تو توضیحات نوشتم که یکی از راه های موفقیت تو سایت هایپ سریع وارد شدن و حریص نبودن و هستواریزی داشته براتون؟
نتیجه رو اطلاع بدید اما فکر من اینه که تا اطلاع ثانوی مشکلی در پرداخت ندارند.50 دلار در پلان 8 ساعته تست زدیم ببینیم چی میشه
نتیجه رو اطلاع بدید اما فکر من اینه که تا اطلاع ثانوی مشکلی در پرداخت ندارند.
یعنی چی حساب نکردن ؟
اصلا کانفرم نمیخواد
بیت کوین پروسه تایید داره. فکر کردم دلار پرفکت ریختید.با استفاده از روش پرداخت بیت کویین من 50 دلار برای یکی از پلان ها واریز کردم اما موجودی حساب 0 هست و میگه هیچ واریزی انجام نشده !
بله میدونم پروسه تایید هم نهایی شده و 6 بار تایید شده ! به هر حال ایمیل دادم بهشون ببینم چی میگنبیت کوین پروسه تایید داره. فکر کردم دلار پرفکت ریختید.
اگر مشکلی داشت بگید من پیگیریش کنم.بله میدونم پروسه تایید هم نهایی شده و 6 بار تایید شده ! به هر حال ایمیل دادم بهشون ببینم چی میگن
مشکل حل شد یا نه ؟بله میدونم پروسه تایید هم نهایی شده و 6 بار تایید شده ! به هر حال ایمیل دادم بهشون ببینم چی میگن
مشکل حل شد یا نه ؟
من هم بهشون ایمیل میدم ببینم جریان چی بوده . آخه جالبه من پرفکت زدم همون لحظه ثبت شد بدون هیچ مشکلی .خیر همچنان پاسخی به بنده ارسال نشده از سمتشون و موجودی سپرده نیز 0 هست
من هم بهشون ایمیل میدم ببینم جریان چی بوده . آخه جالبه من پرفکت زدم همون لحظه ثبت شد بدون هیچ مشکلی .
چشم حتماممنون یمشم اگه پاسخی گرفتین بهم اطلاع بدید