• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مفهوم نامه گوگل: Try Google AdWords with USD$100 in free advertising

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
اين نامه به جي ميل من اومده مي خواستم ببنيم دقيقاً چي هست حدوداش رو که مشخص هست
با تشکر

Dear Site Owner,

Thank you for using Webmaster Tools. While using these tools is a great way to be found on Google, many webmasters also use Google AdWords to increase traffic by promoting themselves to interested visitors and prospects. We want to offer you the opportunity to give AdWords a try with this USD$100 advertising coupon.

What is AdWords? AdWords ads are relevant text ads that appear alongside or above the results in response to searches on Google. So, when someone searches for products, services or content that you offer, your ad could show up alongside or above the organic search results. So, with AdWords, you are promoting yourself to interested prospects right when they are searching for just what you offer.

Other benefits of AdWords: Control where your ad appears – by country, region or town
Using AdWords, you can target the audience that matters to you, across the globe or right in your neighborhood.

Set your own budget and fully control your costs
There is no minimum spending requirement; how much you invest in AdWords is completely up to you. You could, for instance, set a daily budget of USD$100 and a maximum bid of USD$0.50 for each click on your ad*. You decide how much each new lead (click) is worth to you.

Pay only when somebody clicks on your ad
When your ad is set up with cost-per-click pricing, you pay only when someone clicks on your ad.

To sign up for AdWords and take advantage of this USD$100 offer:

1. Visit http://www.google.com/ads/webmastertools. You could use your existing Google Account to sign up and create your new Google AdWords account.
2. Sign in to your new AdWords account.
3. On the Billing tab, enter your information in the Billing Preferences section.
4. To claim your free USD$100 of advertising, enter your unique, non-transferable, one-time use code (including hyphens) into the Promotional code field.
=======================================================
Your personal coupon code: حذف کردم
=======================================================
5. Complete the Billing Information section, then click Save and Activate.
6. Create a few ad campaigns and see how AdWords can help your business.

Sincerely,

The Webmaster Tools Team​

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دارنده محترم سایت ،

از شما به خاطر استفاده از ابزار مدیریت. در حالی که با استفاده از این ابزار است یک روش عالی برای در گوگل یافت می شود ، بسیاری از مدیران سایت همچنین لغات گوگل برای افزایش ترافیک توسط ارتقاء خود به علاقه مندان و بازدید کنندگان چشم انداز استفاده کنید. ما می خواهیم که به شما این فرصت را بدهید که با این لغات دلار کوپن 100 دلار تبلیغات سعی ارائه دهد.

لغات چیست؟ تبلیغات لغات هستند تبلیغات متنی مرتبط است که در کنار یا در بالای نتایج در پاسخ به جستجوها در گوگل ظاهر شود. بنابراین ، هنگامی که کسی را برای جستجوی محصولات ، خدمات و یا محتوایی که به شما عرضه ، آگهی های شما می تواند نشان دهد تا در کنار یا در بالای نتایج جستجو آلی. بنابراین ، با لغات ، شما خودتان را به چشم انداز توسعه علاقمند به حق هنگامی که آنها در جستجوی چیزی که به شما ارائه دهد.

مزایای دیگر لغات : کنترل که در آن آگهی خود را ظاهر می شود -- از کشور ، منطقه یا شهر
با استفاده از لغات ، شما می توانید تماشاگر است که مسائل را به هدف شما ، در سراسر جهان و یا حق خود را در همسایگی.

تنظیم بودجه خود را به طور کامل و کنترل هزینه های خود را
است که بدون نیاز حداقل هزینه وجود دارد ؛ چقدر شما را در لغات سرمایه گذاری شده است به طور کامل به شما خواهد شد. شما ممکن است ، برای مثال ، تنظیم بودجه روزانه از دلار 100 دلار و یک پیشنهاد حداکثر $ 0.50 دلار برای هر یک از شما را بر روی آگهی *. شما تصمیم می گیرید هر چقدر سرب جدید (کلیک کنید) به شما با ارزش است.

پرداخت تنها در زمانی که کسی در آگهی کلیک کنید
هنگامی که آگهی شما با هزینه در این مجموعه - - قیمت را کلیک کنید ، به شما پرداخت تنها وقتی که کسی در آگهی کلیک کنید.

برای ثبت نام با لغات و بهره مند از این دلار عرضه $ 100 :

1. http://www.google.com/ads/webmastertools دفعات مشاهده شده. شما می توانند موجود در حساب کاربری گوگل خود را به ثبت نام در سایت و ایجاد یک حساب جدید گوگل شما را لغات استفاده کنید.
2. ورود به حساب کاربری خود را لغات جدید.
3. در تب و حسابداری ، را وارد کنید اطلاعات خود را در بخش حسابداری ترجیحات.
4. به ادعای خود را آزاد دلار 100 دلار از تبلیغات ، منحصر به فرد را وارد کنید ، شما غیر قابل انتقال ، یک بار کد استفاده کنید (و از جمله خط فاصله) را به زمینه کد تبلیغاتی.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
ممنون ولي من راه و چاه و اينکه چي هست و مفهوم اش رو ميخواستم نه معني گوگل ترانسليتور
با تشکر

kiwi_jojo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ولي من راه و چاه و اينکه چي هست و مفهوم اش رو ميخواستم نه معني گوگل ترانسليتور
با تشکر

با استفاده از این کوپن 100 دلار اعتبار رایگان برای تبلیغ تو گوگل بدست می اورید.
تا حالا تبلیغات متنی که در نتایج جستجوی گوگل و سرویس ایمیل گوگل و ... وجود دارند رو مطمئنا دیدید. با استفاده از این کوپن شما هم می تونید سایتتون رو تبلیغ کنید. البته برای فعال کردن اکانت Ad Words به یک کارت اعتباری هم نیاز دارید.

می تونید بگید چکار کردید که گوگل این کوپن رو برای شما فرستاده؟

Sherpa

Registered User
لایک‌ها
92

سلام

همانطور که دوستومون هم اشاره کرد این یک کوپن 100 دلاری اعتبار رایگان برای تبلیغ تو گوگل ادوردز است ، که از طرف گوگل بصورت رندوم به بعضی از وبمستر ها جایزه داده میشه ! به من هم یک کوپن 100 یورویی جایزه داد ، معمولا تاریخ مصرف داره ، بهتره قبل از انقضا خرجش کنی .

این تاپیکها هم توی این زمینه هست
تبلیغ در Google Adword
تبلیغ در گوگل چگونه است؟

موفق باشید

Last edited:

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
با استفاده از این کوپن 100 دلار اعتبار رایگان برای تبلیغ تو گوگل بدست می اورید.
تا حالا تبلیغات متنی که در نتایج جستجوی گوگل و سرویس ایمیل گوگل و ... وجود دارند رو مطمئنا دیدید. با استفاده از این کوپن شما هم می تونید سایتتون رو تبلیغ کنید. البته برای فعال کردن اکانت Ad Words به یک کارت اعتباری هم نیاز دارید.

می تونید بگید چکار کردید که گوگل این کوپن رو برای شما فرستاده؟

لطف کرديد
کاري نکردم رفتم به جي ميل ديدم اين نامه اومده از طرف گوگل وب مستر
توي گوگل وب مستر هم که مراجعه کردم ديدم پيغام برام اومده عين همين که بالا درج کردم
مي شه بفروشم اش و قيمت اش چنده کسي مي خره ازم

اين هم بعدش اومده توي يک جي ميل جدا:

کد:
Welcome to Google AdWords!

Your account will be activated once you've done two things: Create your
first campaign and enter your billing information.

Start by signing in to your AdWords account at
http://adwords.google.com . You'll find links on your main account page
to help you create your first ad and enter your billing information.

Billing and payment options vary by location. Your new ads can show
immediately when you pay via credit or debit card. If you decide to pay
by direct debit, we may need to receive your signed debit authorization
before your ads start running, depending on your location. If you
choose bank transfer, your ads will show as soon as we receive your
first payment.

Thank you for choosing AdWords. We look forward to providing you with
the most effective advertising available.

Sincerely,

The Google AdWords Team

------------------------

This message was sent from a notification-only email address that does
not accept incoming email. Please do not reply to this message. If you
have any questions after following the steps above, please visit the
Google AdWords Help Center at
https://adwords.google.com/support/?hl=en_US to find answers to
frequently asked questions and a 'contact us' link near the bottom of
the page.

------------------------

Your AdWords account number: شماره بود حذف کردم

Last edited:

kiwi_jojo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف کرديد
کاري نکردم رفتم به جي ميل ديدم اين نامه اومده از طرف گوگل وب مستر
توي گوگل وب مستر هم که مراجعه کردم ديدم پيغام برام اومده عين همين که بالا درج کردم
مي شه بفروشم اش و قيمت اش چنده کسي مي خره ازم

خواهش می کنم. کاری نکردم.
منم ممنونم که جواب دادید. منظورم این بود که از یکی از سرویس های خاص گوگل استفاده کردید که این ایمیل براتون اومده؟ یا فقط تو جیمیل عضوید که ...

بله می تونید این کوپن رو بفروشید. تو همین سایت در قسمت بازارچه اطلاع بدید دوستانی هستند که ازتون می خرند.
قیمت هم متفاوته از 20000 تومان تا 35000 تومان به فروش می ره.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
خواهش می کنم. کاری نکردم.
منم ممنونم که جواب دادید. منظورم این بود که از یکی از سرویس های خاص گوگل استفاده کردید که این ایمیل براتون اومده؟ یا فقط تو جیمیل عضوید که ...

بله می تونید این کوپن رو بفروشید. تو همین سایت در قسمت بازارچه اطلاع بدید دوستانی هستند که ازتون می خرند.
قیمت هم متفاوته از 20000 تومان تا 35000 تومان به فروش می ره.

بله در همين پست قبلي توضيح دادم گوگل وب مستر اين رو برام ارسال کرده سرويس گوگل وب مستر گوگل همونطوري که توضيح دادم در اون جا هم برام پيام رو ارسال کردند

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
salam dooste aziz, mishe be man tozih bedin, che joori bayesti be in copen ha etminan kard va che joori be kar bord? aya faghat ba dashtane copen mishe tabligh kard? ya be kart e visa ham niaz hast?

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
الان اومدم براش تاپیک بزنم، از شانس دیدم بالاست !
الان رفته بودم webmaster رو چک می کردم دیدم برای منم اومده، میشه نتایج تستتون رو بگین ؟ جئاب گرفتین ؟ کسی براتون اکتیو کرد یا بدون کردیت کارت هم تونستین و هر وصیت دیگه ای که دارین ممنون :blush:

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام نامه گوگل رو کامل بخونيد مشخص هست نوشته تا 14 روز بعد از اون پيام اکسپاير مي شه من قصد فروش اش رو دارم
اکتيو کردنش هم که دوستان بايد راهنمايي کنند در قسمت وب مسترها راهنما هست

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام نامه گوگل رو کامل بخونيد مشخص هست نوشته تا 14 روز بعد از اون پيام اکسپاير مي شه من قصد فروش اش رو دارم
اکتيو کردنش هم که دوستان بايد راهنمايي کنند در قسمت وب مسترها راهنما هست

كجاش نوشته ؟ متنشو بزاريد .

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
تو متنش سرچ کن expire پیداش میکنی. پایینش نوشته.

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
كجاش نوشته ؟ متنشو بزاريد .

در پايين نامه گوگل ريز نوشته:

کد:
Promotional credit must be applied to a new AdWords account within 14 days of creating the account and is valid only for new Google AdWords customers with self-managed signup accounts. Advertisers will be charged for advertising that exceeds the promotional credit. Advertisers will need to suspend their ads if they do not wish to receive additional charges beyond the free credit amount. Subject to ad approval, valid registration and acceptance of the Google AdWords Program standard terms and conditions. The promotional credit is non-transferable and may not be sold or bartered. Offer may be revoked at any time for any reason by Google Inc. One promotional credit per customer. Advertisers with self-managed signup accounts in the US are subject to a USD$5 activation fee that will be deducted from the promotional credit. Advertisers with self-managed signup accounts in Canada are subject to a CAD$10 activation fee that will be deducted from the promotional credit. Advertisers outside of the US/Canada, please refer to https://adwords.google.com/select/AfpoFinder for activation fee. Offer designed for post-pay customers. Void where prohibited or restricted by law. Expires 9/30/09.

Last edited:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
خب تا اونجايي كه من ميدونم داره ميگه : اين كوپن بايد در اكانت هايي استفاده بشه كه حداقل 14 روز از ساختشون ميگزره .. يا من اشتباه ميكنم ؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
خب تا اونجايي كه من ميدونم داره ميگه : اين كوپن بايد در اكانت هايي استفاده بشه كه حداقل 14 روز از ساختشون ميگزره .. يا من اشتباه ميكنم ؟
نه حداکثره

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فقط اگر بشه هر کسی زودتر به نتیجه رسید به منم بگه ! هر چند نمی دونم تبلیغ چی رو بکنم، ولی خوب یادش بخیر، آشنایی داشتم می گفت :

اگر توو زندگیت فقط 1 دست کت و شلوار داری، روزی مهمونی یه جای دور دعوت شدی، مهمونی رو از دست نده ! آخه مفته، حالا اگر رفتی محله طرف، ذیذی یک جا دارن ماست مفت می دن، برگردی ظرف بیاری هم مهمونی رو از دست دادی، هم ممکنه ماسته تموم شه ! گوشه کت شلوارت رو بگیر بالا بگو آقا ماست من رو بریز اینجا !
ترجمه اش میشه مفت باشه کوفت باشه ! مخصوصا اگر 100 دلاری باشه !
از اون هم مهمتر من هم می تونم ADS گوگل رو تست کنم !

راستی ، با آی پی ایران اکانت رو باز کنم یا با *** ( قبل سوال معمولی باز کردم اما هنوز کد رو تووش اکتیو نکردم!)

negaresh

Registered User
لایک‌ها
40
من هم گرفتم از اینا
تا حالا کسی فروخته این 100 دلار کوپن رو ؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

يعني حداكثر 14 روز گذشته باشه بايد اين كوپن رو وارد حساب كنيم ؟ يا براي استفاده از اين مبليغ و تعيين ادز ها هم نبايد 14 روز بيشتر گذشته باشه ؟‌؟؟

يه سوال ديگه : اگر اكانت فقط از كوپن شارژ بشه امكان ساسپند شدن چقدره ؟

بالا