• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی یک CMS خوب برای سایت های دانلود یا w- a- r- e- z

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.

بچه ها اگه زحمتی نیست یک CMS توپ برای سایت های دانلود مثل p30download.com معرفی کنن،من خودم www.datalifeengine.net را پیدا کردم که الان تو سایت های معروفی داره کار می کنه،ولی خوب خواستم ببینم شما عزیزان نظر بهتری ندارید؟xoops هم خوبه؟

چاکرم:happy:

voltan

Guest
لایک‌ها
2
من خیلی وقته با xoops کار میکنم به نظر من مناسبه ولی باید براش زیاد وقت بگذاری ولی بزرگترین خوبیش اینه که فقط با تغییر تنظیم ماژول ها میتونی به یه چیز متفاوت برسی و رابطه ی گرافیکی سایت هم به طور کامل از بقیه ی چیز ها جداس فقط کافیه یه تم مناسب درست کنی یا پیدا کنی دیگه لازم نیست چیزی رو دست کاری کنی
تمام ماژول های هم که فکر کنم مورد نیازت باشه فارسی شده به راحتی هم میتونی یه سایت دو یا چند زبونه داشته باشی

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
MT هم بنظرم خوبه تو امضام هم لیست CMS های فارسی هست که میتونی اوهنها رو هم ببینی

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خیلی ممنون از راهنمایی های شما،ولی خوب محتوا و سایت به زبان انگلیسی هستش،فعلا که خیلی ها بهم xoops را پیشنهاد دادن،ولی خوب خیلی باید این سیستم و ماجول هاش را ادیت کرد تا ی چیز عالی از آب دربیاد :D

voltan

Guest
لایک‌ها
2
ولی خوب خیلی باید این سیستم و ماجول هاش را ادیت کرد تا ی چیز عالی از آب دربیاد

البته نیازی به ویرایش فایل ها نیست توی تنضیمات ماژول ها تمام امکانات برای تغییر دادن و سفارشی کردن سایت شما قرار گرفته

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
البته نیازی به ویرایش فایل ها نیست توی تنضیمات ماژول ها تمام امکانات برای تغییر دادن و سفارشی کردن سایت شما قرار گرفته

شما هم مثله سعید یزدانی گیر دادی به xoops من البته این CMS را خیلی قبول دارم،ولی خوب وقتش را ندارم که customize کنم،رو این حساب همین datalife خوب بیده.:D

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
شما هم مثله سعید یزدانی گیر دادی به xoops من البته این CMS را خیلی قبول دارم،ولی خوب وقتش را ندارم که customize کنم،رو این حساب همین datalife خوب بیده.:D
خوب p30world که ام تی هستش , ولی اگه من خودم تو این وضعیت قرار میگرفتم , ورد پرس رو انتخاب میکردم , براش قالب خیلی خیلی زیاده , و صد در صد قالبی که میخوای رو پیدا میکنی, اوپن سورس هست , پلاگین هم اونقدری داره که تمام نیاز هاتو براورده کنه
128fs829188.gif

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب p30world که ام تی هستش , ولی اگه من خودم تو این وضعیت قرار میگرفتم , ورد پرس رو انتخاب میکردم , براش قالب خیلی خیلی زیاده , و صد در صد قالبی که میخوای رو پیدا میکنی, اوپن سورس هست , پلاگین هم اونقدری داره که تمام نیاز هاتو براورده کنه
128fs829188.gif

آره والا شما گفتی قالب و درد دل ما تازه شد:( اگه ی template خوب پیدا نشد،دیگه مجبوریم بریم تو خط wordpress مرسی بهرحال:happy:

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
به نظر من موبيل تايپ و زوپس خوبه بازم اساتيد بهتر از ما ميدونند

sh81j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من خیلی وقته دنبال یه قالب فول اسکرین میگردم! منظورم اینه که اون دو تا حاشیه خالی کنار رو نداشته باشه

مخصوصا برای وردپرس یا ام تی...

اگه کسی سراغ داشته باشه ممنون میشم..

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
کسی آخرین ورژن همین datalifeengine ( ورژن v5.7 ) را داره بزاره برای دانلود البته با زبان انگلیسی
چند جا پیدا کردم اما همش روسی بود و فایل install هم ادیت کردم اما باز هم مشکل داشت اگر لطف کنید لینک یک سایتی که آخرین ورژن را هم گذاشته با زبان انگلیسی اینجا معرفی کنید
راستی این سیستم میشه گفت کاملا seo است درسته ؟
بغیر از title که شاید بشه اون را هم درست کرد
منتظرم
ممنون

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی آخرین ورژن همین datalifeengine ( ورژن v5.7 ) را داره بزاره برای دانلود البته با زبان انگلیسی
چند جا پیدا کردم اما همش روسی بود و فایل install هم ادیت کردم اما باز هم مشکل داشت اگر لطف کنید لینک یک سایتی که آخرین ورژن را هم گذاشته با زبان انگلیسی اینجا معرفی کنید
راستی این سیستم میشه گفت کاملا seo است درسته ؟
بغیر از title که شاید بشه اون را هم درست کرد
منتظرم
ممنون

English Support:
کد:
http://datalifeengine.net/

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
والا تو newsletter اشون گفتن که نسخه 5.7 تو سایت هستش،وب مسترش هم آشنا هستش،می شناسمش،بذارید ی سوال کنم ببینم چی میگه.

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم ورژن 5.7

کد:
http://w13.easy-share.com/1021503.html

بالا