• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی نرم افزار قدرتمند Facebook Friend Bomber 5.0.8 برای اینترنت مارکتر های حرفه ای

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
نرم افزاری که بهتون معرفی میکنم یک ریموت کنترل بسیار قوی برای اعضای شبکه اجتماعی فیــــــــــس بوکFacebook محسوب میشه و بسیاری از کارها مانند نوشتن روی دیوار دیگران و دعوت نامه فرستادن و پیغام خصوصی فرستادن و ...رو براتون انجام میده و قابلیت های زیاد دیگه ای داره که من هنوز تست نکردم.اما اون قابلیتی که من و اینترنت مارکتر ها ازش استفاده می کنند قدرت ارسال دعوت نامه و عضوگیری این برنامه در حد بالاست.بهتون توصیه می کنم حتما تستش کنید و اگر به دردتون خورد اینجا پست بدید و اگر هم اشکال یا سوالی داشتید بازم اینجا مطرح کنید .
دانلود کنید با حجم 2.1mb

review

Last edited:

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
من از قسمت Wallposter برای تبلیغ(affiliate) استفاده می کنم و صد البته از Friend adder هم برای دعوت کردن به تعداد بالا. راستی برای تست برنامه باید بدونید که این برنامه مثل اغلب برنامه ها از تنظیمات اینترنت اکسپلورر(IE) استفاده میکنه.پس اگه خواستید از ف * ل*ت ر ش ک ن استفاده کنید.این نکته به دردتون می خوره.

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
برای اطلاعات بیشتر و آگاهی از نحوه ی کارکرد ،این برنامه رو دانلود و Install کنید.تستش کنید و نظرتون رو بگید.

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
دائم صفحه رو ریفرش میکنه و نمیزاره صفحه فیس بوک درست حسابی بیاد

مشکل از این سیستم هست؟؟
چه جوری میشه حلش کرد؟؟؟؟؟

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
دائم صفحه رو ریفرش میکنه و نمیزاره صفحه فیس بوک درست حسابی بیاد

مشکل از این سیستم هست؟؟
چه جوری میشه حلش کرد؟؟؟؟؟
در قسمت آدرس خودت آدرس فیس بوک رو تایپ کن.بطور اتوماتیک user و password رو برات وارد میکنه.اگه خودش login نکرد رو دکمه login کلیک کن و وارد اکانتت شو و از برنامه استفاده کن.

بالا