• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی 2 سایت ایرانی معتبر+آموزش و استراتژی کسب درآمد روزانه 100 هزارتومان

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما میتوانید بابت هر تبلیغی که مشاهده می کنید تا ۱۸ تومان درآمد داشته باشید، حتی می توانید با معرفی نفراتی که مایل به دیدن این تبلیغات هستند نیز تا ۱۲ تومان دیگر بابت هر تبلیغی که آنان مشاهده می کنند نیز درآمد داشته باشید.عضویت در توباکس و آسمان باکس رایگان است و شما می توانید به محض ثبت نام شروع به کسب درآمد کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر به قسمت سوالات متداول مراجعه کنیدیادتان باشد منبع اصلی درآمدزایی این سایت ها نفراتی است که چه به صورت مستقیم و چه غیر مستقیم (اجاره ای) جذب می کنید.لازم به ذکر است که توباکس دات کام و آسمان باکس دات کام یک شرکت ثبت شده میباشند ، دارای مجوز فعالیت از وزارت ارشاد می باشند و در ستاد سازماندهی پایگاه های اینترنتی نیز به ثبت رسیده اند.در حال حاضر پرداخت از طریق تمامی بانکهای عضو شتابمثل بانک صادرات ، ملی، ملت، تجارت، سامان، پارسیان و دیگر بانکها انجام خواهد شد تمامی واریزها از طرف وب سایت ظرف ۷۲ ساعت کاری بعد از درخواست برداشت شما انجام خواهد شد و بعد از آن با توجه به نوع حساب شما و بانک مربوطه می تواند بصورت لحظه ای یا تا ۴۸ ساعت دیگر طول بکشد.همچنین برای درخواست اولین پرداخت شما می بایست حداقل تعداد ۶۰ تبلیغات را دیده باشید و بعد از آن این محدودیت وجود نخواهد داشت . ضمنا درخواست برداشت از حساب شما نسبت به نوع عضویت شما متغییر است برای مثال:حداقل مبلغ برداشت ۶,۰۰۰ ریال برای اولین برداشت ، ۱۲,۰۰۰ ریال برای دومین برداشت ، ۲۰,۰۰۰ ریال برای سومین برداشت و ۴۰,۰۰۰ ریال برای برداشت چهارم و بعد از آن می باشد . شما با کلیک روی لینک زیر می توانید ۱۰۰ پرداخت آخر توباکس و آسمان باکس به کاربران را مشاهده کنید:توباکسآسمان باکس بهتر است دیگر فرصت را از دست ندهید و هم اکنون شروع کنید[h=4]هدیه ما به اعضا فعال[/h][h=4]پشتیبانی + آموزش[/h][h=3]برای شروع روی بنر زیر کلیک کنید:[/h] در هنگام ثبت نام قسمتی وجود داره به اسم "معرفی شده توسط :" که داخلش چندتا حروف نوشتهبهتره که این گزینه رو پاک نیکنید یا تغییری ندید تا زیر مجموعه بشید.هیچ کس از اینکه زیر مجمو عه باشه صرر نمی کنه … بلکه سودهم می کنه . سود می کنه به خاطره اینکه به عنوان زیرمجموعه اجاره ای فروخته نمی شه .سود دیگرش این است که از پشتیبانی ما هم بهره می برد و با پشتکار شما و تجربه ما درامد بهتری خواهد داشت.اینو هم بگم که از حساب شما هیچ پولی کسر نمیشه . هر گونه سوالی داشتید در قسمت نظرات مطرح کنید یا از طریق ایمیل با ما در ارتباط باشید.و اما میرسیم به کسب درآمد و آموزش درآمد روزانه 100.000 تومان: شما باید با کنترل و مدیریت و تعویض و یا اجاره کردن زیرمجموعه ها دنبال زیرمجموعه هایی بگردین که میانگین روزانه شون بالای 3 باشه که در این صورت دو برابر پول خودشون رو به شما باز میگردونن و بعد زمان اونارو تمدید کنید.قبل از هر چیزهم این نکته رو بگم که اساس کار با اینترنت فقط صبر و صبره تا رسیدن به درآمد دلخواه شاید یکم زمان ببره اما واقعا ارزششو داره.خوب حالا بریم سر اصل مطلب1- بعد از اینکه موجودی شما به مقدار اجاره زیرمجموعه رسید( 750 تومان در سایتهای ایرانی) زیرمجموعه اجاره کنید حالا که 3 تا زیرمجموعه دارید درآمد شما افزایش خواهد یافت(تقریبا دو برابر) خوب به این ترتیب هر هفته زیر مجموعه های بیشتری رو اجاره کنید تا به 500 زیرمجموعه برسید. که این کار مدتی به طول خواهد انجامید و این مرحله دقیقا مرحله ای است که بیشتر افراد سایت رو ول می کنن ولی یادتون باشه برای درآمدهای بالا باید تلاش کرد . در ضمن می تونید با سرمایه گذاری به این کار سرعت بدید. 2- بیشتر افراد سعی می کنند هر چه زودتر پول خود را از سایت به حساب بانکیشون بیرون بکشن ولی این یک اشتباهه شما در این سایتها باید از درآمد و سرمایه ای که بدست آوردید درآمدزایی کنید یعنی از پولتون پول دربیارین.3- خوب حالا بعد از رسیدن به زیر مجموعه های بالا اجاره کردن رو متوقف کنید. (البته نه کنترل و تمدید) و از درآمدی که از سایت بدست آوردید اکانت خودتون رو طلایی کنید که در این صورت درآمد شما از زیرمجموعه هایتان دقیقان دو برابر خواهد شد. و پول با سرعت بیشتری به حساب شما خواهد آمد. مثلا در سایت تئوباکس تا اینجا هر روز حدود 13000 تومان کسب درآمد خواهید داشت ولی اگه بخواین بیشترش کنین .زیرمجموعه های بیشتری رو اجاره کنید تا مثلا به 2000 زیرمجموعه برسید که در این صورت هر روز 50.000 تومان بدست خواهید آورد. و با ارتقا دادن اکانتتون به Ultimate (بی نهایت) می تونید میزان درآمدتون رو بیشتر هم کنید.نکته: برای اینکه درآمدتون زیاد بشه باید صبر کنید بویژه اوایل کار. اما بعد از چند ماه به درآمد خوبی خواهید رسید. میل خودتونه که تا کجا جلو برید. مثلا با همون 500 تا رفرال و اکانت طلایی هم میشه درآمد قابل قبولی داشت ولی هرگز به اون قانع نباشید وقتی که می تونین بیشتر به دست بیارین.نکته: شما علاوه بر اجاره زیرمجموعه می تونین به طور مستقیم هم اونا رو به دست بیارین مثلا با قرار دادن لینک زیر مجموعه گیریتون در مکانهای مختلف و یا ساختن وبلاگ و...در کل از وقتی که برای این نوشته گذاشتید ممنونم.اگه سوالی داشتید من در خدمتم
جدیدترین راه های کسب درآمد+جزوه های آموزشی

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
شما چرا تمام تاپیک های زیر خاکی و... مربوط به درامد رو بالا اوردید و داخلشون تبلیغ تکراری سایتتون رو میکنید ؟ و اسپم میکنید؟

پ ن: به مدیریت گزارش شد

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما چرا تمام تاپیک های زیر خاکی و... مربوط به درامد رو بالا اوردید و داخلشون تبلیغ تکراری سایتتون رو میکنید ؟ و اسپم میکنید؟

پ ن: به مدیریت گزارش شد

جناب آقای زرنگ با عرض سلام.اینطوریام نیست.من فقط جاهایی که حس کردم میتونم کمک کنم آدرس دادم برای کمک.خوشحالمم کردین بابت گزارش.خوبه آدم یکم با چشم باز به دنیا نگاه کنه

vahyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
واقعی نیست گول نخورید من تجربه دارم

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
از هر کدام از سایت های شرکت آسمان از جمله همین توباکس و آسمان و آسان و ... میشه در بهترین حالت که عضویتت طلایی باشه و 2000 زیرمجموعه هم داشته باشی ماهیانه (ونه روزانه!!!) بین 100 تا 130 هزارتومن سود خالص داشت و نه بیشتر!

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعی نیست گول نخورید من تجربه دارم

che jaleb aghaie ba tajrobeham injas pas....azizam chizio k nemido0ni chra migi akhe?!!!bale saitaie kolahbardar ziadan ama in 2ta motabartarin saitaye iranan jdan chra ma irania adat darim rajebe harchy tajrobeie bad darim tamo0m o0n dastano migim doro0ghe?jalebe in hame adam daran no0n mikhoran az in 2saito ye nafaram tajrobe dare

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
salam do0ste aziz.na injo0riam nist kheilia in daramado daran alan

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
salam do0ste aziz.na injo0riam nist kheilia in daramado daran alan

دوست عزیز برای زیرمجموعه جمع کردن بهتره با یرمجموعه هات صادق باشی تا بعد از یه مدت کوتاه از دستشون ندی!
کسب روزانه 100 هزار تومن از این سایتها کاملا چرنه!
من از اول تابستون با تمامی سایتهای شرکت آسمان دارم کار میکنم و کلی از وقتم رو تو تالارهاش و صحبت با بقیه گذروندم...
حرفی که زدم کاملا دقیقه...

از هرکدوم ازین سایتا ماهیانه بیشتر از 130 تومن سود خالص نمیشه داشت...

البته 130 تومن پول کمی هم نیست... چون اگه تو 5 تا سایتش به اوج برسونی خودت رو میشه ماهی 600..700 تومن.
حداقل برای من که این قدر درآوردن از سایتهای ptc خیلی هم ایده آله.

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

دوست عزیز برای زیرمجموعه جمع کردن بهتره با یرمجموعه هات صادق باشی تا بعد از یه مدت کوتاه از دستشون ندی!
کسب روزانه 100 هزار تومن از این سایتها کاملا چرنه!
من از اول تابستون با تمامی سایتهای شرکت آسمان دارم کار میکنم و کلی از وقتم رو تو تالارهاش و صحبت با بقیه گذروندم...
حرفی که زدم کاملا دقیقه...

از هرکدوم ازین سایتا ماهیانه بیشتر از 130 تومن سود خالص نمیشه داشت...

البته 130 تومن پول کمی هم نیست... چون اگه تو 5 تا سایتش به اوج برسونی خودت رو میشه ماهی 600..700 تومن.
حداقل برای من که این قدر درآوردن از سایتهای ptc خیلی هم ایده آله.

mamno0n az nazareto0n harkas ye nazari dare mrsi do0ste aziz

hossein200

Registered User
لایک‌ها
17
نمیدونم کدومتون درست میگید. با این تعریف ها و این ***** ها همه مشکوک میشن.

بالا