برای برای بهتر شدن بخش تلاش کنیم و شما دوستان هم به این دو عزیز کمک کنید تا فضای دوستانه محترمانه و مفیدی رو در بخش شاهد باشیم.

برای عرفان و امین آرزوی موفقیت میکنم و بهشون تبریک میگم.

پاینده باشید

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
با رخصت از همه دوستان فعال در بخش فوتبال جا داره اول از از علی آقا مدیر بخش فوتبال و سایر مدیران ارشد تشکر کنم که این افتخار رو به ما دادن همکارشون بشیم شاید افراد لایق تر دیگری از ما هم برای این پست بودند که البته ما مثل همیشه از توصیه و اطلاعاتشون بهره میبریم... امیدوارم بتونم جواب این اعتمادها رو بدم

همچنین ایشالا بتونیم با همکاری سایر کاربرای جدید و قدیم بخش، یک فضای سالم و بدون تنش ایجاد کنیم و تمام کاربران بدون هیچ آزردگی خاطری فعالیت کنن و بتونیم این بخش رو مثل همیشه بالا نگه داریم...

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
درود
به هر دو دوست عزیز تبریک میگم و آرزوی توفیق براتون دارم ، بــــــــاشد که با موج انتقادات در آینده که خواسته و ناخواسته پیش میاد محشور شید :))

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
@Erfan_Buffon و @ESMIGHELE عزیز ، همکار شدنتون ان شاء الله مبارک و خوش یمن باشه ،
چه تبریکی ؟ اول زحمت و دردسرتون شروع شد :دی
کماکان مثل قبل برای عزیزان صبر و انرژی آرزومندم ، یاد همه عزیزان مدیریت بخش فوتبال که دیگه نمیبینیمشون بخیر ، آقا ساسان ، آقا فرزاد ، آقا جواد ، آقا مرتضی ستاره سهیل و ... .

@mori.54 ...

.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام خدمت دوستان
جا داره یه تشکر ویژه از علی آقا بکنم که بنده رو به عنوان همکار انتخاب کردن
و همچنین تشکر پیشاپیش از دوستان که باید بنده رو مدتی تحمل کنن . ایشاا... بتونیم مثه سابق بخش فوتبال رو سرپا نگه داریم
و در پایان به هر دو دوست عزیز هم تبریک میگم:دی

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و رفقای عزیز بخش فوتبال
انتخاب خوب و شایسته همکاران جدید بخش فوتبال عرفان و امین عزیز رو به این دو دوست خوبم و همه شما تبریک می گم.
بنده هم عاقبت به پایان دوران فعالیت خود به عنوان همکار بخش رسیدم ... متاسفم از این که نتوانستم آنطور که شاید و باید و به نحوی که دلم می خواست در خدمت همه شما عزیزان و به خصوص دوست ارزشمندم علیرضای عزیز باشم؛ به هر حال مشغله های فراوان زندگی - که این اواخر بسیار سنگین تر از قبل شده بود و هنوز هم کماکان سنگین هست!- بیشتر از این به من اجازه نمی داد که فعالیت کافی مورد نظر رو داشته باشم در نتیجه ناچار به درخواست بازنشستگی شدم... جا داره همینجا یادی بکنم از مدیران و همکاران قبلی تالار فوتبال که در طول این 8 سال با آنها آشنا شدم: حامد سالیوان،ساسان، فرزاد، جواد گل و دوست داشتنی و بالاخره مجددا تشکر بکنم از علیرضا و مهدی و مهرداد که در مدتی که همکارشان بودم بنده رو تحمل کردند. از همه کاربران خوب بخش هم می خواهم اگر در این دوره که همکار بخش بودم قصور یا کوتاهی از من دیدند به بزرگواری خود ببخشند.
در این چند سال رفقای زیاد و خوبی در بخش ورزش و فوتبال و همینطور بخش فرهنگ و هنر و خاطرات و مو بایل و ... که سابقا بهشان سر می زدم پیدا کردم و حالا مجال نیست اسمشان رو ببرم اما برای همه شان روزهایی خوش آرزو می کنم.

نهایتا: این خداحافظی من به این معنا نیست که کل فوروم را ببوسم و بگذارم کنار! نه هر وقت فرصت کنم و مجالی باشد دست کم در حد احوال پرسی و گپ و گفت کوتاه هم شده خدمت تان مرسم!

مرحمت زیاد!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بالا