• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معنی رشته های متمرکز و نیمه متمرکز

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
سلام

اقا واقعیتش من ماه قبل تو ثبت نام علمی کاربردی بدون کنکور شرکت کردم و الان نتیجشو دیدم دیدم نوشته رشته متمرکز حالا فلان رشته قبول شدم
بعد تو اطلاعاتش از متمرکز و نیمه متمرکز نوشته بود

میخام بدونم فرق متمرکز و نمیه متمرکز چیه و یعنی چی . ؟

بعد فقط یه مرکز را برام زده بود به عنوان قبولی. من چندین مرکز دیگه هم انتخاب کردم که اشید زیر این مرکز هم بودن . یعنی فقط همین یک مرکز را قبول شدم یا نه چون تو این قوبل شدم مابقی را نمیزنن

blake

Registered User
لایک‌ها
531
درود
متمرکز یعنی تمام واحد هاتون رو توی همون دانشگاه میگذرونین
و نیمه متمرکز یعنی یه تعداد واحد رو توی همون دانشگاه و یه سری از واحدهای دیگه رو باید توی یه دانشگاه دیگه بگذرونین
بدرود

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
نمیدونم برای علمی کاربردی هم صادقه یا نه اما برای کنکورهای سراسری همینه که میگم (رشته خودم هم نیمه متمرکز بوده)
رشته نیمه متمرکز به رشته ای میگن که نیاز به مصاحبه داره. یعنی شرط قبولی در کنکور کافی نیست و بسته به رشتتون ممکنه ممکنه تست سلامتی پزشکی، زبان، روانشناسی، عقیدتی و ... بگیرن. اول هم قبولی چند برابر ظرفیت اعلام میکنن و از بین اونها انقدر رد میکنن تا نفراتی که لازم دارن بر دارن. یه نکته شما میتونید همزمان در یه رشته نیمه متمرکز و متمرکز قبول شید. به علت اینکه این مصاحبه ها طول میکشه شما میرید به دانشگاهتون در رشته متمرکز و اگر مصاحبه های رشته نیمه متمرکز رو پاس کردین به طور اتوماتیک رشته متمرکزتون حذف میشه و وارد رشته نیمه متمرکز میشن. (مگر اینکه در بین مصاحبه از رشته نیمه متمرکز انصراف بدید)
این رشته ها رو معمولا یا شرکتها و سازمانها جهت بورسیه میزارن (مثل صدا و سیما، آتش نشانی و ...) یا رشته های خاص (مثل خلبانی که نیاز به سلامتی پزشکی داره) یا به خاطر مسائل عقیدتی حفاظتیه (مثل بعضی رشته های دانشگاه امام صادق و الزهرا)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سلام

اقا واقعیتش من ماه قبل تو ثبت نام علمی کاربردی بدون کنکور شرکت کردم و الان نتیجشو دیدم دیدم نوشته رشته متمرکز حالا فلان رشته قبول شدم
بعد تو اطلاعاتش از متمرکز و نیمه متمرکز نوشته بود

میخام بدونم فرق متمرکز و نمیه متمرکز چیه و یعنی چی . ؟

بعد فقط یه مرکز را برام زده بود به عنوان قبولی. من چندین مرکز دیگه هم انتخاب کردم که اشید زیر این مرکز هم بودن . یعنی فقط همین یک مرکز را قبول شدم یا نه چون تو این قوبل شدم مابقی را نمیزنن
مستر خدایی جان منم تو شرایط توام..حالا میخوای بری یا نه؟والا من دودلم با خودم میگم صب کنم پیام نور فراگیر که ثبت نام داشت برم اونجا ثبت نام کنم مستقیم از دیپلم لیسانسمو بگیرم دیگه دنگ فنگ علمی کاربردی رو نداره که باید 2 سال و نیم بخونی اول فوق دیپلم بگیری بعد یه مدت صب کن دوباره برا لیسانس ثبت نام کنی که در کل حدود 5 یا 5و نیم سالی طول میکشه ولی تو پیام نور فراگیر میستقیم تو 4 سال لیسانس میگیریم.نظرتون چیه؟

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
ممنون از جواباتون

من که همین را میرم چون رشته که میخام هست . من با پیام نوز زیاد حال نمیکنم . به نظر من عملی کاربردی بهتره تو تجربه عملی فعال تر هست

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
داداش منم علمی کاربردی میخونم ، چرا میگید 2.5 سال؟ ، من ترم دیگه کاردانی رو میگیرم شده 4 ترم و دو سال ، و بعدش مستقیم میتونی بری و کارشناسی رو بخونی کلا کنکورش برداشته شده !

در زمینه تجربه عملی هم همچینی که شنیدید نیست ولی از پیام نور خیلی بهتره بستگی به رشتت هم داره

کاربر گورباچف انیمیشن اگه علاقه داری همون رو برو و تو ساخت تیزر تمرکز کن ، افتر و سینما فوردی و تری دی مکس و ... رو یاد بگیر از خیلی از رشته های دیگه بهتره ، دنبال بازار کار اگه هستی همین خوبه اگه دنبال مدرک هستی هم رشته خوبیه علاقه رو بچسب تا چشم به هم بزنی دانشگاه تموم میشه و بعدش این علاقه و امیده که به جلو هلت میده

به گفته بچه ها نمره گرفتن هم تو این مراکز آسون تر از دانشگاه های دیگه است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
رضا جان شما شاغلین؟چند سالتونه؟با کارتون تداخل نمیکنه این کلاساش؟؟اخه میگن غلمی کاربردی باید بیشتر مواقع حتما کلاساش بری...اخه من سنم بالاست 30 سالمه ..الان من رشته ی فنی نرم افزار-برنامه نویسی کامپیوتر قبولم کردند..همشم انتگرال و ایناست که من دوس ندارم.البته کامپیوتر دوس دارم ولی گرافیک و ایناشو دوس دارم نه برنامه نویسی...الان من چیکار کنم دوشنبه باید برم دانسگاه مدارک بدم.میتونم تغییر رشته بدم به انیمیشن؟؟اصلا به نظرت تغییر رشته بدم؟یا همون کامپیوتر رو بخونم.اخه انیمیشنم شد رشته !!البته تو ایران./

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
داداش این کلاسها فرصت کار رو از ادم میگیره ، بس که ساعتاش متفاوت هست مگر اینکه شغل از خودت داشته باشی ، در مورد کلاسها بچه ها هستن که نصف بیشتر کلاسها رو نمیان و در آخر هم میان امتحان میدن ، البته باید با استاد هماهنگ کنی ، میگن سه غیبت حذف میشی ولی همش دست استاده اگه رد نکنه که میتونی امتحان بدی و حذف نمیشی ، رشته خودم کامپیوتر بود فنی حرفه ای اصلا ازش خوشم نمیومد ، کلا با ریاضی مشکل دارم جالبه که رشته من اصلا ریاضی نداره که یکی از دلایل ورودم همین بود ، اگه با ریاضی مشکل داری توصیه میکنم نری چون بدجور پست میزنه ، چرا به انیمیشن ین طوری نگاه میکنی رشته خوبی هست اگه واقعا علاقه داری ، همین رشته خودم همه میخندیدن میگفتن تصویربرداری هم شد رشته ، یه دوربین ور میداری و فیلم میگیری ، درس خوندن نداره ، بعض از اساتید ما که رشته شون انیمیشن هست و رشته پولسازی هست .
اگه میتونی یه سر به انجمن سینمای جوانان شهرتون بزن اونجا هم یه دوره انیمیشن یه ساله دارن که خیلی عالی درس میدن و به نظرم از دانشگاه خیلی بهتر هست لپ مطلب رو بهت میگن مدرکش هم معتبر هست.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من رشته بازرسی جوش قبول شدم که شغلمم جوشکاری هست .
به نظر من افراد امثال شما بیشتر موفقیت رو در زندگیشون کسب میکنند چون کارشون متناسب با رشته ی دانشگاهیشونه و علاقه هم که دارند به رشتشون.

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا من برای تکمیل ثبت نامم هر چی تو سایت www.sateb.uast.ac.ir برای ورود کد کلی و شماره پرونده را میزنم ( خود سایت گفته اینا رو بزن تو اطلاعیش ) قبول نمیکنه و هیچ جوری وارد سایت نمیشه برای تکمیل ثبت نام

چیکار کنم

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
نیمه متمرکزها دردسر هستن فقط

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
چرا سایت سنجش این مفهوم ها رو داخل سایتش نمیزاره؟ من هم این چیز ها رو نمیدونستم از مشاور پرسیدم خود سایت بعد از عضویت به سوالات و مشکلات پاسخ میده

بالا