• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*$ معرفی کامل سایتهای مجانی و واقعی بیت کوین $*

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
تمام سایتایی که مجانی بیت کوین میدن یکجا تو این فروم و تو این تاپیکی که یکی از بچه های همین فروم قبلا زحمتشو کشیده جمع شدن و ادرسشو پایین گذاشتم..همینطور توضیحات خیلی کاملی راجع به استخراج بیت کوین و سایر ارزها تو این فروم هست.
حتما برید و استفاده کنید.

http://poolfa.net/forum/topic/47-معرفی-کامل-سایتهای-مجانی-و-واقعی-بیت-کوین/

Last edited:

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
از دوست خوبم واقعا ممنونم که اینقدر از من حمایت میکنن و به فکرم هستن.مدت زیادی هست که نمیرسیدم نه تو این فروم و نه کلا تو نت بیام و سر بزنم مگر خیلی کوتاه و گذرا.ولی قول میدم به زودی سایتای معرفی شده تو فرومی که دوستممون تو پست اول معرفی کردند رو به روز کنم.
باز هم از ایشون و دیگر دوستان کمال تشکر رو دارم.

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
از دوست خوبم واقعا ممنونم که اینقدر از من حمایت میکنن و به فکرم هستن.مدت زیادی هست که نمیرسیدم نه تو این فروم و نه کلا تو نت بیام و سر بزنم مگر خیلی کوتاه و گذرا.ولی قول میدم به زودی سایتای معرفی شده تو فرومی که دوستممون تو پست اول معرفی کردند رو به روز کنم.
باز هم از ایشون و دیگر دوستان کمال تشکر رو دارم.
خواهش میکنم .وظیفست. ولی اینو هم باید بگم خیلی از سایتایی که بیت کوین میدن و تازه تو این فروم توسط دیگران دارن تبلیغ و معرفی میشن شما حدود یکسال پیش معرفی کردین و توضیحات کاملی هم در موردشون دادین.پس این حق شماست.
موفق و پیروز باشید

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
خواهش میکنم .وظیفست. ولی اینو هم باید بگم خیلی از سایتایی که بیت کوین میدن و تازه تو این فروم توسط دیگران دارن تبلیغ و معرفی میشن شما حدود یکسال پیش معرفی کردین و توضیحات کاملی هم در موردشون دادین.پس این حق شماست.
موفق و پیروز باشید
من هم از همین طریق با این سایتها اشنا شدم.ازشون ممنونم.:general406:

بالا