• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معنی این جمله برای معافیت چشم چیه؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام من منظور این جمله رو نفهمیدم. میوپی با سیکلوپلژِی کامل که در صورت همراه بودن با آستیگماتیسم با علامت مثبت منظور شود، ولی محاسبه نشود. تا اونحا که میگه نزدیک بینی با قطره فلج کننده رو میفهمم، ولی از قسمتی که میگه در صورت همراه بودن با آستیگماتیسم با علامت مثبت منظور شود، ولی محاسبه نشود رو دیگه متوجه نمیشم، واسه من هم نزدیک بینی با علامت منفی، هم آستیکماتیسم، حالا یعنی آستیکماتیسم رو باید برعکس کرد با نزدیک بینی جمع کرد؟ یا با همون علامت خودش که منفیه باید جمع بشه؟ یا اصلا نباید جمع بشه؟ اگه قرار نیست محاسبه بشه پس برای چی باید با علامت مثبت منظور بشه؟ خلاصه دوستان نظامی یه چی مینویسن هزارتا عاقل نمیتونن جواب بدن، ممنون میشم اگه پاسخ بدین مرسی

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
و با توجه به جمله " میوپی با سیکلوپلژِی کامل که در صورت همراه بودن با آستیگماتیسم با علامت مثبت منظور شود، ولی محاسبه نشود " و این نسخه من که با سیکلوپلژی گرفتم ، بالاخره شماره چشمه چنده؟
majid eye.jpg

AX 1

Registered User
لایک‌ها
15
و با توجه به جمله " میوپی با سیکلوپلژِی کامل که در صورت همراه بودن با آستیگماتیسم با علامت مثبت منظور شود، ولی محاسبه نشود " و این نسخه من که با سیکلوپلژی گرفتم ، بالاخره شماره چشمه چنده؟
مشاهده پیوست 281013

سلام.
10 15 تومن خرج کن برو دکتر متخصص چشم،نمیمیری که:blush:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام.
10 15 تومن خرج کن برو دکتر متخصص چشم،نمیمیری که:blush:

یعنی شما الان فکر میکنی من این برگه topcon رو از تو ماکروفر خونمون در آواردم، نه دکتر ، نه اپتومتریست معنی جمله رو نفهمید

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
یعنی شما الان فکر میکنی من این برگه topcon رو از تو ماکروفر خونمون در آواردم، نه دکتر ، نه اپتومتریست معنی جمله رو نفهمید

تو قانونش خیلی بد گفته. اما معنیش همینه که میگم.

شماره چشم برای دور/نزدیک بینی مثبت یا منفی داره.
شماره آستیگمات هم مثبت یا منفی داره.

اگر شماره چشم با آستیگمات هم علامت باشه؛ شماره ها با هم جمع میشن. اگر هم علامت نباشه، هر کدوم جداگانه حساب میشن و اونی که بیشتره مد نظر قرار میگیره.

در مورد شما چون هم علامتن، همه با هم جمع میشن که میشه 11.5 که معافه.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
تو قانونش خیلی بد گفته. اما معنیش همینه که میگم.

شماره چشم برای دور/نزدیک بینی مثبت یا منفی داره.
شماره آستیگمات هم مثبت یا منفی داره.

اگر شماره چشم با آستیگمات هم علامت باشه؛ شماره ها با هم جمع میشن. اگر هم علامت نباشه، هر کدوم جداگانه حساب میشن و اونی که بیشتره مد نظر قرار میگیره.

در مورد شما چون هم علامتن، همه با هم جمع میشن که میشه 11.5 که معافه.

خیلی خیلی ممنونم دوسته عزیز

بالا