• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی منابع خارجی یا ایرانی برای پیدا کردن همه نوع عکس

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
لطفا اگر سایتی رو میشناسید که
خارجی که منبع خوبی برای عکسهای جدید وبه روز هست معرفی کنید .

همچنین اگر بخواییم عکس بازیگران ایرانی رو بدست بیاریم آیا منبع خاصی وجود داره سایتهایی مانند پیکس تو پیکس رو نمیگم
مثلا سایت عکس ایرانی از کجا پیدا میکنه میزاره؟

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
نمیدونم دنبال چه جور عکسین ولی 1x.com هم عکسهای خوبی داره و هر عکسی رو قبول نمیکنه و معمولا عکسهای حرفه ای که دوستان بلاد کفر میندازن اونجا قرار میدن برای نظر خواهی

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
هر دو تا منبع عالی بودند ، اگر منابع دیگری دوستان میشناسند معرفی کنند خیلی ممنون.
ولی اینها بیشتر سایت گالری هستند یعنی دونه دونه قرار میدند منبعی سراغ ندارید که مثل این سایتهای ایرانی در هر مطلب در مورد موضوع خاصی عکس قرار دادند باشه؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
dpreview.com
photp.net
1x.com
سایت عکاسی(که عکس های عکاسان ایرانی رو میذارند)
یه سایت هم بود فکر کنم oneyland که اون هم عکس های خوبی میگذاشت
----------
غیر از اولی که معمولا" همه جور عکسی توش پیدا میشه هر دو تای دیگه عالی هستند
راستی من دارم کل عکسهای 1x رو دانلود میکنم حدود 46000 تا میشه.فکر کنم تا چند وقت دیگه تموم بشه.اگه خواستی خبرم کن

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
راستی من دارم کل عکسهای 1x رو دانلود میکنم حدود 46000 تا میشه.فکر کنم تا چند وقت دیگه تموم بشه.اگه خواستی خبرم کن
اقا خدا قوت

درضمن سایت فلیکرم محشره
این سایتا دسته بندی دارند و میتونید ژانر مورد نظرتونو دنبال کنید
سایت عکاسیم که دوستمون فرمودن عکسای خوبی داره

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اقا خدا قوت

درضمن سایت فلیکرم محشره

ممنون
چون مجموعه ی با ارزشی میشه خیلی تو فکر دانلودش بودم
حالا هم نامحدود دارم و فقط دنبال یه نرم افزار ساده میگردم که لینکها رو برام به صورت فایل تکست در بیاره.چون به صورت دستی خیلی طول میکشه
قرار شده یکی از دوستام این کار رو بکنه.با در نظر گرفتن میانگین هر عکس حدود 500kb حدود 23 گیگ میشه.
اگر دانلود کردم و بچه ها استقبال کردند روی dvd میزنم و بهشون میدم

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
dpreview.com
photp.net
1x.com
----------

ممنون به خاطر کمکتون.
سایت dpreview که همش در مورد دوربین بود نتونستم چیزی دربیارم.
سایت Photp رو هر لینکی کلیک میکنی همون صفحه میاره(شاید به خاطر ایران باشه وباید از چیز پی .. استفاده کنی)
سایت 1x هم خوبه و دوستمون هم در بالا معرفی کردند ولی بیشتر در مورد عکسهای هنری وزیبا هست ونمیشه موضوع خاصی رو ازش استخراج کرد.
سایت oneyland رو هم نتونستم پیدا کنم.
سایت عکاسی هم خوب بود .

==========================
سایتهایی نمیشناسید بتونم عکس بازیگران ایرانی رو ازش استخراج کنم ؟

===============================
در مورد اون عکسها هم خیلی خوبه ولی برای کسانی که رو دی وی دی داشته باشند وازش استفاده کنند .

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
اقا خدا قوت

درضمن سایت فلیکرم محشره
در مورد فلیکر میتونید کمی راهنمایی کنید؟
بنده به زور بازش کردم ولی نتونستم عکسی توش پیدا کنم البته سرعت چیز پی .. ام کمه نمیتونم زیاد توش بگردم.

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
بزارید یه بار دیگه خوب توضیح بدم:
یک سایت دانلود ایرانی رو در نظر بگیرید ، از سایتهای خارجی با ترجمه کردن مطالبشون استفاده میشه خب سایت خارجی جوری هست در مورد همه نرم افزارها و .. هست و همچنین جدیدترینها رو واسه دانلود میزاره و همیشه هم مطلب هست.
بنده هم دنبال چنین سایتی میگردم که بشه هم جدیدترینها و هم در مورد همه موضوعات کار کنه.
سایتهایی که دوستان معرفی کردند عالی بودند ولی به این جور سایتها بیشتر میگن گالری یعنی مطلب نمیفرستند و یک عکس جدید کشیده شد در سایت قرار داده میشه.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنون به خاطر کمکتون.
سایت dpreview که همش در مورد دوربین بود نتونستم چیزی دربیارم.
سایت Photp رو هر لینکی کلیک میکنی همون صفحه میاره(شاید به خاطر ایران باشه وباید از چیز پی .. استفاده کنی)
سایت 1x هم خوبه و دوستمون هم در بالا معرفی کردند ولی بیشتر در مورد عکسهای هنری وزیبا هست ونمیشه موضوع خاصی رو ازش استخراج کرد.
سایت oneyland رو هم نتونستم پیدا کنم.
سایت عکاسی هم خوب بود .

==========================
سایتهایی نمیشناسید بتونم عکس بازیگران ایرانی رو ازش استخراج کنم ؟

===============================
در مورد اون عکسها هم خیلی خوبه ولی برای کسانی که رو دی وی دی داشته باشند وازش استفاده کنند .

1x موضوعات مختلفی داره.تو قسمت گالری بالای اونجا میتونی موضوعت رو انتخاب کنی(میتونم بگم بهترین سایت عکسی که تا حالا دیدم همین 1x بوده)و برای همین هم دام مجموعه ای دانلود میکنم.
میتونم بهت قول بدم 60 درصد عکسهایی که خوب بوده و دیدی مربوط به عکاس های همین 1x هست
photo.net هم از اول فیلتر بوده.میتونی بر اساس تاپ های هفته یا ماهانه یا .... یا موضوعات انتخاب کنی.دومین سایت خوب به نظرم همین photo.net هست
dpreview هم برو تو قسمت photo , fun و بعد user gallery یا gallery tags رو انتخاب کن.اونجا موضوعات مختلفی هست.
در مورد عکس بازیگرها فکر کنم بهتره توی قسمت سینما سوال کنی.چون کلا" این بخش ربطی به عکس بازیگران نداره
موفق باشی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بزارید یه بار دیگه خوب توضیح بدم:
یک سایت دانلود ایرانی رو در نظر بگیرید ، از سایتهای خارجی با ترجمه کردن مطالبشون استفاده میشه خب سایت خارجی جوری هست در مورد همه نرم افزارها و .. هست و همچنین جدیدترینها رو واسه دانلود میزاره و همیشه هم مطلب هست.
بنده هم دنبال چنین سایتی میگردم که بشه هم جدیدترینها و هم در مورد همه موضوعات کار کنه.
سایتهایی که دوستان معرفی کردند عالی بودند ولی به این جور سایتها بیشتر میگن گالری یعنی مطلب نمیفرستند و یک عکس جدید کشیده شد در سایت قرار داده میشه.

باز هم میگم:سایت 1x روزانه حداقل 15 عکس جدید میذاره.
سوال:شما دنبال مطلب هستید یا عکس؟
دنبال عکس خوب میگردید یا این عکس هایی که سال ها پیش تو سایت های خارجی بوده و حالا ایرانی ها میذارند؟
بهتون پیشنهاد میکنم برین توی warez-bb.org
توی قسمت Templates and Scripts مجموعه والپیپر میذارند.میتونی به اونجا مراجعه کنی

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
از تمام راهنمایی هاتون واقعا متشکرم و همچنین از دوستان دیگه :)

در مورد عکس بازیگران هم تو قسمت سینما تاپیک زدم.

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
دوست عزیز من دارم کاملش رو میگیرم.تا امروز حدود 13000 تاش رو گرفتم.و فکر کنم تا یک هفته دیگه کامل بشه.
ارزش کار و وقتی که گذاشتم رو خودتون میدونید. پس میتونید پی ام بزنید یا به ایمیلم میل بفرستید:

[email protected]

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ببینید این مجموعه که دارم میگیرم شامل حداقل 46000 تا عکسه که میانگین حجمشون حدود 500 کیلو بایته.یعنی حدود 23 گیگ.
مطمئنم هیچ کسی تو ایران تا به حال این کار رو انجام نداده.چون هم دانلودش راحت نیست و هم این که وقت زیادی میبره.
و من هم تنها خواسته ام اینه که لوث نشه و همچنین هر جا میرم نبینم یکی گذاشته برای فروش یا....
چون ارزش مجموعه از بین میره.قصد توهین یا بی احترامی ندارم ولی ترجیح میدم حداکثر به 10 نفر این مجموعه رو بدم و اون هم بچه هایی که دوستام هستند یا میدونم ارزشش رو میدونند.پس خواهشا" کسی دیگه این تایپیک رو بالا نیاره.هر کسی خواست پی ام بده.
جدا از این مجموعه خیلی عکس هم از photo.net گرفتم که سلکشن هست و بر اساس نام عکاس جدا شده.
همچنین حدود 20 گیگ والپیپر که مجموعه ای بوده.پس خواهشا" فقط پی ام بدید

[email protected]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dpreview.com
photp.net
1x.com
----------
سلام دوست عزیز، اگه امکان داره براتون میخواستم این مجموعه رو ازتون بگیرم، امکان داره؟؟؟

[email protected]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز، اگه امکان داره براتون میخواستم این مجموعه رو ازتون بگیرم، امکان داره؟؟؟

بالا