درود
از امروز mahi58 عزیز به عنوان همکار بخش عکاسی در کنار ما خواهند بود.
ضمن قدردانی از قبول زحمتی که ایشون با وجود اشتغالات فراوانشون کردن ، از همگی تون خواهش می کنم همون طور که با من و سایر همکاران و مدیران فروم همکاری می کنید ، با ایشون هم کمال همکاری رو داشته باشید.
ممنون از همه
از لیلی خانم هم باید تشکر کرد که انتخاب بجایی داشتند / البته دوستان خوب اینجا کم نیستند ولی فکر میکنم محمود خیلی مناسب بود.
سلام لی لی جان.درود
از امروز mahi58 عزیز به عنوان همکار بخش عکاسی در کنار ما خواهند بود.
ضمن قدردانی از قبول زحمتی که ایشون با وجود اشتغالات فراوانشون کردن ، از همگی تون خواهش می کنم همون طور که با من و سایر همکاران و مدیران فروم همکاری می کنید ، با ایشون هم کمال همکاری رو داشته باشید.
ممنون از همه
سلام فرزاد جان. خوبی؟درود
به راستی که انتخاب بسیار شایسته ای یه محمود عزیز
محمود جان تبریک میگم
با آرزوی موفقیت های روزافزونت برادر .. مشاهده پیوست 142210
مرسی ممنون کاوه جان.من هم تبریک میگم به مموت. البته همینجوریش هم کلی زحمت به دوشش بود و هست! همیشه واسم جای تعجب بود که چرا یه سمتی بهش تو این بخش نمیدن.:blush:
محمود یه بوق هم واسه ما بزن.
بسمه تعالیبسمه تعالی
بدینوسیله انتخاب بجا و شایسته جنابعالی را در سمت جدید تبریک عرض نموده و از خداوند منان برای شما صبر ایوب و توان مضاعف و اعصاب فولادی مسئلت میداریم :دی
پانزده اردیبهشت نود و یک / جواد : )))
محمود جان خیلی تبریک میگم داداش. کارت درسته .
موفقیت های بزرگتر رو ازت ببینیم و همچنین در زندگی.
از لیلی خانم هم باید تشکر کرد که انتخاب بجایی داشتند / البته دوستان خوب اینجا کم نیستند ولی فکر میکنم محمود خیلی مناسب بود.
محمود ستاره رو دریاب :دی
من هم همچنین...من از همین تریبون(!) استفاده کرده و از همه ی دوستان این بخش ، به خصوص کاربران فعالش تشکر می کنم مشاهده پیوست 142218
مرسی ممنون، لطف داری حسین جان.سلام
من هم تبریک میگم به محمود عزیز و آرزوی به روزی براشون دارم.فکر میکنم با اون دو تا تایپیک مسابقه ای که تو بخش هست این کار بسیار به جا بوده.:happy:
انتخاب خوب و شایسته ای کردید لیلی بانو.
کاربر گرامی به دلیل عدم رعایت قانون کپی رایت در همین جا یه اخطار بهتون میدم!بسمه تعالی
بدینوسیله انتخاب بجا و شایسته جنابعالی را در سمت جدید تبریک عرض نموده و از خداوند منان برای شما صبر ایوب و توان مضاعف و اعصاب فولادی مسئلت میداریم :دی
پانزده اردیبهشت نود و یک / سدممد : )))
محمود جان خیلی تبریک میگم داداش. کارت درسته .
موفقیت های بزرگتر رو ازت ببینیم و همچنین در زندگی.
محمود ستاره رو دریاب :دی
محمود یه بوق هم واسه ما بزن.
با آرزوی موفقیت های روزافزونت برادر ..
من از همین تریبون(!) استفاده کرده و از همه ی دوستان این بخش ، به خصوص کاربران فعالش تشکر می کنم
انتخاب خوب و شایسته ای کردید لیلی بانو.
سلام جواد جان.سلام دوستان
محمود جان تبريك مي گم :happy:
اميدوارم در همه مراحل زندگي موفق باشي
آهان، یادم اومد. خونه Gabe Newell اینا رو میگی؟من که تبریک گفتم قبلا !
باز هم بسیار بسیار تبریک
باور کن فعلا دست خودم هم تنگه، وگرنه من هم خیلی دلم می خواست ازتون ممنونم باشم!من هم به نوبه خودم آرزو می کنم که تبریک بگم.
مرسی داااش، دم شوما هم گرم!به به داش ماهی دمش شوما گرم ....
سلام و درود به فرزاد عزیز و گل.سلام و درود
به به/چه اتفاق خوبی این جا رخ داد.آقا محمود تبریک فراوان من هم پذیرا باشید.
من فکر میکردم شما این جا همکار باشید/یا یه سمتی دیگه داشته باشید که اینقدر زحمت میکشید.
واقعا خیلی خوش حال شدم.
همچنین من از همین تریبون از زحماتی که لی لی رز بانو برای این بخش میکشند تشکر میکنم و انتخاب بجا/درست/عادلانه/هوشمندانه و .... را به ایشون و محمود خان عزیز تبریک میگم.به همین مناسبت یک مهمانی بزرگ برگزار خواهد شد.از این رو از همه ی دوستان و آشنایان خواهشمندیم که حضور به هم برسانند.
شوخی و جدی نداره کاربر گرامی! شما فقط می تونستید امیدوار باشید که من اون قضیه رو فراموش کرده باشم، که متاسفانه این شانس رو هم خودتون به فنا دادید! تا دیر نشده اشهدتون رو بخونید، می خوام برخورد لازم رو باهاتون صورت بدم!یا خدا من اون روز به آواتورش گیر دادم گفتم ترسناکه:دی نمیدونستم همکار بخش میشه
محمود از سر تقصیرات من بگذر
جدای از شوخی به محمود جان تبریک میگم
تشکر، تشککککککــــــــــــر.تبریک تبریککککککککککک
عمو محمود بهترین گزینه بودددددد
خیلی ماههههههههههه
محمود شیرینی می خوایم:دی
پ ن : بیچاره هورسا ، محمود دخلش رو بیار :دی
پ ن : همه مدیرا خوبن ولی خداییش بهترین مدیر پی تی پیلوت هست ، همه جا تعریفشونه جا داره از ایشون ممنون باشیم
تشکر از همکار قدیمی و گل بخش بازارچه...تبریک به همکار جدید بخش عکاسی
خیلی ممنونم از لطفت نوید عزیز.محمود جان منم تبریک میگم ایشالا تو زندگیت همینطوری موفق باشی
این یکی از اسمایلایی که زیاد استفاده میکنی
مخلصیم علی جون.محمود جان تبریک میگم
برات ارزوی موفقیت میکنم