• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقاوم ترین گوشی برای یک کارگر

Hamed Dehghani

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

یه کارگر که به هیچ امکانات موبایلش حتی بلوتوث هم نیاز نداره یه گوشی می خواد که زنگ بخوره ولی عمر طولانی داشته باشه
عمر باتری زیاد باشه و در کارگاه ساختمانی هم مقاوم باشه

دلم سوخت وقتی دیدم با پول بخور و نمیر کارگری تا الان ۲ تا گوشی پشت سرهم مجبور شده بخره که هر دوش هم خراب شدن ، خودم بلد نیستم بهش مشاوره بدم گفتم بیام از شما بپرسم
ممنون میشم کمکش کنید

x460

Registered User
لایک‌ها
703
نوکیا 1100 و مدل های بعدی همین سبک از نوکیا.
ارزون، محکم، با دوام.

Hamed Dehghani

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون از راهنماییتون

این نوکیا 1100 هنوز تولید میشه؟ ، تو سایتای اینترنتی که واسه فروش زدن همون نوکیا ۱۱۰۰ اصل و قدیم هست ؟

لطفا یه جا مطمئن واسه خرید اینترنتیش بهم معرفی کنید

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251

PersianHB

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان لطفا راهنمایی کنید

منم به یه گوشی دو سیمکارت بدون امکانات پیشرفته نیاز دارم ( دوربین ، اینترنت ، بازی و.. لازم ندارم )
فقط
دو سیم کارت همزمان فعال
عمر زیاد باطری
و مقاوم بودن گوشی
صدای واضح تماس
و بدون هنگ

Last edited:

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
بنظرم تو این رنچ قیمتی 3 تا انتخاب داری

nokia 222 که با 150 هزار تومان آکبند پک اصلی میتونی بخری
nokia asha 305 و 306 که با 120 آکبند پک اصلی میتونی بخری
یا گوشی دست دوم قدیمی مثل nokia 2730 کلاسیک میتونی با 40 هزار تومن بخری و باتری آمپر بالا جدید بندازی روش - خودم دارم سال ها داره کار میکنه , چند باری رفته تو رودخونه و دریا شنا کرده و .... :D چند باری هم رفته تو در و دیوار اما بدنه اش یکمی زخمی شده اما مثل سگ داره کار میکنه
گوشیا دکمه ای قدیمی lg هسم سگ جونن مثلا من lg kg 300 گارنتی مادیران داشتم انقدر سگ جون بود دیگه ازش به عنوان گردو شکستن استفاده میکردم حتی یه بار اهاش میخ کوبیدم زمانی که تو خدمت بودم :general304:لامصب نابودی نداشت آخرش مجانی دادم به کسی رفتم یه lg c105 خریدم که شبیه گوشی بلک بری بود اونم سگ جون بود سالها کار کرد

پدرم یه نوکیا 107 داره بار ها خورده زمین متلاشی شده بعد دوباره باتری و .... که کف آسفالت پخش شده بودن برداشت سرهم کرد گوشی بازم بدون مشکل ار کرده فقط حداقل 4 بار تو اتوبان سوار موتور بوده از دستش افتاده

بالا