• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی 1 سیستم کامل برای افتتاح سیستم همکاری در فروش

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
سلام دوستان
شاید این پست به نوعی دیگه سر همه رو درد اورده باشه و همه از قبل برای اون 1 جواب داشته باشند و یا ...
به هر حال به دلیل داشتن چند مشکل شخصی و عدم شناخت کامل این سیستم ها هنوز نتونستم سیستم خاصی رو انتخاب کنم تا به نتیجه قطعی برسم ممنون میشم که تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید تا بتونم استفاده کنم

دوستان خیلی وقته از بین سیستم های همکاری در فروش چون :
padinasystem
rayara
parspeik
iranmc
frotel
payegan
و...
با توجه به مطالعه قابلیتها و ضعفهای اون دیگه کاملا دچار مشکل برای انتخاب 1 سیستم کامل و بدون نقص هستم
با توجه به سابقه دوستان در این زمینه گفتم کمکی هم از دوستان داشته باشم
لطفا قوی ترین سیستم موجود خودتون که ضعفهای زیر رو نداشته باشه معرفی فرمائید ممنون میشم

با توجه به نقاط ضعف سیستم پارس پیک و رایارا که بیشتر از 89 و 99 همکار نمیتونه مدیریت کنه
با توجه به عدم وقت کافی در انجام امور واریز مبالغ تسویه حسابی که از سمت خود سیستم پستی مثل پارس پیک بخواد انجام بشه نه از طرف ما به دلیل کمبود وقت و واریز و ....
با توجه به پارک دامین برای فروشندگانی که بخواهند خودشون 1 سیستم فروشگاه مجزا داشته باشند
و با توجه به 1 سری امکانات که بتونه کامل و جامع باشه شما کدوم رو پیش نهاد میدید ؟

بنده به دلایل مشکلات زیر قادر به انتخاب سیستم مناسب خودم نمیتونم باشم :
1 . وقت کافی برای تسویه حساب با وبمستر رو ندارم
2 . در حال حاضر مکان خاصی رو برای کار نتونستم در نظر بگیرم تا با استقرار کامل بتونم اونجا با خیال راحت مشغول به کار بشم و با توجه به تنوع محصولات زیادی که دارم نمیتونم دیگه در شهرستان فعالیت کنم چون هر روز نیمی از وقتم رو باید دنبال این جنس یا اون جنس باشم و قصد دارم که 1 جای ثابت برای ادامه فعالیت در تهران رو در نظر بگیرم قبلا هم مشکلات که برای جابجایی از شهری به شهر دیگه رو داشتم در این پست اوردم اما کسی هیچ کمکی نتونست کنه
این هم لینک :
چندین مورد پیشنهادی برای رفع در پنل پستی و تبلیغاتی ایران مارکت طی روند جابجایی
3 . با توجه به تمام تفاسیر و تعریف هایی که از پادینا شنیدم ایا نمیشه که امکان تسویه حساب رو خود سیستم پستی انجام بده نه خودمون ؟

الان خودم روی 2 تا سیستم همکاری در فروش ایران مارکت و فروتل کار میکنم اما منظورم سیستم bziran.com هست نه چیز دیگه
البته این سایت هم هست که جز فروشگاه سار رایگان فروتل میشه که زیاد اشنایی زیاد با قابلیتهای اون ندارم
http://www.girandeh.ir

اما فقط و فقط
ممون میشم جواب روشنی بدید تا این موضوع برای بنده هم مشخص و ثابت باقی بمونه
با تشکر

Last edited:

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
درود و وقت بخیر :

شما تنها یکی از 2 راه زیر را میتوانید انتخاب کنید :

1. خرید سیستم مجزا و اختصاصی که امکانات بیشتری مثل پارک دامین دارند و همه کاربران و بنر ها برای شما باشه که در این صورت مجبورید پرداختی هارا خودتون انجام بدید که میتونید به یک کارمند این کار را بسپارید .

2. استفاده از سیستم های همکاری فروش اشتراکی که توسط شرکت های پستی ارائه میشود و امکانات پایینی دارند و اختصاصی برای شما نمی باشد که در این صورت پرداختی ها از طرف شرکت پستی بعد از کسر از حساب شما انجام میشود .

ارادتمند

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
پاسخ فرشاد فکر کنم دقیق باشه . باید از بین این دو مشکل یکیشو انتخاب کنی . موردی ندیدم هردو رو حل کرده باشن.

پ.ن : گفتی برای گرفتن جنس توی تهران راحترین و به همین دلیل هم می خواین منتقل بشین . درسته ؟ مگه جایی تو تهران هست همه جور جنسی داشته باشه ؟

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
دقیقا ما هم که تهرانیم از شهرستان ها جنس هامون تامین میشه ، شیراز ، مشهد و ....

تهران واقعا اجناس اینترنتی پیدا نمیشه !

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

دلم می خواد یه دفعه وقت بذارم برم بازار رو درست حسابی بگردم ببینم چی به چیه . پوشاک و کادویی و بازی و نرم افزار و اجناس تله شاپینگ که هست تو بازار . این جنسای مد شده تو نت هم باید باشه بالاخره .

برای اینکه اسپم نباشه : گلاریس جان ، سیستم حامد چی ؟ فراخوانی اتوماتیک حساب کتابا رو نداره ؟

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
دلم می خواد یه دفعه وقت بذارم برم بازار رو درست حسابی بگردم ببینم چی به چیه . پوشاک و کادویی و بازی و نرم افزار و اجناس تله شاپینگ که هست تو بازار . این جنسای مد شده تو نت هم باید باشه بالاخره .

برای اینکه اسپم نباشه : گلاریس جان ، سیستم حامد چی ؟ فراخوانی اتوماتیک حساب کتابا رو نداره ؟

منظور از فراخوانی اتوماتیک حساب و کتابها چیه ؟ ممنون میشم توضیح بدید .

یک توضیح هم من بدم در این مورد :

سیستم همکاری در فروش فروتل API میده یعنی میتونید یک سیستم بنویسید که همه امکانات یک سیستم همکاری در فروش اختصاصی رو داشته باشه ، تنها تفاوتش این باشه که همه ثبت سفارشها به کمک API فروتل در پنل همکاری در فروش خودشون ثبت میشه .

فکر کنم به این شکل مشکلتون حل میشه .:cool:

.

Last edited:

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3

ما تیممون و همکارامون تو تهران وارد می کنند حتی برای بازار ، تو بازار یا جنس آشغال گیر آدم میاد یا اینکه اصلا نیست. از این دو حالت خارج نیست :دی ، اگر هم چیزی بخوای جدید باید تو اینترنت پیدا کنی بدی یه کارخونه چین کیفیت خوبشو مونتاژ کنه.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ما تیممون و همکارامون تو تهران وارد می کنند حتی برای بازار ، تو بازار یا جنس آشغال گیر آدم میاد یا اینکه اصلا نیست. از این دو حالت خارج نیست :دی ، اگر هم چیزی بخوای جدید باید تو اینترنت پیدا کنی بدی یه کارخونه چین کیفیت خوبشو مونتاژ کنه.

آره خوب .

ولی چیز جالبی برام پیش اومد . پریروز یه یارو کنار خیابون داشت ساعت و عینک می فروخت . همین عینک پلیسا و ساعت گوچی و پوما که تو نت مد بود یه مدت پیش . عینکا رو میداد 5 تومن ساعتا رو میداد 4 تومن ( یعنی زیر قیمت عمده توی نت ! )

بالاخره این بابا از یه جایی همین جاها و ارزون گیر اورده دیگه . از تو نت که نخریده .

ازش پرسیدم از کجا آوردی نگفت :lol: منم عجله داشتم . دیگه هم ندیدمش اونجا .

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

سیستم همکاری در فروش فروتل API میده یعنی میتونید یک سیستم بنویسید که همه امکانات یک سیستم همکاری در فروش اختصاصی رو داشته باشه ، تنها تفاوتش این باشه که همه ثبت سفارشها به کمک API فروتل در پنل همکاری در فروش خودشون ثبت میشه .

.

گلاریس میگن که وقت ندارن دونه دونه سفارشات رو بصورت دستی تعیین تکلیف کنن و تغییر وضعیت بدن. می خوان مثل سیستم تبلیغاتی فروتل و ... خودش اتوماتیک تغییر وضعیت بشه .

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
آره خوب .

ولی چیز جالبی برام پیش اومد . پریروز یه یارو کنار خیابون داشت ساعت و عینک می فروخت . همین عینک پلیسا و ساعت گوچی و پوما که تو نت مد بود یه مدت پیش . عینکا رو میداد 5 تومن ساعتا رو میداد 4 تومن ( یعنی زیر قیمت عمده توی نت ! )

بالاخره این بابا از یه جایی همین جاها و ارزون گیر اورده دیگه . از تو نت که نخریده .

جوابت رو پ.خ کردم :happy:

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
گلاریس میگن که وقت ندارن دونه دونه سفارشات رو بصورت دستی تعیین تکلیف کنن و تغییر وضعیت بدن. می خوان مثل سیستم تبلیغاتی فروتل و ... خودش اتوماتیک تغییر وضعیت بشه .

ممنون بابت توضیح .

بنابراین بهتره استارتر یک برنامه نویس استخدام کنه و سیستم همکاری جدید فروتل رو روی یکی از فروشگاه سازها پیاده کنه !

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
با سلام و تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی

پاسخ فرشاد فکر کنم دقیق باشه . باید از بین این دو مشکل یکیشو انتخاب کنی . موردی ندیدم هردو رو حل کرده باشن.

پ.ن : گفتی برای گرفتن جنس توی تهران راحترین و به همین دلیل هم می خواین منتقل بشین . درسته ؟ مگه جایی تو تهران هست همه جور جنسی داشته باشه ؟
نه عزیز ولی اکثر جنسایی که میشه تامین کرد از شوش و بازار تهران به راحتی قابل دریافت فقط با 1 تلفن و پیک

پاسخ جواب قبلی

دوست گلم همین وقتی که شما میگید من تا به حال زیاد میرفتم بازار تهران
اما دقیق نمیگشتم یا واسم مهم نبود
اما سری قبلی شاید 12 13 ساعتی رو کامل گشتم
و افسوس میخوردم از این که چرا زودتر به خودم این زحمت رو نداده بودم

.
در حال حاضر 1 پنل از فروتل هم گرفتم
اما این موضوع رو دقیقا متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز ؟
میشه بیشتر راهنمایی بفرمائید ؟
یا منبع و یا مرجع خاصی رو

آره خوب .

کجا 4 تومن ساعت رو میده جانم ؟!!!
پس در نتیجه شما گرون میخریدید

ایولینا دوست عزیز
گرفتی مطلبو
الان از 1 همکار میپرسیدم که واسه واریز حقوق وب مسترها چقدر وقت میزاری
گفت 1 الی 2 روز کاری !!!

ممنون بابت توضیح .

بنابراین بهتره استارتر یک برنامه نویس استخدام کنه و سیستم همکاری جدید فروتل رو روی یکی از فروشگاه سازها پیاده کنه !
لطفا بیشتر توضیح بدید
خوشبختانه از فروتل هم استفاده میکنم
با تشکر

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
درود..

بابت تغییر وضعیت یک سیستم کاملا اختصاصی توسط شرکت پستی عملا امکان نداره ! مگر اینکه راه دیگه ای باشه ما ندونیم..
الان از 1 همکار میپرسیدم که واسه واریز حقوق وب مسترها چقدر وقت میزاری
گفت 1 الی 2 روز کاری !!!

در کمتر از نیم روز میشه حساب چند ده تا کاربر را تسویه کرد به طور انلاین...

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
کاری نمیشه کرد تسویه حسابو
فوقش میتونی یه نفرو استخدام کنی این جور کارا رو واست انجام بده

زیاد سخت نگیر

تهرانم داداش به نظر من شهر خوبی نیست چند روز اونجا باشی دیوونه میشی :دی
شلوغی و آلودگی و ...
مسائل و مشکلاتی که خودت بهتر میدونی

بالا