• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مغازه نسبتا بزرگ دارم چه شغلی بزنم؟

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان من تو کرج یه مغازه نسبتا بزرگ دارم .. یعنی میشه توش کارای خوبی کرد .. فقط موندم چه کاری بزنم ..
دورو بر ما بیشتر مال ماشین و اینا هست ولی همه نوع مغازه ایی هم هست ولی بیشتر ماشینه .. منم هیچ علاقه ایی به کار ماشینی ندارم ..
لطفا دوستانی که به فکرشون میرسه بگن که من تو این مغازه چه کاری بزنم که مفید باشه واسم ..
اگه نیاز به اموزشم داشته باشه حاضرم یه ماه وقت بذارم یاد بگیرم اون کارو ..

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان من تو کرج یه مغازه نسبتا بزرگ دارم .. یعنی میشه توش کارای خوبی کرد .. فقط موندم چه کاری بزنم ..
دورو بر ما بیشتر مال ماشین و اینا هست ولی همه نوع مغازه ایی هم هست ولی بیشتر ماشینه .. منم هیچ علاقه ایی به کار ماشینی ندارم ..
لطفا دوستانی که به فکرشون میرسه بگن که من تو این مغازه چه کاری بزنم که مفید باشه واسم ..
اگه نیاز به اموزشم داشته باشه حاضرم یه ماه وقت بذارم یاد بگیرم اون کارو ..

سلام
فکر کنم اگه تاپیکو توی بخش کار و سرمایه و تجارت میزدی بهتر راهنماییت میکردن.
به نظر من گیم نت بزن. البته اگه محیطش کشش اینکارو داره :)
پیروز باشی

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
همون اسپرت ماشین
یا کافی نت

چه ربطی داشت

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
بهترین روش فروش کالا بدون واسته به مشتری است گه خوب درامد داره من الان خودم فقط با تلفن این کارو میکنم شما راحتین خیلی
خواستین بهتون میگم پیغام بزارید

Paym

Registered User
لایک‌ها
3
فست فود بزن منم ميشم كارگرت

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
کار لباسم خوبه اگه بتونی لباس و کفش از جاهایی مثل قشم بیاریو اینجا بفروشی ( البته اگه مثل مغازهدارها دوبله سوبلش نکنی ) کفشها را میتونی باقیمت پایین بخریو بیاریو با قیمت متعادل و درست حسابی بفروشیش همینطور لباسهارو

اگه دوس داشتی بهم پیام خصوصی بده بیشتر دربارش صحبت کنیم

موفق باشی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
کجای کرجی داداش-45متری تا مینجاده
حصارک یا زور آباد
جاهای دیگه هم مربوط به ماشین هست ولی...
مسلمن این3تا شرایطش باهم فرق دارن و هرکاری توشون جواب نمیده

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
یکی از دوستان ( البته در تهران ) مغازه داشت و میخواست نمایندگی یکی از جاهایی باشه که محصولات غذایی داشته باشه ( کلا به نظر من تو ایران کارهای شکمی خوب جواب میده ) رفت و با شرکت شیرین عسل صحبت کرد شرایط خوبی داشت و کار خوبی هم بود ولی به دلیل اینکه مغازش کوچیک بود بهش نمایندگی ندادند شما هم اگه دوست داری این کارو و یا با جایی که هستی این کار جور در میاد یه تحقیقی در بارش بکن

بالا