• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی موتو ایکس - اسمارت فونی که همواره مترصد دریافت فرمان صوتی از شماست

SILENT_66A

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
5,745
لایک‌ها
2,923
محل سکونت
IN SILENT
موتورولا در نخستین روز آگوست 2013 (10 مرداد 1392) از اسمارت فونی که مدتها بسیاری از کارشناسان و کاربران چشم به راهش بودند رسماً رونمایی نمود. این اسمارت فون که Moto X نام دارد نخستین اسمارت فون شاخص و پرچم دار موتورولا است که پس از تملک 12.5 میلیارد دلاری موتورولا موبیلیتی توسط گوگل در اوایل خرداد 1391 (که البته از مرداد 1390 در حال طی نمودن مراحل قانونی بوده) معرفی می شود. هرچند گوگل طبق وعده ای که از ابتدا داده بود موتورولا را به عنوان بیزینسی مستقل اداره می کند، اما همگان انتظار ظهور نوآوری های گوگلی و مهندسی این کمپانی را در محصول جدید موتورولا داشته اند -- چیزی که هرچند در Moto X تا حدی شاهد آن هستیم، اما انتظارات اکثر کارشناسان بیش از این بوده است.
Motorola-Moto-X_02.jpg
شکل ظاهری Moto X جذاب و تا حد زیادی متفاوت با اکثر اسمارت فون های دیگر است. انحناهای زیبا و حساب شده بدنه به جذابیت آن افزوده است. سطح پشتی گوشی قوس دار بوده به گونه ای که ضخامت گوشی در کناره ها 5.6 میلی متر و در وسط 10.4 میلی متر است. وزن این گوشی نیز 130 گرم است.
Motorola-Moto-X_05.jpg
Moto X اسمارت فونی است که اگر مشخصه های فنی آن را در کنار مشخصه های فنی پرچمداران اندرویدی دیگر کمپانی ها -- نظیر گلکسی اس 4 سامسونگ، اکسپریا زد سونی و اچ تی سی وان -- قرار دهیم (به جدول مقایسه این گوشی ها مراجعه نمائید) ممکن است از جنبه هایی در مقابل رقبا کم رنگ ظاهر شود، اما این گوشی ویژگی های خاصی دارد که به سادگی نمی توان از آن گذشت و می تواند آنرا به یک اسمارت فون شاخص تبدیل کند.
یکی از این ویژگی ها امکان سفارشی سازی Moto X توسط خریدار است که می تواند گزینه ای بسیار جذاب برای کاربرانی که به دنبال مُد هستند باشد (البته این امکان به صورت کامل فعلاً فقط برای کاربران اپراتور AT&T در نظر گرفته شده است.) خریدار می تواند رنگ جلوی گوشی را از میان رنگ های سفید و مشکی و رنگ بخش پشتی آن را از میان 18 رنگ متنوع انتخاب نماید.
Motorola-Moto-X_01.jpg
حتی بدنه های چوبی (یا با طرح چوب) هم در آینده نزدیک قابل سفارش خواهند بود. 7 رنگ متفاوت نیز به عنوان رنگ های accent که در لبه لنز دوربین و کلیدهای کناری به کار می رود در نظر گرفته شده است. امکان سفارش نام یا متنی کوتاه برای حک شدن در پشت گوشی و نیز امکان انتخاب اکانت گوگل و تصویر پس زمینه برای خریدار وجود دارد.
Motorola-Moto-X_04.jpg
موتورولا وعده داده که گوشی های سفارشی را ظرف مدت 4 روز تحویل می دهد و به همین منظور قراردادی با Flextronics International Ltd منعقد کرده تا تولید این گوشی ها را در کارخانه ای در خاک ایالات متحده به انجام رساند.
موتورولا برای پردازش ها در داخل Moto X از آنچه این کمپانی نام X8 را بر آن نهاده و در مدل های جدید Droid این کمپانی نیز از آن بهره گرفته استفاده کرده است. اگر X8 را بشکافیم با یک پردازنده دو هسته ای 1.7 گیگاهرتزی Qualcomm S4 Pro همراه با واحد پردازش گرافیکی 4 هسته ای Adreno 320 و دو هسته پردازشی اضافه با مصرف توان پائین مواجه می شویم. یکی از این دو هسته وظیفه محاسبات Contextual و دیگری وظیفه تحلیل گفتار را بر عهده دارد. بدین ترتیب شاید نتوان Moto X را یک 8 هسته ای به معنای متداول آن نامید.
این اسمارت فون نیز همانند اسمارت فون های تازه معرفی شده Droid Ultra ،Droid Mini و Droid Maxx موتورولا از قابلیت ویژه ای که موتورولا به آن کنترل بدون لمس (Touchless Control) می گوید برخوردار است: یک میکروفون با مصرف توان پائین همراه با یکی از هسته های پردازشی ویژه و کم مصرف همواره در حال گوش دادن به صداهای دریافتی است و با شنیدن عبارت "OK, Google Now" برنامه Google Now را به اجرا در می آورد. با اجرای این برنامه شما می توانید انواع دستورات -- نظیر مسیریابی، درج یادآور در تقویم، تنظیم زمان آلارم، برقراری تماس و ارسال ایمیل -- را با صوت و بدون لمس صفحه نمایش به برنامه بدهید یا از آخرین اطلاعات در مورد مکان خود، وضعیت آب و هوا، نتایج مسابقات ورزشی و ... پرسیده و جواب سؤال خود را دریافت دارید.
Motorola-Moto-X_06.jpg
با توجه به آنکه موتورولا اکنون در تملک گوگل است شاید تعجب بر انگیز باشد که Moto X به نسخه 4.2.2 سیستم عامل اندروید -- ملقب به جلی بین -- مجهز است و از نسخه 4.3 این سیستم عامل -- که به تازگی همراه با نسل دوم تبلت Nexus 7 معرفی شده -- بی بهره است. هرچند برخی تحلیلگران دلیل این امر را اختلافات میان تیم های اندروید و موتورولا دانسته اند اما ظاهراً مقامات رسمی موتورولا علت بهره نبردن Moto X از آخرین نسخه اندروید را مشکلات زمانبندی عنوان نموده اند. در هر حال مجهز نبودن Moto X به جدیدترین نسخه اندروید حداقل می تواند نشان دهنده تبعیض قائل نشدن گوگل میان موتورولا و دیگر کمپانی ها باشد.
البته از نظر نرم افزاری سیستم Moto X تفاوت هایی با اندروید 4.2.2 خام دارد: علاوه بر Touchless Control که پیش از این در مورد آن صحبت شد، تفاوت جزئی دیگر ویژگی است که موتورولا به آن Active Display می گوید. در شرایطی که گوشی در حالت Sleep است زمان را با محو شدن و ظاهر شدن به شما نشان می دهد و اگر پیام یا ایمیلی دریافت کردید با استفاده از ویژگی Active Notification می توانید انگشت خود را از مرکز صفحه به بالا بکشید تا مورد مربوطه را مشاهده کنید. بدین ترتیب بدون آنکه در حالت Sleep باطری زیادی مصرف شود شما می توانید اعلانات را دریافت نمایید -- چیزی شبیه به ویژگی Glance Screen نوکیا.
Motorola-Moto-X_07.jpg
موتورولا برنامه ای با نام Migrate را نیز از پیش بر روی گوشی Moto X نصب نموده که انتقال تصاویر، ویدیوها، دفترچه تلفن و تاریخچه تماس ها را از گوشی های اندرویدی 2.2 به بالا به گوشی جدید فراهم می آورد.
از جنبه های دیگر، رابط کاربری Moto X تقریباً همانند Nexus 4 ال جی و نسخه های Google Play گوشی های One اچ تی سی و Galaxy S4 سامسونگ که به اندروید تغییر نیافته مجهزند است.
Moto X به 2 گیگابایت RAM مجهز است و با دو گزینه حافظه داخلی 16 و 32 گیگابایتی و بدون برخورداری از اسلات کارت حافظه عرضه خواهد شد.
صفحه نمایش 4.7 اینچی Moto X از رزولوشن 720x1280 پیکسل که دانسیته 312 پیکسل بر اینچ را به دست می دهد برخوردار است و لایه Corning Gorilla Glass از آن در برابر خط و خش محافظت می کند. بدیهیست موتورولا سعی نکرده در رزولوشن صفحه نمایش، Moto X را رقیبی برای پرچمداران اندرویدی قرار دهد.
بر خلاف صفحه نمایش، دوربین Moto X حرف های زیادی برای گفتن دارد و ظاهراً موتورولا این بار سعی نموده جبران ضعف دوربین بسیاری از مدل های قبلی خود را بنماید. Moto X به دوربین 10 مگاپیکسلی با فناوری Clear Pixel، سنسور RGBC و فلش LED مجهز است. بنا به گفته موتورولا دوربین این گوشی می تواند تصاویر را بسیار سریع دریافت دارد و 75 درصد نور بیشتری را نسبت به دوربین های گوشی های رقیب جذب کند. بدین ترتیب عکس برداری با کیفیت بالا در شرایط نور کم امکان پذیر خواهد بود.
Motorola-Moto-X_03.jpg
برنامه دوربین نیز که Quick Capture نام دارد ساده تر و کارآمدتر شده است. یک ویژگی جالب که موجب می شود بتوانید به سرعت با Moto X عکس بگیرید این است که با دو بار حرکت دادن سریع گوشی به صورت چرخشی (با گرفتن آن در دست و چرخش رفت و برگشتی سریع مچ) می توانید برنامه دوربین را فعال نمائید و پس از فعال شدن، تمامی صفحه نمایش نقش کلید شاتر دوربین را ایفا خواهد نمود. بدین ترتیب موتورولا مدعیست که از لحظه تصمیم گیری به خارج ساختن گوشی از جیب تا لحظه گرفتن عکس 3 ثانیه زمان بیشتر لازم نخواهد بود.
قابلیت فیلمبرداری 1080p با سرعت 30 فریم بر ثانیه برای دوربین Moto X در نظر گرفته شده و یک دوربین 2 مگاپیکسلی نیز با قابلیت فیلمبرداری 1080p به عنوان دوربین ثانویه برای ارتباطات تصویری بر روی گوشی تعبیه شده است.
Moto X به گزینه های ارتباطی مناسبی نظیر بلوتوث 4.0، ارتباطات نزدیک برد (NFC)، یو اس بی 2.0، وای فای، A-GPS و GLONASS مجهز است و از شبکه های 3G ،2G و 4G LTE پشتیبانی می کند.
باطری 2200 میلی آمپر ساعتی Moto X تا 13 ساعت زمان مکالمه 3G، تا 576 ساعت زمان استندبای و در حدود 24 ساعت زمان استفاده ترکیبی متداول را فراهم می آورد.
اسمارت فون Moto X از اواخر آگوست (نیمه نخست شهریور) در ایالات متحده آمریکا توسط 5 اپراتور بزرگ این کشور (T-Mobile ،Sprint ،Verizon Wireless ،AT&T و U.S Cellular) به فروش خواهد رسید. قیمت نسخه های 16 گیگابایتی و 32 گیگابایتی این گوشی مشروط به عقد قرارداد 2 ساله با اپراتور به ترتیب 199.99 و 249.99 دلار است، اما قیمت نسخه های آزاد آن (بدون عقد قرارداد با اپراتور) قطعاً بسیار بالاتر و احتمالاً برای مدل های 16 و 32 گیگابایتی به ترتیب در حدود 575 و 630 دلار خواهد بود.
در کل به نظر می رسد گوگل و موتورولا در رقابت با دیگر بازیگران عرصه اسمارت فون ها تاکتیک خاصی را به کار برده اند و با عرضه Moto X به جای تمرکز بر افزایش توانایی و کارایی اجزاء، به کارکرد کلی سیستم و جنبه های عملیاتی و ظاهری آن برای کاربر توجه بیشتری داشته اند.
 

SILENT_66A

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
5,745
لایک‌ها
2,923
محل سکونت
IN SILENT
نزدیک به یک هفته پیش موتورولا نخستین محصول شاخص خود را مدت ها پس از پیوستن این کمپانی به گوگل روانه بازار نمود. در شرایطی که باور بسیاری از مردم و کارشناسان این بود که موتورلا تحت حمایت گوگل محصولی معجزه آسا را روانه بازار می کند، اما ظاهراً moto X علی رغم شایستگی های خود نتوانست آن محصولی باشد که انگشت حیرت را بر دهان افراد زیادی بنشاند. برخی مشخصه های فنی این محصول فاصله زیادی با پرچمداران کمپانی های دیگر داشت (به جدول مقایسه مشخصات moto X با سه پرچمدار اندرویدی مراجعه نمائید) و از این رو شاهد برخی انتقادها از موتورولا و گوگل بودیم.
برای روشن شدن موضوع و پاسخ به دغدغه های منتقدین، سایت CNET به گفتگو با آقای اقبال ارشد (Iqbal Arshad) -- نائب رئیس پاکستانی توسعه محصولات موتورولا -- نشسته که در زیر ترجمه بخش های منتشر شده این گفتگو در سایت CNET را پیش رو خواهید داشت:
Motorola-Moto-X_11.jpg
س: انتقادهای زیادی در مورد Moto X وجود دارد، به ویژه در ارتباط با انتخاب پردازنده 2 هسته ای و رزولوشن 720p برای صفحه نمایش. برخی مصرف کنندگان ناراضی می گویند پردازنده دو هسته ای و رزولوشن 720p فناوری سال پیش است. آیا ممکن است توضیح دهید که چرا موتورولا به این سمت حرکت کرد؟
ارشد: دو سوء برداشت اصلی که به گمانم مردم در مورد Moto X دارند به فناوری های پردازنده و صفحه نمایش مربوط است.
با فناوری پردازنده بحث را آغاز می کنم. نخست آنکه ما از پردازنده سال پیش کوالکام استفاده نکرده ایم. این پردازنده محصول امسال است. این یک پردازنده دو هسته ایست، اما چیزی که مردم باید دریابند این است که در دستگاه های موبایل تعداد CPU بالاتر لزوماً به معنای دستگاه سریعتر نیست [مترجم: نوکیا مدت هاست این را می گوید.] در حقیقت در هر لحظه معمولاً حداکثر دو پردازنده مورد استفاده قرار می گیرند. معمولاً الگوریتم های کنترل کننده دستگاه سعی می کنندبه منظور ذخیره نمودن توان CPU ها را خاموش کنند.
در آزمون های فشار (Stress Test) که بر روی دستگاه های رقیب انجام دادیم 24 وب سایت را به طور همزمان بر روی هر دستگاه باز کردیم و هیچ یک از دستگاه ها بیش از دو CPU همزمان را به کار نگرفتند. بنابراین در 90 درصد مواقع هسته های اضافه موجود بر روی CPU ها خاموش بوده و از این رو حتی اگر شما یک دستگاه چهار هسته ای یا هشت هسته ای نیز داشته باشید تمامی توان محاسبانی همزمان مورد بهره برداری قرار نمی گیرد.
بدین ترتیب این نخستین سوء برداشت است. این پردازنده متعلق به سال گذشته نیست. نکته دیگری که مردم آنرا نمی دانند این است که ما پردازنده های اختصاصی نیز داریم که برخی عملیات را انجام می دهند.
س: منظورتان همان طراحی چیپ ست X8 است؟ درست است؟
ارشد: بله. ما از سریعترین پردازنده دو هسته ای کوالکام برای محاسبات عمومی استفاده کرده ایم. درکنار آن، پردازنده های دیگری -- نظیر پردازنده گرافیکی و پردازنده های اختصای زبان طبیعی و محاسبات Contextual -- را به کار برده ایم که وظایف دیگر را بر عهده دارند. بدین ترتیب کارآیی افزایش می یابد و در عین حال باطری نیز عمری طولانی خواهد داشت.
برای آنکه درک درستی از اینکه چرا این انتخاب ها را در طراحی انجام داده ایم داشته باشید ابتدا باید از فلسفه ما آگاه شوید. با Moto X ما تعریفی دوباره از چگونگی عملکرد دستگاه های موبایل ازائه کرده ایم. باورمان این است که آینده دستگاه های موبایل در گرو محاسبات هوشمند است. این تنها مربوط به محاسبات بیشتر نیست، بلکه به توسعه دستگاه هایی که تصمیمات هوشمندانه می گیرند نیز مرتبط است. و این امر نیاز به تغییراتی بنیادین در معماری دستگاه ها دارد.
اگر در این مورد بیندیشید خواهید دید که بازار تقریباً راکد شده است. همه چیز با این چیپ ها و صفحه نمایش های استاندارد ساخته می شود و همه ما آموخته ایم که نسبت به تغییرات کوچک در این اجزاء واکنش نشان دهیم. اما دیدگاه موتورولا تغییر دادن واقعی نحوه عملکرد گوشی های هوشمند است. کامپیوتر های کوچکی که در جیب هایمان همه جا همراه خود داریم به راستی هوشمند نیستند. منظورم این است که چه کاری را می توانید با گلکسی اس 4 سامسونگ انجام دهید که پیش از آن با گلکسی اس 3 قادر به انجامش نبودید؟ پاسخ این است: هیچ کاری.
ما فناوری را صرفاً برای فناوری توسعه نمی دهیم، بلکه سعی مان این است که محاسبات موبایل را هوشمندتر سازیم و می خواهیم نحوه تعامل کاربران با دستگاه ها را تغییر دهیم تا دستگاه ها با سبک زندگی مردم بهتر سازگار گردند. البته می خواهیم همه این کارها را بدون قربانی کردن طول عمر باطری به انجام رسانیم.
Motorola-Moto-X_12.jpg
س: چطور یک معماری متفاوت امکان انجام کاری منحصر به فرد را برایتان میسر می کند؟
ارشد: ما یک معماری پردازنده نوینی را به کار گرفته ایم که انجام کارهایی نظیر کنترل گوشی بدون لمس کردن آن و بدون هدر دادن توان باطری را امکانپذیر می کند. برای آنکه یک گوشی سامسونگ یا اچ تی سی بتواند عملکرد مشابهی داشته باشد به سه باطری نیاز خواهد داشت. به همین علت است که هیچ کس دیگری کنترل بدون لمس را به انجام نرسانده. هیچ کسی این کار را نکرده، چرا که برای عمر باطری مرگبار است.
هیچ پردازنده دیگری قادر نیست با وجود حذف نمودن نویز و داشتن هوشمندی مشابه، توان مصرفی پائینی داشته باشد. کاری که ما با Moto X به انجام رسانده ایم پیش از این انجام نشده است. این اولین نمونه در جهان است و گمان ما این است که نحوه برقراری تماس و استفاده از گوشی را برای مردم دگرگون می کند.
س: بنابراین احساستان این است که درک صحیحی از پتانسیل مزایا و فناوری خارق العاده Moto X به عمل نیامده؟
ارشد: این بسیار دشوار است، چرا که [ذهن مردم] توسط صنعت اینگونه برنامه ریزی شده که به چیزهایی نظیر تعداد هسته های پردازشی یک چیپ و اینکه آیا صفحه نمایش گوشی 1080p است یا خیر نگاه کنند. تولیدکنندگان چیپ ها و صفحات نمایش محصولات خود را اینگونه متمایز می سازند. اما ما هزاران ساعت زمان مهندسی صرف کرده ایم تا نوع جدیدی از معماری پردازشی را بسازیم که واقعاً نحوه استفاده مردم از گوشی هایشان را تغییر خواهد داد.
بنابراین درک آن دشوار است، چرا که معماری هایی را مقایسه می کنید که از بنیان با یکدیگر متفاوتند. مثل این است که کسی که به یک خودروی الکتریکی Tesla نگاه می کند انتظار داشته باشد که یک موتور V-8 بر روی آن سوار باشد. وقتی در مورد یک موتور الکتریکی صحبت می کنید برای مردمی که عادت به مقایسه مشخصه های خودروهای متداول کرده اند دشوار است که به درک درستی از نحوه مقایسه موتور الکتریکی با موتورهای معمولی برسند، چرا که این دو کاملاً متفاوتند.
بنابراین مردمی که نگاه کردن به تعداد هسته های پردازشی، تعداد پیکسل بر اینچ و اینکه آیا صفحه نمایش 1080p است یا خیر را آموخته اند، چارچوب مقایسه ای را در اختیار ندارند.
س: این بحث من را به انتقادهای مطرح شده در مورد رزولوشن صفحه نمایش سوق داد. چرا موتورولا تصمیم گرفت تا رزولوشن پائینتری را انتخاب کند؟ منظورم این است که به نظر می رسد تمامی اسمارت فون های سطح بالای دیگر منجمله LG G2 که همین امروز معرفی شد از صفحه نمایش 1080p بهره می برند، و وقتی صحبت از پیکسل بر اینچ باشد گلکسی اس 4 گوشی Moto X را مغلوب می کند.
ارشد: نخست اینکه آنچه سامسونگ با صفحه نمایش GS4 عرضه کرده یک 1080p واقعی نیست. سامسونگ در واقع از صفحه نمایش PenTile استفاده کرده. هر پیکسل از سه زیر-پیکسل رنگی تشکیل شده. بدین ترتیب یکی از پیکسل ها مفقود خواهد بود. ما از یک صفحه نمایش سفارشی با الگوی RGB واقعی که رنگ های واقعی را بدون هدر دادن طول عمر باطری تولید می کند استفاده کرده ایم.
سامسونگ از پردازنده گرافیکی استفاده می کند اما نه از راه درست، و کارآیی آنها در واقع کمتر از ما است. آنها باطری سوزی بیشتری دارند. در مورد HTC باید گفت که آنها از صفحه نمایش LCD استفاده می کنند که فناوری پائین تری محسوب می شود.
ضمناً چشم انسان قادر به تفکیک رزولوشن فراتر از 300 پیکسل بر اینچ نیست و ما از آن فراتر رفته ایم. بنابراین چشم حتی نمی تواند تفاوت را حس کند. اما چشم می تواند تفاوت های محسوس در غلظت رنگ و بازسازی رنگ را حس کند. در اصل باید گفت که این مورد حتی از رزولوشن هم مهمتر است. بنابراین [به جای بالا بردن رزولوشن] ما تصمیم گرفتیم تا تمرکز خود را بر روی این جنبه قرار دهیم.
Motorola-Moto-X_09.jpg
س: برخی از مردم نیز از اینکه Moto X به جای نسخه جدید 4.3 اندروید با نسخه پیشین یعنی نسخه 4.2.2 به فروش می رسد مأیوس شده اند. اما موتورولا در تملک گوگل است، بنابراین چرا گوشی پرچمدار موتورولا با آخرین نرم افزار عرضه نمی شود؟
ارشد: تیم اندروید جدا از موتورولا است و موتورولا بیزینس مستقلی در گوگل به شمار می رود. تیم اندروید با شرکای برنامه نکسوس کار می کند. فایروال سفت و سختی وجود دارد که موتورولا را از تیم اندروید جدا می سازد. گوگل می خواهد اطمینان یابد که با همه در اکوسیستم [اندروید] یکسان رفتار می شود.
به عبارت دیگر تملک توسط گوگل این فرصت بزرگ را در اختیار ما می گذارد که دستگاهی نظیر Moto X بسازیم، اما این مزیت را که پیش از دیگر شرکای نکسوس به نرم افزار دستیابی داشته باشیم در اختیارمان قرار نمی دهد. ما فرصت بزرگی را برای عرضه اندروید و سرویس های گوگل به معنای واقعی می بینیم در حالی که در حال تغییر دادن روشی هستیم که محاسبات موبایل بر مبانی آن انجام می شود.
این چیزی است که ما را از بقیه جدا می کند. رقبای ما ویژگی های نرم افزاری بی اهمیتی را به اندروید اضافه می کنند و این معمولاً به کارآیی دستگاه آسیب می رساند. بنابراین وقتی آنها تمامی این ویژگی های نرم افزاری را در لایه ای بالای اندروید قرار می دهند، تجربه کاربری بدی را برای مصرف کنندگان به وجود می آورند. و این موضوع تنظیمات متفاوتی را برای دستگاه به وجود می آورد و سطح پیچیدگی دستگاه را بالاتر می برد که موجب می شود تا به روز رسانی نرم افزار دشوارتر و زمان بر تر گردد.
س: یکی از انتقادات دیگر در مورد این محصول این است که باطری قابل تعویض ندارد. چرا موتورولا این گوشی را به گونه ای طراحی نکرده که بتوان باطری آن را عوض کرد؟
ارشد: این امر دلایل زیادی دارد. اما مهمترین دلیل این است که از نظر طراحی برای آنکه گوشی انحنای پشتی خود را داشته باشد، بخش پشتی دستگاه نمی تواند قابل برداشتن باشد. مسائل طراحی فیزیکی گوناگونی -- منجمله نوع ماده به کار رفته و فناوری فرکانس رادیویی -- نیز برای آنکه بخش پشتی قابل باز شدن باشد باید در نظر گرفته شود. حدس من این است که اگر می خواستیم گوشی پلاستیکی سطح پائینتری را که احتمالاً مشکلاتی در طراحی سخت افزاری داشت طراحی کنیم، بخش پشتی را قابل برداشتن درست می کردیم. اما این نوع طراحی مد نظر ما نبود. حقیقت این است که تنها درصد کمی از مردم واقعاً می خواهند باطری دومی را با خود حمل کنند. گوشی های دیگری نیز با انتخاب این گونه طراحی ساخته شده اند. به عنوان مثال اچ تی سی وان و آیفون اپل فاقد باطری تعویض پذیر هستند.
Motorola-Moto-X_05.jpg
س: کسانی هم از این که این گوشی اسلات کارت حافظه برای ارتقاء حافظه ندارد انتقاد می کنند. به دلیل آنکه نسخه ای که در ابتدا از طریق اپراتورهای آمریکا به فروش می رود تنها از 16 گیگابایت فضای ذخیره سازی پشتیبانی می کند، مردم می گویند که مناسب بود اگر گزینه اضافه کردن حافظه به دستگاه برای تصاویر، موسیقی و رسانه های دیگر موجود بود.
ارشد: انتقال فضای ذخیره سازی به حافظه خارجی مسائل گوناگونی را در پی دارد. به نظر ما برای بازار انبوه بهتر و بی دردسرتر این است که محتواها مرتب به دستگاه وارد و از آن خارج نشوند. ما می خواهیم کار کردن با دستگاه تا حد امکان ساده باشد.
س: یکی از جالبترین جنبه های Moto X این است که مشتریان قادر خواهند بود تا از طریق وب سایت Moto X Maker و ابزارهای داخل فروشگاه مطابق سلیقه خود گوشی را سفارشی سازی نمایند. در حال حاضر به نظر می رسد تمامی آنچه قابل سفارشی سازی است رنگ پوشش پشتی و زیورها است. همچنین امکان انتخاب میان نسخه های 16 و 32 گیگابایتی وجود دارد. آیا ممکن است موتورولا در آینده این امکان را به خریداران بدهد که دستگاه خود را با انتخاب گزینه هایی از قبیل RAM، اندازه صفحه نمایش، رزولوشن صفحه نمایش و یا سرعت پردازنده سفارشی سازی نمایند؟
ارشد: اکنون نمی توانم پاسخ دقیقی به این سؤال بدهم. اما این را می توانم بگویم که به دلیل آنکه گوشی های موبایل باید از آنتن استفاده کنند و مسائل مربوط به فرکانس های رادیویی وجود دارد، چیدمان عناصر و طراحی گوشی می تواند از حساسیت بسیار بالایی برخوردار باشد. ما نقشه راهی را برای توسعه قابلیت های دستگاه و سفارشی سازی آتی آن در اختیار داریم، اما در آینده در مورد آن صحبت خواهم کرد.
Motorola-Moto-X_10.jpg
یک نکتهیکی از مواردی که در گفتگوی بالا توجه را به خود جلب می کند انتقادات اقبال ارشد از بعضی ویژگی های تولیدات دیگر بازیگران عرصه اندروید -- نظیر سامسونگ -- است. جملاتی مثل:«رقبای ما ویژگی های نرم افزاری بی اهمیتی را به اندروید اضافه می کنند و این معمولاً به کارآیی دستگاه آسیب می رساند.»«چه کاری را می توانید با گلکسی اس 4 سامسونگ انجام دهید که پیش از آن با گلکسی اس 3 قادر به انجامش نبودید؟ پاسخ این است: هیچ کاری.»«برای آنکه یک گوشی سامسونگ یا اچ تی سی بتواند عملکرد مشابهی داشته باشد به سه باطری نیاز خواهد داشت.»و این به معنای بیان نمودن برخی نقاط ضعف اکوسیستم کنونی اندروید است. چیزی که پیش از این از زبان رقبای گوگل -- نظیر مایکروسافت، اپل و نوکیا -- شنیده بودیم.با توجه به آنکه موتورولا و اندروید هر دو متعلق به گوگل هستند شاید این جمله به ذهن متبادر شود: "گوگل علیه گوگل." و البته شاید بیش از پیش به عزم گوگل برای اداره نمودن موتورولا به عنوان بیزینسی مستقل پی بریم -- عزمی که قطعاً چالش هایی را برای این کمپانی در پی خواهد داشت.منبع:mobile.ir​
 
Last edited:

haminhi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2013
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
5
فک کنم توو اینجور مواقع که مطلبی رو کپی پیس میکنی ذکر منبع ( mobile.ir ) بد نباشه :) :)
 

amme joon

Registered User
تاریخ عضویت
2 می 2012
نوشته‌ها
1,502
لایک‌ها
2,939
گوشت کوبی دیگر از موتورولا :دی
 

SILENT_66A

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
5,745
لایک‌ها
2,923
محل سکونت
IN SILENT
چه ربطی داشت؟؟ من گفتم مطلبی رو که کپی کردی منبعش رو هم ذکر میکردی. بلاخره اوون سایتم زحمت کشیده مطلب رو ترجمه کرده
دقت کنی زیر عکس ها منبع بوده داداش گلم منم اضافه کردم
 
بالا