• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی کتاب، نرم افزار و مستند در زمینه نجوم، فیزیک مدرن، و مکانیک کوانتوم

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
.Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world

Albert Einstein
einsteinsmiley3f.gif
.......................................................................................................................

تاپیک رو با این جمله انیشتین شروع کردم تا هم کلاس کار بره بالا
teehee2.gif
هم بهمون یادآوری کنه که در گیر و دار روزمرگی این نعمت بزرگ یعنی قدرت تخیل رو که موتور محرک بهترین دستاوردهای بشر - علم و هنر - هست فراموش نکنیم
cornusmilesf.gif

هدف اینه که این تاپیک یه مرجع خوب بشه برای تمام موارد مربوط به نجوم و مباحث فیزیک مدرن و مکانیک کوانتوم؛ از کتاب و نرم افزار گرفته تا فیلم و مستندهای آموزشی ...

عکس زیر هم تصویر زیباییه از کهکشان آندرومدا - نزدیک ترین کهکشان به کهکشان راه شیری - که توسط یکی از عکاسان نجومی هم وطن خودمون یعنی آقای فرزاد زمانفر گرفته شده ...

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Andromeda.jpg
    Andromeda.jpg
    242.6 KB · نمایش ها: 310

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

این سری مستند ساخته شده توسط PBS که بر اساس کتاب بسیار پر فروشی به همین نام از برایان گرین (پروفسور در زمینه فیزیک و ریاضیات و استاد دانشگاه کلمبیا) ساخته شده، یکی از بهترین و خوش ساخت ترین مستند های علمی ه که تا حالا دیدم. اجرای شاداب و حرفه ای برایان گرین که سعی کرده نظریه های مدرن رو به صورت ساده و قابل درک برای مخاطب عام ارائه بده، و همراهی اش با انیمیشن هایی برای رسوندن منظور، باعث شده که این سری اصلا خشکی رایج بیشتر آثار این تیپی رو نداشته باشه و به شدت جذاب بشه.

200px-TheElegantUniverse.jpg

این سری محصول سال 2003 که زمان کلش حدود 3 ساعته، شامل 3 قسمته:

Einstein's Dream
String's the Thing
Welcome to the 11th Dimension

در قسمت اول به یه سری مفاهیم بنیادی از جمله قوانین جاذبه، الکترومغناطیس، و نسبیت، و همینطور به رویای انیشتن و تقریبا تمام فیزیکدانان معاصر پرداخته میشه: پیدا کردن تئوری همه چیز یا به اصطلاح تئوری M؛ نظریه ای که قراره تمام قوانین جهان فیزیکی رو در خودش بگنجونه و بتونه کل جهان رو تبیین کنه. نظریه ای که انیشتین سال ها از عمرش رو صرف تلاش برای یافتنش کرد و البته موفق نشد ...

در قسمت دوم با نظریه ریسمان (یا ابَر ریسمان) آشنا میشیم. تئوری انقلابی و نسبتا جدیدی که مدعیه که کل ذرات عالم از رشته های انرژی فوق العاده کوچک و مرتعش یا همون ریسمان ها تشکیل شدن، و نحوه ارتعاش هر ریسمان، خصوصیات جهان فیزیکی ما رو شکل میده و تعیین می کنه. این نظریه جنجالی که به تازگی خیلی هوادار پیدا کرده، البته مخالفان سرسخت خودش رو هم داره، ولی زیباییش در اینه که با کمک این نظریه میشه بین نظریه نسبیت عام انیشتین و نظریه کوانتوم پلی زد و با هم آشتی شون داد - کاری که به دلیل تضادهای این دو نظریه تا پیش از این غیر ممکن به نظر می رسید و تبدیل به یکی از گره های کور دنیای علم شده بود. نظریه ریسمان با این کار می تونه رویای انیشتین رو محقق کنه و ما رو به کشف نظریه M نزدیک تر کنه که میشه گفت بزرگ ترین گامه در چند ده سال اخیر ...
jumpearth.gif

attachment.php

در قسمت سوم به ابعاد، عواقب و به نوعی عوارض جانبی :)D) تئوری ریسمان پرداخته میشه. صحت این نظریه به معنی اینه که جهان ما خیلی خیلی عجیب تر و پیچیده تر از عجیب ترین تخیلات ماست: جهانی با دست کم 11 بعد، و در عین حال وجود بی نهایت جهان های موازی
lollipopsmiley.gif

برای درک بهتر این سری بد نیست اگه از قبل اطلاعات اولیه ای در این زمینه ها داشته باشید، ولی مجموعه جوری ساخته شده که اگه اطلاعاتتون کم باشه هم بیشترش رو درک می کنید.

پکیج تر و تمیز DVD های این مجموعه رو توی فروشگاه های مرتبط و با زیرنویس فارسی می تونین تهیه کنین، ولی لینک دانلودش رو هم میذارم:

(PBS NOVA - The Elegant Universe (2003

فایل های ضمیمه

• Strings.jpg
    Strings.jpg
    11.3 KB · نمایش ها: 186

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
سلام
مرسی چه تاپیک باحالی
studsmatta.gif

خب من که فهلا توی عالم دیگه سیر میکنم و زیاد نمیتونم مفید باشم ولی امیدوارم در آینده ی نزدیک بتونم به اهداف این تاپیک کمک کنم!
128fs318181.gif

حالا برای اینکه این پستم زیاد جنبه ی اسپم نداشته باشه این سایت رو که قبلا هم توی تاپیک نجوم معرفی کردم و در راستای اهداف این تاپیکه 2باره اینجا میذارم:
icon10.gif

Astronomy Picture of the Day
این سایت هر روز یه عکس جدید مربوط به مباحث نجوم و کیهان شناسی همراه با یه توضیح مختصر درمورد عکس قرار میده که دیدنش خالی از لطف نیست:دی

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
گفتم منم یه فعالیتی بکنم. فعلا برای دست گرمی چند تا کتاب 2010 در همین زمینه هایی که گفتی پیدا کردم. امیدوارم به درد بخوره.

کد:
Asteroseismology (Astronomy and Astrophysics Library)
By C. Aerts, J. Christensen-Dalsgaard, D.W. Kurtz
Publisher: Springer
Number Of Pages: 866
Publication Date: 2010-01
ISBN-10/ASIN: 1402051786
ISBN-13/EAN: 9781402051784
Links: Mirror1 | Mirror2 | 23.98 MB

کد:
A Question and Answer Guide to Astronomy
By Bely Pierre-Yves, Christian Carol, Roy Jean-René
Publisher: Cambridge University Press
Number Of Pages: 294
Publication Date: 2010-04-30
ISBN-10/ASIN: 052118066X
ISBN-13/EAN: 9780521180665
Link | 19.94 M

کد:
Encyclopedia of Earth and Space Science (Science Encyclopedia)
By Timothy Kusky
Publisher: Facts on File
Number Of Pages: 960
Publication Date: 2010-06
ISBN-10/ASIN: 0816070059
ISBN-13/EAN: 9780816070053
Links: Mirror1 | Mirror2 | Mirror3 | 70.26 MB | Password: ebooksclub.org

کد:
Astrophysics for Physicists
By Choudhuri Arnab Rai
Publisher: Cambridge University Press
Number Of Pages: 490
Publication Date: 2010-04-30
ISBN-10/ASIN: 0521815533
ISBN-13/EAN: 9780521815536
Links: Mirror1 | Mirror2 | 4.76 MB

اگر کتاب خاصی هم مد نظرت بود، بگو بگردم.

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
گفتم منم یه فعالیتی بکنم. فعلا برای دست گرمی چند تا کتاب 2010 در همین زمینه هایی که گفتی پیدا کردم. امیدوارم به درد بخوره.

اگر کتاب خاصی هم مد نظرت بود، بگو بگردم.

مرسی ... خیلی خوبه
coffeebath.gif

کتاب The Elegant Universe اثر Brian Greene اگه دم دستت هست ممنون میشم بذاری. یه لینک پیدا کردم ولی کلی کتاب با هم توش بود
127fs4196680.gif

سلام
مرسی چه تاپیک باحالی
studsmatta.gif

خب من که فهلا توی عالم دیگه سیر میکنم و زیاد نمیتونم مفید باشم ولی امیدوارم در آینده ی نزدیک بتونم به اهداف این تاپیک کمک کنم!
128fs318181.gif

Astronomy Picture of the Day
این سایت هر روز یه عکس جدید مربوط به مباحث نجوم و کیهان شناسی همراه با یه توضیح مختصر درمورد عکس قرار میده که دیدنش خالی از لطف نیست:دی

سلام

ممنون ... امیدوارم زودتر برگردی به این عالم تا بتونی توی این تاپیک فعالیت کنی
icon10.gif

بابت معرفی سایت هم ممنون ... عکس های باحالی داره ... آدم باید روزی یه بار به عکس های این تیپی نگاه کنه که یادش بیاد مشکلاتش چقدر کوچیک و بی اهمیتن
4fvgdaq_th.gif

//

عکس های سحابی ها رو که توی این سایت نگاه می کردم، یاد قضیه ای افتادم که یکی دو ماه پیش سر و صدا به پا کرده بود. اونایی که سریال علمی - تخیلی Doctor Who رو دنبال می کنن خبر دارن که توی فصل 5 دکتر یه شکاف بزرگ توی جهان پیدا می کنه، شکافی که زمان و مکان رو داره می بلعه و اگه جلوش گرفته نشه کل جهان مادی ما رو طوری در خودش فرو می بره که انگار هرگز جهانی وجود نداشته ... حالا جالب اینجاست که این شکاف شباهت عجیبی داره به عکسی که ناسا چند سال پیش از یه پدیده مار مانند در صورت فلکی قوس و با فاصله 11000 سال نوری از ما گذاشته بود ( لینک خبر ناسا)

attachment.php

در دو عکس پایینی شباهت دو شکاف رو مقایسه کنین:

attachment.php

عکسی که ناسا گذاشته تا جایی که من متوجه شدم متعلق به یه سحابی تاریک ه و توانایی بلعیدن منظومه های ستاره ای رو هم داره. به احتمال زیاد سازندگان سریال شیطنت کردن و از این پدیده برای ساخت سریال ایده گرفتن و با این کار یه سری از هواداران ساده لوح تر سریال رو متقاعد کردن که پایان جهان نزدیکه
1502.gif

فایل های ضمیمه

• DoctorWhoComparisonofCrack.jpg
    DoctorWhoComparisonofCrack.jpg
    178.5 KB · نمایش ها: 240
  • 161695main_spitzer-snake-330.gif
    161695main_spitzer-snake-330.gif
    114.4 KB · نمایش ها: 222
Last edited:

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
attachment.php

صورتهای فلکی - دکتر گری مکلر، دکتر مارک چارترند، ویل تیریون - مهندس احمد دالکی - موسسه گیتا شناسی

کتاب و نقشه برای شناسایی صور فلکی کم نیست، ولی این کتاب با توجه به حجم، قیمت، کیفیت از بهترین هاست. یه کتاب مصور و جیبی خیلی مفید که اگه بخواین صورت های فلکی رو توی آسمون شب پیدا کنین می تونه کمک خیلی خوبی باشه. 30 صفحه اول کتاب توضیحات مختصر و مفیدی داره درباره یه سری مفاهیم اولیه ستاره شناسی، 35 صفحه بعدی راهنمای پیدا کردن صورت های فلکی در فصل ها و موقعیت های جغرافیایی مختلف ه، حدود 110 صفحه هم به معرفی جداگونه 55 صورت فلکی قابل دیدن اختصاص داره. آخر کتاب هم یه سری اطلاعات اضافه و یه واژه نامه برای سادگی بیشتر استفاده از کتاب قرار داده شده
reading.gif

مجموعا کتاب خیلی خوبیه. توصیه می کنم
yes.gif

(لینک برای خرید اینترنتی)

این هم کتابی که خواستی بودی :cool:

http://www.mediafire.com/?lu3rb7vsab4bo43

دستت درد نکنه ... دانلود کردم
peaceflowrsm.gif

فایل های ضمیمه

• constellations.JPG
    constellations.JPG
    59.5 KB · نمایش ها: 190

doRRin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نمن برای مطالعه کوانتوم قبل از اینکه سراغ هر کتابی بریم اول کتاب فیزیک کوانتوم آیزبرگ رو بخونیم

البته این کتاب تو بازار نیست میگفتند تجدید چاپ نمیشه

اما فکرکنم کتابخونه همه دانشگاهها داشته باشنش.

Stephen Dedalus

Registered User
لایک‌ها
0
در اين مورد(مكانيك كوانتوم و فيزيك جديد) دو حالت وجود داره:

غير تخصصي و اينكه مثلا يه نفر بياد و با تمثيل و خيلي ساده توضيح بده. بعضي از كارهاي سينمايي و ادبي(آثار آسيموف و كلارك) خيلي براي اين مساله خوبن. كلا مكانيك كوانتوم و فيزيك جديد خيلي خوندن كلي‌اش لذت‌بخشه. غير از كارهاي ادبي هم آثار غير علمي استيفن هاوكينگ واقعا پيشنهاد ميشه. مثل A Brief History of Time كه واقعا هم ساده‌ گفته و هم نثرش قشنگه.

تخصصي كه در اصل اگه كسي رشته‌ي كسي فيزيك نباشه(تاره بعد از دوره‌ي ليسانس) واقعا ازش سر در نمياره چون فيزيك جديد از شاخه‌ي نسبي بعد از نظريه‌ي اينشتين و از شاخه‌ي كوانتومي بعد از مدل اتمي بور(قبل از شرودينگر:p) واقعا پيچيده ميشه.

با هر دو معيار اگه بخوام يه كتابو خيلي پيشنهاد بدم اين كتاب واينبرگه كه البته ترجمه نشده ولي بهتره بخونيدش:
The First Three Minutes: A Modern View of the Origin of the Universe (1977, updated with new afterword in 1993, ISBN 0-465-02437-8)

doRRin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غير از كارهاي ادبي هم آثار غير علمي استيفن هاوكينگ واقعا پيشنهاد ميشه. مثل A Brief History of Time كه واقعا هم ساده‌ گفته و هم نثرش قشنگه.

آره آره

آفرین به شما

تاریخچه زمان خیلی خوبه

حتما همه بخونندش

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
به نمن برای مطالعه کوانتوم قبل از اینکه سراغ هر کتابی بریم اول کتاب فیزیک کوانتوم آیزبرگ رو بخونیم

البته این کتاب تو بازار نیست میگفتند تجدید چاپ نمیشه

اما فکرکنم کتابخونه همه دانشگاهها داشته باشنش.

سلام

ممنون بابت معرفی
thanks.gif
لینک های دانلودش اینجا موجوده: فیزیک کوانتومی آیزبرگ (لینک فصل نهم اش خرابه)

کتاب خوبی به نظر می رسه، دست کم برای کسی که بخواد توی مفاهیم فیزیک کوانتوم عمیق بشه؛ هر چند فکر می کنم برای مطالعه کسانی که رشته شون فیزیک نیست سنگینه ...

در اين مورد(مكانيك كوانتوم و فيزيك جديد) دو حالت وجود داره:

غير تخصصي و اينكه مثلا يه نفر بياد و با تمثيل و خيلي ساده توضيح بده ...
تخصصي

با هر دو معيار اگه بخوام يه كتابو خيلي پيشنهاد بدم اين كتاب واينبرگه كه البته ترجمه نشده ولي بهتره بخونيدش:
The First Three Minutes: A Modern View of the Origin of the Universe (1977, updated with new afterword in 1993, ISBN 0-465-02437-8)

منم منظورم بیشتر معرفی کتابها، مقاله ها و مستندهایی هست که مفاهیم کلی رو به صورت قابل درک برای عموم شرح داده باشن
bubblesmiley.gif

کتاب تاریخچه زمان که معرفی کردی واقعا بهترینه ... آسیموف و کلارک استانیسلاو لم البته) هم که از جمله خدایگان آسمان کوچک ما هستن :D

کتاب دوم رو نخوندم (ممنون بابت معرفی
flowersmile.gif
)؛ آپلودش کردم:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
attachment.php

تاریخچۀ زمان از انفجار بزرگ تا سیاهچاله ها - استیفن و. هاوکینگ - محمدرضا محجوب

حالا که بحثش پیش اومد بد نیست معرفی اش کنم. این کتاب که اثریه از استیفن هاوکینگ - از برترین فیزیک دانان معاصر - یکی از معروف ترین کتب علمی و از پرفروش ترین کتاب هاست، به مدت 53 هفته در لیست پر فروش ترین کتاب های نیویورک تایمز بوده و 205 هفته در لیست پر فروش ترین کتاب های ساندی تایمز (که به این دلیل اسمش در کتاب رکوردهای گینس هم ثبت شد)؛ بیش از 9 میلیون نسخه ازش تا حالا به فروش رفته، و حتی ترجمه فارسی اش هم حداقل 10 بار تجدید چاپ شده. کتابیه که فکر می کنم هر کسی ذره ای علاقه مند به مباحث فیزیک و نجوم باشه یا وصفش رو شنیده یا مطالعه اش کرده. هاوکینگ در این کتاب سعی کرده مفاهیم نوی فیزیک رو به صورت ساده و قابل فهم برای همه مطرح کنه و از آوردن معادلات ریاضی و فیزیک خودداری کرده.

کتاب با توضیحات کلی در مورد مکان و زمان شروع میشه، و بعد از بررسی تعدادی از اصول و آیتم های اصلی فیزیک مدرن از جمله اصل عدم قطعیت، ذرات بنیادین، سیاهچاله ها و ...، به طرح و بررسی تئوری های مختلف پیرامون منشا و انتهای احتمالی جهان می پردازه. در نهایت هم می رسه به مساله تئوری همه چیز که قراره همه قوانین و نیروهای فیزیک رو متحد کنه، و در دل اون هم به بررسی مختصر نظریه ریسمان می پردازه. کتاب با مطالب کوتاهی راجع به 3 دانشمند بزرگ فیزیک یعنی انیشتین، نیوتون و گالیله به پایان می رسه.

نظر شخصی: کتاب فوق العاده ایه. خودم تا حالا دو بار خوندمش و باز هم اگه بشه می خونمش
sheepsmiley.gif
فکر نمی کنم کسی پیدا بشه که کتاب رو بخونه و بتونه ازش لذت نبره! هاوکینگ با قلم بسیار شیوایی دانش عمیق و عظیم خودش رو در قالبی قابل فهم برای غیر فیزیکدان ها بیان کرده، و این کار جدا در نوع خودش هنر بزرگیه
dog.gif

لینک کتاب در آدینه بوک

کتاب دنباله ای هم داره که به زودی معرفی اش می کنم.

.

فایل های ضمیمه

• A Brief History of Time.jpg
    A Brief History of Time.jpg
    13.2 KB · نمایش ها: 120

Stephen Dedalus

Registered User
لایک‌ها
0
منم منظورم بیشتر معرفی کتابها، مقاله ها و مستندهایی هست که مفاهیم کلی رو به صورت قابل درک برای عموم شرح داده باشن
bubblesmiley.gif

کتاب تاریخچه زمان که معرفی کردی واقعا بهترینه ... آسیموف و کلارک استانیسلاو لم البته) هم که از جمله خدایگان آسمان کوچک ما هستن :D

کتاب دوم رو نخوندم (ممنون بابت معرفی
flowersmile.gif
)؛ آپلودش کردم:

اين كتابي كه معرفي كردم يكي از اصلي‌ترين refrence هاي خود هاوكينگ بوده. من از اونجا پيداش كردم. از يكي گرفتمش و خوندمش. خيلي خوشم اومد. الآن نداشتمش... ممنون كه لينكشو دادي...

The Feynman Lectures on Physics هم خيلي كتاب خوبيه... اوايلش آسونه(Six Easy Pieces (1994)) مخصوصا اگه اون مدل تمثيلي را مي‌خواين چون فاينمن استادشه... به شدت اين صفحه را هم پيشنهاد مي‌كنم:
http://en.wikiquote.org/wiki/Richard_Feynman

كتابهاي برايان گرين هم عاليه... مخصوصا چون تو ايران معروفه و كتاباش ترجمه شدن. فكر كنم يكي از بهترين‌هاش كتاب جهان زيبا بود.

اگه بخوام فيلم سينمايي علمي خوب معرفي كنم در اين موارد هم ميتونم تاد حدودي 2001 استاد كوبريك و فيلم تلويزيوني Einstein and Eddington را پيشنهاد كنم.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

attachment.php

در مورد سیارات منظومه شمسی مستند و مطلب زیاده، ولی تفاوت این مستند محصول B*BC در سال 2004 اینه که مطالب آموزشی رو در قالب یه داستان خیالی قرار داده. این کار، که باعث شده اثر در ژانر مستند تخیلی (docufiction) قرار بگیره، هم خوبی هایی داشته و هم بدی هایی. قطعا وجود داستان و چاشنی دراماتیک ماجرا، جذابیتش رو برای خیلی ها بیشتر کرده، ولی از طرفی همین عناصر دراماتیک و داستان تخیلی از بار علمی اثر کم کرده و یا دست کم اونو تحت الشعاع قرار داده.

داستان که در آینده اتفاق میفته، درباره یه سفینه فضایی با 5 نفر سرنشینه که برای ماموریتی عازم یه تور منظومه شمسی میشه. از جمله مقصدهای این سفر، سیارات زهره، مریخ، اقمار مشتری، تایتان (از اقمار زحل) و پلوتو هستن. توی این سفر ما هم با این سیارات بیشتر آشنا میشیم و از دید سرنشینان سفینه، سیارات رو از نزدیک می بینیم. راوی ماجرا هم دیوید ساچت ه که حتما می شناسیدش
190.gif

در سال 2009 بر اساس این مستند، سریالی ساخته شد به نام Defying Gravity با بن مایه مشابه ولی با تغییرات (و اضافات) بعضا عمده به خصوص در داستان؛ که متاسفانه بعد یه فصل کنسلش کردن و ناتمام موند
argh.gif

attachment.php

برای من Defying Gravity هم جذاب تر از مستند اصلی بود و هم از نظر آموزشی ازش کم نمی آورد. ولی به هر حال دیدن اصل اثر هم لطف و فایده خاص خودش رو داره، به خصوص با در نظر گرفتن این مطلب که در مدت 2 ساعت کل منظومه شمسی رو مرور می کنه (که خب البته تیغ دو دمه و باعث شده که خیلی از جزئیات ناگفته بمونه). یکی از دلایل اصلی جذابیت این مستند اینه که به دلیل جدید بودنش، از تکنولوژی های روز برای ساختن جلوه های ویژه استفاده کرده که باعث شده با وجود تخیلی بودنش، کاملا این حس رو تداعی کنه که واقعا در حال تماشای این سیارات از نزدیک هستیم
lovecoffee.gif

لینک دانلود:

کد:
http://rapidshare.com/files/355886248/480p-BBC-Space.Odyssey_EP1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/355909751/480p-BBC-Space.Odyssey_EP1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/355935524/480p-BBC-Space.Odyssey_EP1.part3.rar
http://rapidshare.com/files/355941844/480p-BBC-Space.Odyssey_EP1.part4.rar
http://rapidshare.com/files/355953886/480p-BBC-Space.Odyssey_EP2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/355984066/480p-BBC-Space.Odyssey_EP2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/355997084/480p-BBC-Space.Odyssey_EP2.part3.rar
http://rapidshare.com/files/356003676/480p-BBC-Space.Odyssey_EP2.part4.rar

فایل های ضمیمه

• Space Odyssey.jpg
    Space Odyssey.jpg
    21.2 KB · نمایش ها: 64
  • DG.jpg
    DG.jpg
    34.9 KB · نمایش ها: 64
Last edited:

John Coffey 84

Registered User
لایک‌ها
2
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره؟!!!!!!!! دی::)

لینک دو dvd مستند "The Elegant Universe" که استاد گرامی "Daneel Olivaw" معرفی کرده بودند.

حجم: 8.41 گیگابایت - Elegant Universe

aram25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

9783642048296.jpg

سال 2010| 242صفحه | ISBN: 9783642048296 | 4,63 MB |
pdf_icon.gif

معرفی: تنها چند سال است که رمزنگاری کوانتومی یا بهتر است بگوییم توزیع کلید کوانتومی، دامنه‌ی اساس آزمایشگاه‌های تحقیقاتی در دانشگاه‌ها بوده است که این روند طی سال‌های اخیر در حال تغییر و تحولات می‌باشد.
این کتاب حالت هنر رمزنگاری کوانتومی را نشان می‌دهد و شرح می‌دهد که چگونه این روش می‌تواند دریک رابطه استاندارد اجرا شود. رشد آسیب‌پذیری داده‌های حساس، مفهومی جدید می‌طلبد و QKD(quantum key distribution)، یک راه حل مناسب برای پوشش برخی از محدودیت‌های امروز خواهد بود .
مواردی که در این کتاب به آن پرداخته شده است عبارتند از:
- ارائه پوششی جامع از امنیت انتقال داده‌ها
- جزئیات خاص: زندگی واقعی رمزنگاری کوانتومی
- ترکیبی از اصول، پردازش داده و استراتژی‌های حمله
- یک مرجع مفید و کاربردی برای پژوهشگران و دانشجویان فارق‌التحصیل

book.gif
مطالعه، اندیشیدن با ذهن دیگری است. " آرتور شوپنهاور"

بالا