• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی یک گوشی نوکیا ، یک گوشی دلپزیر و ارزان!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مدتیه که تب گوشی های عجق وجق بالا گرفته و همه رو راغب کرده که پول زبان بسته رو بدن بالای یک گوشی موبایل در حالی که به نظر می رسه وقتی چنین گوشی های خوب و ارزانی هست خریدن گوشی های گران قیمت کار نادرستی هست.
با مقایسه این گوشی با گوشیهایی با دو تا سه برابر قیمت به این نتیجه می رسیم که واقعا خریدن گوشی های گران برای کسانی که از گوشی انتظار تنها یک گوشی موبایل را دارند هیچ لزومی ندارد.
این گوشی خیلی زیبا، سبک، پر کار و ارزان است. دوام باتری 5.5 ساعت که در بین همه گوشی ها حرف اول رو میزنه و ... و در آخری اینکه نوکیا است. بیخود برای سونی اریکسون تبلیغات راه انداخته اند شما اصلا گوشی رو که دستت بگیری قشنگ متوجه میشی که نوکیا یه چیز دیگه است. اینو کسی میگه که سونی اریکسون رو داشته و باش کار کرده! دود از کنده بلند میشه، شما سونی اریکسون رو که دستت بگیری از هر نظر باید پیش نوکیا لنگ بندازه، چه از نظر ارگونومی و خوش دستی و چه از نظر آسانی منو و حتی کیفیت کلیدهای بکار فته در نوکیا بهتره. دکمه های سونی اریکسون سفته و کلیک کردنش انگشت آدمو له میکنه. این مقایسه ها رو برای این کردم که میبینم الکی از سونی اریکسون تعریف میکنن و منطق را در نظر نمیگیرن! چکار میشه کرد فعلا کربلای سونی اریکسون در میان امت کربلایی سوز برانگیز تر شده!:D
بریم سر اصل مطلب، این گوشی ناز و ارزان و پر دوام و زیبا چیزی نیست جز 1600. شما با هفتاد هزار تومن می تونید اونو بخرین.:rolleyes:

nokia-1600-00.jpg

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از rezadignity :
مدتیه که تب گوشی های عجق وجق بالا گرفته و همه رو راغب کرده که پول زبان بسته رو بدن بالای یک گوشی موبایل در حالی که به نظر می رسه وقتی چنین گوشی های خوب و ارزانی هست خریدن گوشی های گران قیمت کار نادرستی هست.
با مقایسه این گوشی با گوشیهایی با دو تا سه برابر قیمت به این نتیجه می رسیم که واقعا خریدن گوشی های گران برای کسانی که از گوشی انتظار تنها یک گوشی موبایل را دارند هیچ لزومی ندارد.
این گوشی خیلی زیبا، سبک، پر کار و ارزان است. دوام باتری 5.5 ساعت که در بین همه گوشی ها حرف اول رو میزنه و ... و در آخری اینکه نوکیا است. بیخود برای سونی اریکسون تبلیغات راه انداخته اند شما اصلا گوشی رو که دستت بگیری قشنگ متوجه میشی که نوکیا یه چیز دیگه است. اینو کسی میگه که سونی اریکسون رو داشته و باش کار کرده! دود از کنده بلند میشه، شما سونی اریکسون رو که دستت بگیری از هر نظر باید پیش نوکیا لنگ بندازه، چه از نظر ارگونومی و خوش دستی و چه از نظر آسانی منو و حتی کیفیت کلیدهای بکار فته در نوکیا بهتره. دکمه های سونی اریکسون سفته و کلیک کردنش انگشت آدمو له میکنه. این مقایسه ها رو برای این کردم که میبینم الکی از سونی اریکسون تعریف میکنن و منطق را در نظر نمیگیرن! چکار میشه کرد فعلا کربلای سونی اریکسون در میان امت کربلایی سوز برانگیز تر شده!:D
بریم سر اصل مطلب، این گوشی ناز و ارزان و پر دوام و زیبا چیزی نیست جز 1600. شما با هفتاد هزار تومن می تونید اونو بخرین.:rolleyes:

nokia-1600-00.jpg

تایید میشه
توی این رنج قیمت خریدن هر گوشی جز نوکیا اشتباه محضه

:cool:

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :

nokia-1600-00.jpg
man nemidoonam shoma chera inghad sange nokia ro be sine mizanin!!!!!!!
akhe yaki ta bekham 70 tomanm vaseye 1600 bekharam midam se j300 mikharam ke 12 mb hafeze dare mp3 pakhsh mikone va kolli chizaye dige
agha nokia az vaghti sonyericsson motevaled shod, fot shode(ino bayad ghabool kard) torokhoda inghad nagin nokia nokia

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
کاملا مشخصه نوکیاست!
همون تیپ و قیافه همیشگی

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی زیبا، سبک، پر کار و ارزان است
این از اون حرفا بود. گوشی به این بیریختی رو میگی زیبا؟ هیچ امکاناتی نداره و براحتی میتونسته یک طراحی خیلی ظریف و زیبا داشته باشه، ولی خیلی یغور هست.

چه از نظر ارگونومی و خوش دستی و چه از نظر آسانی منو و حتی کیفیت کلیدهای بکار فته در نوکیا بهتره
منو زشتتر و مزخرفتر از این ندیده بودم، اصلا user friendley نیست و انگار 10 سال پیش طراحی شده. البته منوی گوشیهای حتی گرونتر نوکیا هم به همین بدی هست.

ارزونیش قبول. گرچه بنظر من برای کسانیکه گوشی ارزون میخوان، گوشیهای ظریفتر و زیباتر هم هست. ولی دلپذیر بودنش که اصلا. پارسال که تازه اومده بود، رفته بودیم برای کسی گوشی بگیرم که اون هم گوشی بدون دوربین و ساده و ارزون میخواست. ترجیحا نوکیا هم میخواست ولی اینو که دیدیم دوتامون بدمون اومد.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
متاسفانه بعضی ها به موبایل به چشم ابزاری برای فیس و افاده می نگرند! صد البته که اهالی فیس و تازه به دوران رسیده ها ( بلا نسبت شما ) سونی اریکسون را ابزاری مناسب تر برای جنگولک بازی های خود می یابند.:D
حس زیبایی شناسی بعضی ها حسی دخترانه است میگم نکنه بچه های اینجا همه دخترند؟ شاید هم ...

به کسی بر نخوره ها، این پست طنزگونه است!:happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینو ببینید تا حساب کار دستتون بیاد: J300 سونی اریکسون
:happy: :happy:
sonyericsson-j300-00[1].jpg

1nnnn].jpg

برای مقایسه هم توجه کنید:

1- ابعاد و وزن:

1600: 104 x 45 x 17 mm 85 گرم

J300: 99.1 x 42.6 x 18.2 mm 78گرم

2-رزولوشن:
1600: 96X68 پیکسل

J300: 128x128 پیکسل

3-مموری داخلی

1600: 4 مگ داره

J300: دارای 12 مگ مموری داخلی هست

4-browser internet

1600: نداره :p

J300 : WAP 2.0/xHTML

5- بازیهای جاوا تحت MIDP2

1600 : نداره

J300: داره

و خیلی خیلی موارد دیگه که J300 برتر هست....با این اوصاف کسی که اگه روی مارک تعصب نداشته باشه و بخواد بابت پولی که میده یه گوشی خوب گیرش بیاد میره J300 رو میخره کسی هم که رو حرف مردم تصمیم میگیره و چون پسر همسایه هم نوکیا داره اونم فقط به همین دلیل نوکیا میخواد میره 1600 رو میگیره :cool:

فایل های ضمیمه

• sonyericsson-j300-00[1].jpg
    sonyericsson-j300-00[1].jpg
    27 KB · نمایش ها: 17
  • 1nnnn].jpg
    1nnnn].jpg
    68.7 KB · نمایش ها: 9

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب اينجا قراره تجربياتمون و نظراتمون رو در اختيار هم قرار بديم ...
به نظر من نوكيا 1600 از لحاظ طراحي از سوني اريكسون معرفي شده بهتره چون تو دست گرفتم و باهاش كار كردم خيلي خوش دسته .بدنه اونم قطعا از j300 مقاوم تر و بهتره :)
چه خوب مي شد سواي اين مشخصات ظاهري كه هميشه اعلام ميكنيد از نرم افزارهاي كاربردي داخل گوشي صحبت كنيد.
1600 با اينكه مبتني بر جاوا است مجهز به نرم افزار ارزشمند smstimer است :) كه همين نرم افزار نظر خيليهارو به خودش جلب ميكنه :)
در كل نسبت به قيمت گوشي قابل قبولي است كه از خريد آن پشيمون نمي شويد .

highman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گوشی 1600 خیلی هم جالب نیست .
تو این مایه ها به نظر من 3120 خیلی خیلی بهتره .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی که گوشی 70 تومنی میخره نمیخواهد یک گوشی شکننده و ظرییف یا برای پز دادن به دیگران بخره! این افراد از گوشی برای مکالمه استفاده میکنند و پولشونو برای چیزهای دیگه ای نگه میدارند روی این اصل نوکیا در رده گوشیهای زیر 100 تومن بهترین انتخابه. حالا یک گوشی چینی طریف هم باشه که 12 مگ حافظه داره 2 تا آهنگ ام پی تری هم پخش میکنه به چه درد چنین آدمی میخوره؟
همینه که توی این رده خریداران به ندرت طرف گوشی غیر از نوکیا میرند. مخصوصا که سونی اریکسون قدرت توی دوربین و ام پی تری پلیره که توی این رنج جایگاهی فعلا نداره. گوشیهای الجی و سایر مارکها هم با توجه به اینکه بعد از تمام شدن گارانتی قابلیت کمتری برای تعمیر شدن دارند و عمر کمتر نمیتونند از نوکیا انتخاب بهتری باشند

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
متاسفانه بعضی ها به موبایل به چشم ابزاری برای فیس و افاده می نگرند! صد البته که اهالی فیس و تازه به دوران رسیده ها ( بلا نسبت شما ) سونی اریکسون را ابزاری مناسب تر برای جنگولک بازی های خود می یابند
در مورد منوی 1600 که صحبت کردم، مسلما منظورم فیس و افاده نبود. بلکه اون رو بعنوان یک interface نگاه کردم که باید user freindly باشه. این اینترفیس مال هرچی باشه، چه موبایل چه یک ATM و چه یک نرم افزار کاربردی (Application) باید بدرستی طراحی شود. user freindly بودن اون خیلی مهمه بخصوص برای موبایل.
من خودم فکر میکردم اون نوکیایی رو که گفتم برای یه نفر خریدم چون ساده تر هست و امکانات کمتری داره (6610) باید کار کردن با منوش راحت تر باشه ولی واقعا نیست. اینو از روی تعصب نمیگم.

و بنظر من اینکه در یک حد قیمت چه امکاناتی شما میتونید داشته باشد، خیلی مهمه. این نقطه برتری سونی اریکسون هست. شما یک پولی رو میدید و بقول شما قرار نیست که "موبایل را به چشم ابزاری برای فیس و افاده دید"، بنابراین شما پول اسم و رسم نوکیا نمیدی که باهاش "فیس و افاده" بیایی بلکه نگاه میکنی که با اون پول تا چه حد امکانات در اختیارت قرار میگیره، میری سراغ اونی که امکانات بیشتری داره+ کیفیت مطلوب. ممکنه که سونی اریکسون هم نباشه، مارکش مهم نیست.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از darya_s :
در مورد منوی 1600 که صحبت کردم، مسلما منظورم فیس و افاده نبود. بلکه اون رو بعنوان یک interface نگاه کردم که باید user freindly باشه. این اینترفیس مال هرچی باشه، چه موبایل چه یک ATM و چه یک نرم افزار کاربردی (Application) باید بدرستی طراحی شود. user freindly بودن اون خیلی مهمه بخصوص برای موبایل.
من خودم فکر میکردم اون نوکیایی رو که گفتم برای یه نفر خریدم چون ساده تر هست و امکانات کمتری داره (6610) باید کار کردن با منوش راحت تر باشه ولی واقعا نیست. اینو از روی تعصب نمیگم.

و بنظر من اینکه در یک حد قیمت چه امکاناتی شما میتونید داشته باشد، خیلی مهمه. این نقطه برتری سونی اریکسون هست. شما یک پولی رو میدید و بقول شما قرار نیست که "موبایل را به چشم ابزاری برای فیس و افاده دید"، بنابراین شما پول اسم و رسم نوکیا نمیدی که باهاش "فیس و افاده" بیایی بلکه نگاه میکنی که با اون پول تا چه حد امکانات در اختیارت قرار میگیره، میری سراغ اونی که امکانات بیشتری داره+ کیفیت مطلوب. ممکنه که سونی اریکسون هم نباشه، مارکش مهم نیست.

گوشیهای نوکیا منو هاش شبیه همه . پس سختی ممعنا نداره فقط کسی که اولین باره نوکیا دستش میگیره ممکنه گیج بشه که این در مورد هر گوشی صادقه . منو های موتورولا خیلی ناجوره ولی اصلا نمیتونید بگید نوکیا user friendly نیست! مخصوصا وقتی با سونی اریکسون مقایسه اش کنید . گوشیهای زیر 100 تومن هم همه در حد مکالمه خوب امکانات دارند و این مهمترین چیزه و چیزی که شما میگید امکانات مثل پخش 2 تا آهنگ mp3 و 12 مگ حافظه ارزشی ندارد.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
اما به هر حال میتونه خودشو بکشونه بالا و بگه امکانات من بیشر و اینطور نیست که یه رینگتون پلی فونیک هم بزور روم نصب بشه
درسته کسی گه گوشی زیر 100 تومن میخره فقط بخاطر مکالمست اما یه کوچولو امکانات اونو خیلی خوشحال میکنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از dead_chatter :
درسته کسی گه گوشی زیر 100 تومن میخره فقط بخاطر مکالمست اما یه کوچولو امکانات اونو خیلی خوشحال میکنه

دقیقا!!:happy:

بالا