• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقابله با سوسک های خانگی

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
دوباره فصل گرما شروع شد و این سوسک ها هم ریختن بیرون
ما تو خونه قبلیمون که قدیمی بود و اپارتمان نبود نفت یا یه ماده دیگه اول فصل گرما میریختیم تو چاه و تا آخر تابستون دیگه سوسک نداشتیم یا خیلی کم میشد
ولی الان که اومدیم اپارتمان و نوساز هم هست تو این چند روزه من دو تا سوسک بزرگ دیدم و کشتم
ما خونمون طبقه اوله
برای مقابله با سوسک تو اپارتمان باید چیکار کرد؟
اینجا هم تو چاهها چیزی بریزیم اثر داره؟
چون اینجا چاهها به هم ربط داره و مثل خونه های قدیمی نیست
کلا چه توصیه ای می کنید؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
زندگی مسالمت آمیز :rolleyes:

شاید از جایی چیزی اومدن معمولا آپارتمان نوساز انقدرا سوسک نداره

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
یه اصلی هست که میگه هیچوقت جمعیت حشرات رو به صفر نمیشه رسوند. پس انتظار ریشه کن شدن نداشته باشید.
یه سری توصیه میکنم انجام بدید نتیجه خواهید گرفت در ساختمون های اپارتمانی طبقه اول بیشتر سوسک یا به اسم علمی سوسری وجود داره. یعنی میشه کانون گسترش. از طرفی با طبقه های دیگه هم صحبت کنید تا همه موارد رو رعایت کنند. اول از همه واسه خروجی اب حموم سینک ظرفشویی و توالت درپوش تهیه کنید و شبها حتما ببندینشون. این موجودات اصطلاحا شب فعال هستند. نون خشک به هیچ عنوان نون خشک تو خونه نگه ندارید. از سم هایی مثه سولفاک، ایکون،فایکام و سایپرمترین ۱۰٪ استفاده کنید. بیاد داشته باشید اخرین نفری که شب خواست بخوابه توالت رو سمپاشی کنه. محل زندگی این موجودات مکان های گرم و مرطوب و تاریک مثه زیر کابینت ابگرم کن یا اجاق گاز هست. این نکته رو هم بخاطر بسپارید چنانچه قصد مسافرت چندروزه رو داشتین حتما قبلش سمپاشی کنید. جسارت نشه ولی تنش ناشی از گرسنگی باعث فعال سازی هورمون های جنسیشون میشه و وقتی از مسافرت برگشتین با حجم انبوهی از سوسک مواجه خواهید شد. امیدوارم مفید باشه.
درپناه حق

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
اینم بگم هربار یه سم رو استفاده نکنید. چون همیشه بعد سمپاشی یه تعداد باقی میمونند که نسبت به اون سم مقاوم خواهند شد و طبیعتا بچه هاشونم مقاوم خواهند بود. اگه خواستین در توالت چیزی بریزید سایپرمترین ۱۰ ٪ بسته های ۱۰۰ سی سی داره. با دو سه لیتر اب مخلوط کنید تو شیشه پاک کن های خونگی بریزید سمپاشی کنید. اگرم خواستین مستقیم تو توالت بریزید. حواستون باشه سایپرمترین ۴۰٪ نگیرید یه وقت. چون مصرف کشاورزی داره. ولی ۱۰٪ واسه مصرف خونگی فرموله شده است.
مشکلی داشتین بگین تا جای ممکن پاسخ خواهم داد

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
یه اصلی هست که میگه هیچوقت جمعیت حشرات رو به صفر نمیشه رسوند. پس انتظار ریشه کن شدن نداشته باشید.
یه سری توصیه میکنم انجام بدید نتیجه خواهید گرفت در ساختمون های اپارتمانی طبقه اول بیشتر سوسک یا به اسم علمی سوسری وجود داره. یعنی میشه کانون گسترش. از طرفی با طبقه های دیگه هم صحبت کنید تا همه موارد رو رعایت کنند. اول از همه واسه خروجی اب حموم سینک ظرفشویی و توالت درپوش تهیه کنید و شبها حتما ببندینشون. این موجودات اصطلاحا شب فعال هستند. نون خشک به هیچ عنوان نون خشک تو خونه نگه ندارید. از سم هایی مثه سولفاک، ایکون،فایکام و سایپرمترین ۱۰٪ استفاده کنید. بیاد داشته باشید اخرین نفری که شب خواست بخوابه توالت رو سمپاشی کنه. محل زندگی این موجودات مکان های گرم و مرطوب و تاریک مثه زیر کابینت ابگرم کن یا اجاق گاز هست. این نکته رو هم بخاطر بسپارید چنانچه قصد مسافرت چندروزه رو داشتین حتما قبلش سمپاشی کنید. جسارت نشه ولی تنش ناشی از گرسنگی باعث فعال سازی هورمون های جنسیشون میشه و وقتی از مسافرت برگشتین با حجم انبوهی از سوسک مواجه خواهید شد. امیدوارم مفید باشه.
درپناه حق

اینم بگم هربار یه سم رو استفاده نکنید. چون همیشه بعد سمپاشی یه تعداد باقی میمونند که نسبت به اون سم مقاوم خواهند شد و طبیعتا بچه هاشونم مقاوم خواهند بود. اگه خواستین در توالت چیزی بریزید سایپرمترین ۱۰ ٪ بسته های ۱۰۰ سی سی داره. با دو سه لیتر اب مخلوط کنید تو شیشه پاک کن های خونگی بریزید سمپاشی کنید. اگرم خواستین مستقیم تو توالت بریزید. حواستون باشه سایپرمترین ۴۰٪ نگیرید یه وقت. چون مصرف کشاورزی داره. ولی ۱۰٪ واسه مصرف خونگی فرموله شده است.

ممنون از شما

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام
دوباره فصل گرما شروع شد و این سوسک ها هم ریختن بیرون
ما تو خونه قبلیمون که قدیمی بود و اپارتمان نبود نفت یا یه ماده دیگه اول فصل گرما میریختیم تو چاه و تا آخر تابستون دیگه سوسک نداشتیم یا خیلی کم میشد
ولی الان که اومدیم اپارتمان و نوساز هم هست تو این چند روزه من دو تا سوسک بزرگ دیدم و کشتم
ما خونمون طبقه اوله
برای مقابله با سوسک تو اپارتمان باید چیکار کرد؟
اینجا هم تو چاهها چیزی بریزیم اثر داره؟
چون اینجا چاهها به هم ربط داره و مثل خونه های قدیمی نیست
کلا چه توصیه ای می کنید؟

دوست عزیز شما روغن سوخته ماشین رو با یه مقدار نفت قاطی کن به نسبت ده بر یک ده (ده=روغن سوخته ماشین و یک=نفت)
یه مقدار توی چاه فاضلاب و حموم بریزین و یه مقدار هم دور چاه بریز همچینین جاهای که حدس میزنین رفت و آمد میکنن

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
یه چاه بست برای کاسه توالت بگیر

Azumi

Registered User
لایک‌ها
1
منم واقعا با این سوسکهای ریز مشکل دارم.
دیگه توی غذای آدم هم پیدا میشن.
راهی واسه ریشه کن کردن اونها هم دارید.
منظورم اونهایی هستن که شبیه به مورچه ان اما وقتی از نزدیک میبینی سوسکن و خیلی هم سفت!!!!
کل آشپزخونه و حمام و توالت رو سمپاشی کردم اما بازم از یه جایی میان!!!
چه سمی بگیرم و کجاها رو بیشتر بریزم؟

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
اونا حشرات مقاومی هستن. از سم های قویتر مثه سوین استفاده کنید و ترجیحا نصف روز خونه نمونید. مسیر حرکتشون زاویه هاست. زیر قرنیز و جاهای گرم و مرطوب و تاریک رو سمپاشی کنید

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
پشه ها رو چی کار کنیم
راهی هست بدون استفاده از اسپری حشره کش نابودشون کرد ؟

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
amoo.png
یه قطره ای هست میتونی ازش استفاده کنید خیلی موثر هست
باید شبی یک بار سوسک رو بگیرید و قطره رو تو چشمش کنید بعد چند روز کور میشه دیگه غذا پیدا نمیکنه و میمیره
images.php

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
amoo.png
یه قطره ای هست میتونی ازش استفاده کنید خیلی موثر هست
باید شبی یک بار سوسک رو بگیرید و قطره رو تو چشمش کنید بعد چند روز کور میشه دیگه غذا پیدا نمیکنه و میمیره
images.php

اینجوری که خیلی سخته اخه میدونیند باید چندتا سوسک رو بگیرین

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

40 درصد بریزیم چی میشه؟!

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
من قبلا تو آپارتمان این مشکلو با سوسک های ریز داشتم ( میگن به ام دی اف خیلی علاقه دارن! )
اما الان تقریبا ریشه کن شدن و خدا رو شکر چند ماهه اثری ندیدم ازشون
اما کارایی که انجام دادم:
یه سم مایع از داروخانه گرفتم به اسم "اوپی-ژن" که 120 میلش رو با 2 لیتر آب مخلوط میکردم
تمام زوایا و مخصوصا شیار ها و درز ها + بالا و پائین کابینت ها و سرویس بهداشتی رو هفته ای یک بار بمدت 1 ماه سم پاشی کردم ، توی درز و شیار ها مثل پشت کابینت یا جاهایی که اسپری امکان نداشت رو با سرنگ سم پاشی کردم
ضمنا یک متر توری ریز پلاستیکی از ابزار فروشی گرفتم و فن حمام و فن دستشویی رو باز کردم و پشتش توری گذاشتم و فن ها رو بستم ( کل راههای ورودی خونه رو محافظت کردم)
الان خوشبختانه چندین ماهه راحت شدم از شرشون

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
یک همسایه داشتیم میگفتن شبا سوسک ها از سر کولشون بالا می رفت بعد چند سال خونشو خراب کردن نصف کیسه سوسک جم کرده بودن ! :rolleyes:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یک همسایه داشتیم میگفتن شبا سوسک ها از سر کولشون بالا می رفت بعد چند سال خونشو خراب کردن نصف کیسه سوسک جم کرده بودن !
یا از این :rolleyes: استفاده نکن یا سیبیلای آواتارتو بزن! :rolleyes:

بالا