• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات، مصاحبه ها و مطالب خوب و جالب مجلات سینمایی کشور

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام خدمت همه عزیزان

گفتم یه تاپیک بزنم برای اینکه اگه کسی مقاله ایی یا هر چیزه دیگه ایی رو توی یکی از مجلات سینمایی کشور خوند و به نظرش خوب اومد و خواندنی یه جوری بزاردش اینجا یا معرفی کنه یا حالا هرچی

اینم از وقتی به فکرم رسید که علیرضای عزیز توی بعضی از تاپیک ها از کتابی یا مجله ایی یه تیکه رو اسکن می کرد و می گذاشت و واقعا جالب بود

به نظر من که چیزه باحالی میشه نمی دونم حالا ان شا ا... که بقیه هم خوششون بیاد چون من خودم زیاد مجله نمی خونم

یا حق

پ ن : می دونم یه تاپیک دیگه در مورد مجله های سینمایی وجود داره ولی فکر کنم این کلا موضوعش فرق کنه با تشکر :wacko:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
اینم برای شروع

مجله نقش آفرینان شماره 51 ام === مطلب سی سال سینمای ایران

در این مطلب که در مجله اومده سی تا فیلم رو به انتخاب خودش برداشته و اینها رو به عنوان سی نقطه ی عطف فیلمهای سینمای ایران طی سی سال معرفی کرده

http://************/files/gxdlouv5d0i1zxpk7lrf_thumb.jpg

این هم عکسهای این چند صفحه ( کیفیت برای مطالعه مطلب خوب نیست فقط تیتر )

پ ن : اگر بشه عکس به این تاپیک اتچ کرد خیلی خوب میشه

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
حیفم اومد این گفتگو رو نزارم

مجله تازه شماره 9 اردیبهشت 88

اینو از یه جایی پیدا کنید بخونید خیلی با حاله ببینید این ده نمکی چقدر .... و چقدر قشنگ افخمی می پیچوندش :دی

فقط از صفحه اولش و نصفه صفحه دومش عکس انداختم اسکنرم خراب شده :(

http://************/files/ngufv9ud2z8ehk5e5wpp_thumb.jpg

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    830.3 KB · نمایش ها: 26
  • 2.JPG
    2.JPG
    794.2 KB · نمایش ها: 29
  • 3.JPG
    3.JPG
    628.3 KB · نمایش ها: 27
  • 4.JPG
    4.JPG
    662 KB · نمایش ها: 28
  • 5.JPG
    5.JPG
    857.4 KB · نمایش ها: 33
  • 6.JPG
    6.JPG
    805.1 KB · نمایش ها: 30
  • 7.JPG
    7.JPG
    803.1 KB · نمایش ها: 21
  • 8.JPG
    8.JPG
    817.3 KB · نمایش ها: 19
  • 9.JPG
    9.JPG
    800.8 KB · نمایش ها: 18

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
از سایت مجلات وهفته نامه ها بگذاریم ؟مصاحبه ...
کل مطلب رو بگذاریم یا مقداریش رو بگذاریم بقیه رو spoil

یا لینک کنیم؟(چون لینک بشه من به سایتم لینک میکنم که مطالب گذاشتم:D که اونجا منبع ذکر میشه اوقات)

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
الان اگه داری از من میپرسی من چه می دونم شما بزار اگه کسی پاک نکرد خوب درسته اگه پاکم شد خوب شده دیگه :دی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شماره 400 مجله فیلم اختصاص داشت به فیلم های برگزیده.که در نهایت 10 فیلم رو در بخش فیلمهای خارجی و 10 فیلم ایرانی رو انتخاب کرده بودند و در مورد هر کدوم یه مطلب کوتاه نوشته بودند که پایین اتچ کردم.عکسها در حدی هستش که کاملا قابل خوندن باشه.اگه عکسی مشکل داشت بگید جایگزین کنم.

فایل های ضمیمه

• vertigo.JPG
    632.1 KB · نمایش ها: 21
  • kane.JPG
    675.7 KB · نمایش ها: 17
  • tokyo.JPG
    tokyo.JPG
    636.5 KB · نمایش ها: 19
  • casablanca.JPG
    658.8 KB · نمایش ها: 19
  • 7samurai.JPG
    681.9 KB · نمایش ها: 16
Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
قسمت دوم 10 فیلم برگزیده شماره 400 مجله فیلم:

wild st....JPG ladri.JPG
paradiso.JPG riobravo.JPG
regl.JPG

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
شماره 372 مجله فیلم یه نقد داشت در مورد فیلم ضدمرگ DEATHPROOF تارانتینو به قلم امیر قادری.مطلب بسیار خوبیه.حتما ارزش خوندن رو داره.تیتر مطلب این بود:
حال و ضدحال

فایل های ضمیمه

• deathproof.JPG
    deathproof.JPG
    649.7 KB · نمایش ها: 28
  • deathproof2.JPG
    deathproof2.JPG
    618.2 KB · نمایش ها: 19

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دنیای تصویر خیلی وقت هست که در هر شماره تعدادی از فیلمهای موجود تو کتاب Four-Star Movies (= صد و یک فیلم چهار ستاره تاریخ سینما ) رو میذاره و الان به شماره 48 رسیده. شاید برای بعضی جالب باشه که نسخه اصلی این کتاب به چه ترتیب هست و چه چیزهایی کمتر/بیشتر از ترجمه دنیای تصویر داره. اسکن سه صفحه مربوط به فیلم Airplane (رتبه 101 ) رو اتچ کردم.

فایل های ضمیمه

• Airplane 1.jpg
    Airplane 1.jpg
    434.2 KB · نمایش ها: 30
  • Airplane 2.jpg
    Airplane 2.jpg
    463.4 KB · نمایش ها: 26
  • Airplane 3.jpg
    Airplane 3.jpg
    412 KB · نمایش ها: 33

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
داشتم توی آرشیو پیلبانم میگشتم که به دو صفحه ای راجع به تعدادی از کاراکترهای دوست داشتنی برخوردم! جلد این شماره کنده شده ولی فکر می کنم برای 1383 یا 1384 بود. به هر ترتیب امسال انیمیشن های مستقیم - عرضه - خانگی زیادی از این کاراکترها اومد و طی دو سه سال آینده هم چند فیلم خیلی خوب (حداقل روی کاغذ) در حال ساخت هست.

فایل های ضمیمه

• 28112009564.jpg
    28112009564.jpg
    309.7 KB · نمایش ها: 22
  • 28112009565.jpg
    28112009565.jpg
    309.3 KB · نمایش ها: 20

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
attachment.php

این پوشش اسلامی بازیگران در دنیای تصویر من رو کشته
biggrin.gif

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    38.6 KB · نمایش ها: 74

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب این مقاله رو بخونید برای خنده خوبه خدایی چیزهای خوبی هم نوشته ولی خوب همه اینها رو می دونستند ولی همین که نوشته خوبه

در مورد پخش فیلمهای خارجی توی تلوزیون که مثلا همه جا می گند این آمریکا تهاجم هست و فرهنگ می خوره و از اینها ولی تا عید میشه یا یه مناسبتی که می خواند مردم توی خونه بمونند دست به دامن همین فیلمهای تهاجم می شند اونم بدترین هاش و جدید ترین هاش و پرفروش ترین هاش و اینکه چطو ؟

مقاله هم ماله شماره 4 مجله 24

پ ن : ببخشید اگه کیفیت پایینه مجبور شدم برای آپلود کوچکش کنم برای همین یکمی تار شد نمی دونم چرا ولی می شه خوندش

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    162.9 KB · نمایش ها: 16
  • 2.jpg
    2.jpg
    199.2 KB · نمایش ها: 15
  • 3.jpg
    3.jpg
    168.3 KB · نمایش ها: 15

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
24 شماره 5

یه مطلبی به نام انتخاب های فرزاد موتمن ( 10 فیلمی که دیده نشده اند ) مطلب جالبیه و خوندنی ای هست مخصوصا فیلمهاش که علیرضا هم بهش اشاره کرد توی تاپیک مجلات

برای دیدن و خوندن مطلب این فایل زیر رو دانلود کنید کیفیت اصلی اسکن هست :

جهت دانلود کلیک کنید

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    123.1 KB · نمایش ها: 20
  • 2.jpg
    2.jpg
    131 KB · نمایش ها: 18

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
امشب یه سر زدم به مجله 400 فیلم که مهر 88 منتشر شد. این شماره یکی از ماندگارترین و بهترین مجلات تاریخ ایران هست به نظرم. همیشه مطالب و نوشته های جالب خوانده نشده بسیاری میشه تو مجلات قدیمی پیدا کرد که برای بار اول و زمان خریدنشون به اونا توجه نکردیم و از نظرمون گذر کرده اند. یه مطلبی امشب خوندم که به نظرم از خیلی جهات زیباست و به صورت حرفه ای و تخصصی نوشته شده.
قلم نگارنده «جواد طوسی» بسیار صادقانه و روان ه و به دل میشینه. نوشته در جواب سوال سر دبیر، بهزاد رحیمیان است که از منتقدین پرسیده بود: چقدر و چگونه فیلم ها را می بینید و اینکه چه تغییری در عادت های فیلم دیدنتان در سال های اخیر (با توجه به انقلاب دیجیتال) حاصل شده است؟

Javad Tousi.jpg

[جواد طوسی متولد 1334 تهران، ليسانس حقوق قضايی (با سابقه قضايی در دادگستری). وی از سال 1363 با نگارش نقد مقالات براي مجلات سينمايی فيلم آغاز كرد و به دنبال سال های اخير با ديگر ماهنامه های سينمايی از جمله «دنيای تصوير»، «فيلم ويديو»، «گزارش فيلم» و «سينما» به همكاری پرداخت. از ديگر فعاليت های وی مي توان به: عضو هيأت داوران بخش مسابقه داخلی سينمای ايران (دوره 19 و 25 )، عضو هيأت انتخاب فيلم های بخش مسابقه سينمای ايران و فيلم های كوتاه در بيست و دومين جشنواره فيلم فجر، داور آخرين دوره جشنواره موضوعی ـ اجتماعی، اشاره كرد.]

فیلم دیدن این روزگار ما حکایت غریبی است. نه یک پای ثابت و به دردبخور، نه حال و حوصله و نه فیلم و سالنی که تو را سر ذوق آورد و این محیط و لحظات جاری در آن را تحمل پذیر کند و خاطره های بعدی را شکل ببخشد. این انزوا و احساس غربت و تک افتادگی را به میان سالگی و موهای زود سفید شده ربط بدهیم یا به خالی بودن جای آن لحظه ها و رابطه های ناب و کمیاب؟ سینما زمانی به حسی ماندگار مبدّل می شود که تو در این طی طریق بتوانی مناسک عاشقانه ات را خوب به جا آوری. مقصد آن جایی است که تو در رابطۀ پرشورت با آن پردۀ سفید متبرک بتوانی پیوندی ناگسستنی و انتخابی دلخواه داشته باشی. سینما مگر بدون شکل گیری خود جوش رویاها و فانتزی و همدلی و همراهی با ستاره ها و شمایل های اسطوره ای و آدم های تنها و زخم خورده ای که گریز از تقدیرشان ندارند، لذت و جاذبه ای دارد؟ سینما یعنی واسطه و بهانه ای برای قرار و مدار و به هم تکیه دادن و سنگ رفاقت را به سینه زدن و هم نفس و هم صدا شدن و به خلوت یکدیگر راه یافتن. سینما یعنی بغض و اشکی که در تاریکی از گونه ات سرازیر می شود. سینما به تو یاد می دهد که عاشق شوی و عاشق بمانی و گریه کردن را خوب بلد باشی.
خیلی وقت است که نمی توانم این مناسک را در یک اجرای عمومی و اجتماعی به جا آورم و به آن حس و حال و شور عاشقانه برسم. خیلی وقت است که دیگر انتخابی پر جذبه و مطمئن ندارم و مقصد را گم کرده ام. در حضور هرازگاهم به سالن های بیگانه با من و نسلم، خود را وصلۀ ناجوری می بینم که هیچ شباهتی با جماعت دوروبرم ندارم و آنها نیز گویی به چشم یک غریبۀ از دور خارج شده به من نگاه می کنند. در این موقعیتها با فلاش بک های ذهنی ام آرام می گیرم و سری به لاله زار و استانبول و نادری و... می زنم و سراغ گروه مولن روژها و سینما ایفل و همای و رکس و البرز و پردیس و دنیا و ادئون و حافظ و سعدی و تاج و رویال و ب ب و متروپل و تخت جمشید و پارامونت و رادیوسیتی و دیاموند را می گیرم و اول با بروبچه های قدیمی یکی دو پارت بیلیارد بازی می کنیم و بعد... حدیث عاشقی و رخ به رخ شدن با قهرمانها و ضد قهرمان هایی که دست از سرت برنمی دارند و شکل دیگری از بودن و سر پا ماندن و ستیز و مقاومت را به نمایش می گذارند.
صادقانه اعتراف می کنم که سینما برایم آن اجرای دلپذیر و سرزنده اش را در میزانسن بیرونی و عمومی از دست داده است. در این گذار تاریخی بی رحمانه و تبعید ناخواسته، پناه بردن به آن اتاق زیرزمین خانه و دوپینگ کردن با بعضی از نوارهای وی اچ اس و دی وی دی و سی دی حکم مسکّنی را دارد برای فروکش کردن دردی جانکاه. دیگر کار ما قافیه باخته ها از نوستالژی و حسرتخواری گذشته است. مرور و دیدن دوباره و چندبارۀ بعضی از فیلم های عمرمان مثل ورق زدن آلبوم عکسی است که گذشته ها و خاطره ها را در وجودت زنده می کند. حالا دیگر از آن نگاه و حضور تجمع یافته و سرخوش که در کانون رفاقت شکل می گرفت، به تنهایی و انزوا کشیده شده ایم و با دریغ بر گذشته ای چنگ می زنیم که رخ در نقاب خاک کشیده... آنقدر «گذشته باز» نیستم که بگویم سینما فقط در آن دوران طلایی خلاصه شده... ردیابی و جستجوهایم در سینمای این سالها نقاط وصل دیگری را رقم زده که نشان از زنده بودن سینما دارد. ولی بدا به حال ما که باید در خلوتی اندوهبار با این دنیای پررازورمز محشور شویم. دیگر آن دلدادگی و شور وشعف در حریم این رفاقت معنا پیدا نمی کند. غبار از تصاویر به جا مانده در ذهنم می گیرم تا کودکانه ها و قهرمانها و ستاره ها را بهتر ببینم و شناسایی کنم. با بیقراری در حال پرسه می زنم، به این امید که سینما هوای تازه ای باشد برای نفس کشیدن و عاشق ماندن ما خاکستر نشینان دیاری که یارانش عشق را فراموش کرده اند.

بالا