• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقايسه دوربينهاي حرفه اي nikon و canon با هم

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من میخوام یه دوربین حرفه ای دیجیتال بالای یک میلیون بخرم به نظر شما با دوربینهای nikon میتونم عکس شفاف تر و همینطور با فوکوس بهتری بگیرم یا با دوربینهای canon؟
مثلا" دوربین d100 و coolpix 8800 نیکون یا EOS 20D و pro1 کنون؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نظر من شما يك دوربين نزديك 1 تومن بگير و به جاي اون هزينه بالاي 1 تومن, لنز براي دوربين بگير.
--
و فكر ميكنم بهتر باشه توي اين چند دوربين D100 يا 20D يكي رو انتخاب كنيد مگر اينكه قيمت پايينتر بخوايد بگيريد. دقت داشته باشيد كه غير فوكوس و كيفيت چيزهاي ديگه رو هم حتما مد نظر داشته باشيد.
Canon EOS 20D چيز جالبي هست و حرفه اي تر( توصيه ميشود :rolleyes: )

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
fire جان من یکی از دوستانم در کار دوربینه و میگه کنون بعد از نیکون در جای دوم قرار داره. ضمنا" d100 که 6 مگاپیکسلیه عکساش نسبت به 20d کنون چجوریه؟
آیا نیکون همیشه دارای عکسهای شفافتریه؟ راستی coolpix 880 جدید نیکون که 8 مگاپیکسلیه چجور دوربینی هست؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
در مورد لنز اين خيلي مبحث مشكلي هست و من تا خودم استفاده نكرده باشم نميتونم چيزي بگم.
اما اين رو بگم كه D100 مال 2 سال پيش و 20D خيلي خيلي جديد هست.
D100 رو ميشه با 10D بهتر مقايسه كرد.
( اينها نظر شخصي هست )
من با 20D يا 10D كار نكردم اما از فايندر D100 خوشم مياد. چون فايندرش جوريه كه نيازي به استفاده از LCD نداره و اين حالت باعث ميشه كه باتري ديرتر تموم بشه.

نيكون
viewfinderview.gif

كنون
viewfinderviewdiag.jpg

...
پيكسل هم ربطي به كيفيت نداره . سايز بزرگتر ميشه و براي كارهاي چاپي بهتر هست.
...
در ضمن من شخصا زياد با نيكون جور نيستم :happy:

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مهمترين مساله اين است كه شما بايد اول تصميم بگيريد كه SLR بدرد كار شما ميخوره يا SLR-like ؟ اگه اين مساله رو حل كنيد بعدا بهتر ميشه نظر داد
دوربين SLR قابليت تعويض لنز داره/ با ايزو هاي بالا مثل 1600 ميتونيد بدون نويز كاركنيد/ سرعت بيشتر/ بدنه مقاومتر/...

دوربين SLR-like احتياج به هزينه جدا براي لنز نداره/ كوچكتر و قابل حملتر/ صداي شاتر وآينه نداره/ موقع عكس ميتونيد از ال سي دي استفاده كنيد/ ...

اول بايد ببينيد كه كدوم نوع دوربين فوق كار شما مياد ؟/؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نظر من شما يك دوربين نزديك 1 تومن بگير و به جاي اون هزينه بالاي 1 تومن, لنز براي دوربين بگير.
بعيد ميدونم دوربينهاي زير 1 مليون لنز بخوره!فاير جان اطلاع خاصي داري؟
مهمترين مساله اين است كه شما بايد اول تصميم بگيريد كه SLR بدرد كار شما ميخوره يا SLR-like ؟ اگه اين مساله رو حل كنيد بعدا بهتر ميشه نظر داد
دوربين SLR قابليت تعويض لنز داره/ با ايزو هاي بالا مثل 1600 ميتونيد بدون نويز كاركنيد/ سرعت بيشتر/ بدنه مقاومتر/...

دوربين SLR-like احتياج به هزينه جدا براي لنز نداره/ كوچكتر و قابل حملتر/ صداي شاتر وآينه نداره/ موقع عكس ميتونيد از ال سي دي استفاده كنيد/ ...

اول بايد ببينيد كه كدوم نوع دوربين فوق كار شما مياد ؟/؟
جالب بود ولي شما كدومو پيشنهاد ميكنيد!؟(البته اگه بگيد هر كدوم براي چه كاري بهتره ممنون ميشم!)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
چرا كه نخوره عزيز :) ؟؟
در ضمن من گفتم نزديك به 1 تومن. الان خود D100 فكر ميكنم 1.100 باشه قيمتش و با يه لنز خوب نزديك 1و600 يا اگه بهتر باشه بالاتر در بياد.

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
قيمت 20D چقدره؟ در ضمن SLR باید یهتر باشه وقتی میشه لنزشو عوض کرد

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
فاير جان لنز دوربينهاي نگاتيو هم بهش ميخوره!؟
اگه بخوره كه خيلي توپه!!! :)

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از SherlockHolmes :
بعيد ميدونم دوربينهاي زير 1 مليون لنز بخوره!فاير جان اطلاع خاصي داري؟

جالب بود ولي شما كدومو پيشنهاد ميكنيد!؟(البته اگه بگيد هر كدوم براي چه كاري بهتره ممنون ميشم!)

در مورد دوربينهايي كه لنز قابل تعويض داشته باشند الان ميتونيد دوربين كانن eOS 300D را زير يك ميليون تومان تهيه كنيد.
در مورد انتخاب بين SLR و SLR-like بايد بر حسب همون مواردي كه عرض كردم تصميم بگيريد. ممكن است براي فردي SLR لازم باشد( مثلا بخواهد در ساعت 6 صبح و در فضاي گرگ ميش صحبگاهي يه عكس بگيرد از دو كارتن خواب ونخواهد با فلاش اونا متوجه وي شوند/ احتياج به لنز قابل تعويض داشته باشد تا فاصله كانوني 20 ميليمتر تا 400 ميليمتر رو پوشش دهد/ احتياج به دوربين با بدنه مقاوم داشته باشد/ از قبل چندين لنز داشته /..

خب براي اين فرد SLR لازم است.
اما فردي كه دوست دارد در حين عكاسي از توي ال سي دي ببيند/ از هيستوگرام لايو استفاده كند/ از گجتهاي الكترونيك لذت ببرد/ احتياجي به فاصله كانوني خيلي بالا نداشته باشد/ دوست دارد كه با دوربينش هم عكس تله بكگيرد هم عكس ماكرو/ دوست ندارد كه موقع عكاسي بقيه با صداي شاتر متوجه وي شوند/ دوست ندارد كه با مساله كثيف شدن سي سي دي دوربين روبرو شود/ ....
براي اين فرد SLR-like پيشنهاد ميشود.باتوجه به اينكه اخيرا sLR-like ها پيشرفتهاي بسياري كرده اند: لنز هاي مجهز به عناصر ضد تفرق/ سيستمهاي لرزه گير/ پردازشگرهاي پيشرفته/ و///

اما در كل براي كسي كه حرفه اي بيانديشد پيشنهاد اين است :SLR همراه با SLR-like چرا كه گاهي اين .گاهي آن لازم است.
در رده Slr-like بهترين دوربينها ي موجود عبارتند از:
كونيكا مينولتا A2 و A200 / سوني F828 / نيكون 8800 و نه 8700/ كانن پرو وان( يك عيب بزرگ دارد= نداشتن لايو هيستوگرام/
در رده SLR دوربينهاي كانن 300دي و نيكون دي 70 با قيمتهاي بسيار جذابشان خيلي وسوسه بر انگيز هستند/ در رده هاي بعدي كانن 20دي( در ايران با قيمت حدود 1600000 ) / وكانن 10 دي پيشنهاد ميشوند

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
عزيز جان كلا" از نظر حرفه اي تر بودن و گرفتن عكسهاي با كيفيت تر كدومو پيشنهاد ميكني؟
در ضمن در بين SLR-like ها کدومو پیشنهاد میکنین؟coolpix 8800 بهتره یا 8700 یا دوربینهای دیگه نیکون یا اینکه مارکهای canon؟

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از f@rshad_it :
عزيز جان كلا" از نظر حرفه اي تر بودن و گرفتن عكسهاي با كيفيت تر كدومو پيشنهاد ميكني؟
در ضمن در بين SLR-like ها کدومو پیشنهاد میکنین؟coolpix 8800 بهتره یا 8700 یا دوربینهای دیگه نیکون یا اینکه مارکهای canon؟

اگر واقعا ميخواهيد حرفه اي كار كنيد بايد بسمت SLR برويد اما بياد داشته باشيد كه خريد بدنه SLR تازه آغاز ماجراست و بعد بايد لنزهاي مناسب كارتان را بخريد. مثلا بدنه كانن 300 دي حدود600-800 دلار قيمت دارد. لنز كيت آن كه 18-55 است چندان چنگي به دل نميزند. براي خريد يك لنز بهتر انتخابهاي زيادي داريد اما لنز EFS 17-85 با قيمتي حدود 600 دلار تازه يك لنز متوسط محسوب ميشود. لنزهاي بهتر قيمتي بيش از 1000 دلار دارند
براي همين است كه مرتب تاكيد ميكنم اول ببينيد نياز شما با كدام دسته از دوربينها برآورده ميشود. چه بسا براي عكسهايي كه ميخواهيد بگيريد يك SLR-like عالي مانند سوني 828 يا نيكون 8800 و مينولتا آ2 كاملا جواب بدهد و با قيمتي مناسب صاحب دوربيني مناسب شويد
در مورد نيكون 8800: خب اين مدل جديد كاملا بر مدل 8700 برتر است: داشتن لرزه گير+ عناصر ضد اعوجاج در لنز+ لنز بهتر+ پردازشگر بهتر+
اگه بخواهيد SLR-like بخريد من بترتيب اين مدلها رو پيشنهاد ميكنم:
مينولتا آ2 و آ200 -نيكون 8800
سوني 828
كانن پرو وان

f@rshad_it

Registered User
لایک‌ها
0
از دوربينهاي SLR چی رو پیشنهاد میکنین؟

nmroshan

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از f@rshad_it :
از دوربينهاي SLR چی رو پیشنهاد میکنین؟

بستگي به هزينه:
از ارزان به گران:( با اولويت مدلهاي بهتر)

نيكون دي 70
كانن 300 دي
كانن 20 دي

بالا