• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی وب سایت فوق العاده پر درامد

vahid tajvidi

Registered User
لایک‌ها
12
سلام خدمت تمام همکاران عزیز و گرامی
3 ماه پیش با یک سایت خارجی و بسیار معتبر و پر پول خارجی اشنا شدم که پول به دلار حساب میکنه و به حساب وب مانی زد واریز میکنن که به راحتی و بدون هیچ دردسری میتونید این حساب وب مانی زد رو از اینجا بسازید (ساخت حساب وب مانی زد/ webmoney-z) و امریکایی هست. اموزش ساخت حساب وب مانی زد رو داخل گوگل هم میتونید سرچ کنید. ما خودمون تقریبا 3 ماه هست که داریم استفاده می کنیم و از این بابت که واریزی دارند و خوب پول میدن مطمئنیم و به خاطر همین الان داریم به شما معرفی می کنیم تا شما هم به درامدزایی خوب برسید.
میتونید از لینک زیر سایت رو ببینید و شروع به درامدزایی کنید :

امیدواریم از درامدتون لذت ببرید...

a.j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوست عزیز یکم بیشتر توضیع بده
شما برداشت داشتین؟
سند؟
درچه ضمینه ای ؟

vahid tajvidi

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز یکم بیشتر توضیع بده
شما برداشت داشتین؟
سند؟
درچه ضمینه ای ؟

سلام ، برداشت داشتم و در حال حاضر هم دارم باهاشون کار می کنم ، در زمینه ی پاپ اندر و پاپ اپ موبایلی
میتونید با مراجعه به سایت خودم شاهد پاپ اپ باشید. www.kamyabdl.com
از همه سیستم پاپ اپی که از 4 سال پیش تا الان دیدم بهتر هست و مثل این رو تا الان ندیدم خداییش !
موفق باشید.

vahid tajvidi

Registered User
لایک‌ها
12
الان بابت گذاشتن این کد تو سایتت چقد برات داره در روز یا ماه و مینیموم برداشتش چنده و چقد وقت میشه برسی بهش؟مرسی

بستگی به سایتتون داره ، واسه برداشت حداقل باید 100$ بشه که ما بیشتر از این چیزا میشیم و مشکلی نداریم. این بستگی به تعداد ای پی و بازدید سایتتون داره که چقدر طول بکشه...
موفق باشید

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
سایت من از سایت شما بالاتره از نظر رتبه برا همین پرسیدم بازدیدهاا همشونم تقریبا خارجیهان

vahid tajvidi

Registered User
لایک‌ها
12
بالا