hosseinsees
Registered User
- نوشتهها
- 2,496
- لایکها
- 798
عرض ادب و احترام
عزیزان میخواستم یه کتاب مفید بهتون معرفی کنم که تو بحث بازاریابی برای سایت و کسب و کار کوچیکتون میتونه خیلی کاربردی و راهگشا باشه .
توش قوانین بازاریابی برای کسب و کار کوچیک رو مورد بحث قرار میده و نکته هایی رو بیان میکنه که شاید قبلا به ذهنتون نرسیده ، یا شایدم رسیده اما از این دیدگاه بهش توجه نکردید.
نسخه متنی کتاب از لینک زیر قابل دسترسی هست :
نسخه صوتی هم از لینک زیر
نسخه چاپیش رو هم اگر خواستید سرچ کنید هست.
نکته : محتویات این کتاب قطعا هیچ ارزشی نخواهد داشت اگر به مواردی که گفته میشه فکر و عمل نکنید.
دقت داشته باشید لینک افلیت نیست ، بنده هم صاحب فیدیبو نیستم و نفع شخصی نمیبرم از معرفی کتاب
خودم تعدادی کتاب و مقاله در این زمینه مطالعه کردم و این کتاب خیلی کاربردی و جامع بود به نظرم.
باشد که مفید واقع شود.
عزیزان منابع آموزشی مفیدی سراغ دارید لطفا معرفی کنید جمیعا مستفیظ شیم.
عزیزان میخواستم یه کتاب مفید بهتون معرفی کنم که تو بحث بازاریابی برای سایت و کسب و کار کوچیکتون میتونه خیلی کاربردی و راهگشا باشه .
توش قوانین بازاریابی برای کسب و کار کوچیک رو مورد بحث قرار میده و نکته هایی رو بیان میکنه که شاید قبلا به ذهنتون نرسیده ، یا شایدم رسیده اما از این دیدگاه بهش توجه نکردید.
نسخه متنی کتاب از لینک زیر قابل دسترسی هست :
فیدیبو
بسیاری از کسبوکارهای کوچک و استارتاپها به دلیل کمبود منابع و بودجههای محدود،...
fidibo.com
نسخه صوتی هم از لینک زیر
فیدیبو
از آنجاکه درحال خواندن این متن هستید، احتمالاً شما هم نیاز به داشتن طرح بازاریابی در...
fidibo.com
نسخه چاپیش رو هم اگر خواستید سرچ کنید هست.
نکته : محتویات این کتاب قطعا هیچ ارزشی نخواهد داشت اگر به مواردی که گفته میشه فکر و عمل نکنید.
دقت داشته باشید لینک افلیت نیست ، بنده هم صاحب فیدیبو نیستم و نفع شخصی نمیبرم از معرفی کتاب
خودم تعدادی کتاب و مقاله در این زمینه مطالعه کردم و این کتاب خیلی کاربردی و جامع بود به نظرم.
باشد که مفید واقع شود.
عزیزان منابع آموزشی مفیدی سراغ دارید لطفا معرفی کنید جمیعا مستفیظ شیم.