Hooman-Khan
کاربر تازه وارد
سلام من مي خوام يه گوشي بخرم مي خواستم ببينم N70 نوكيا بهتره يا K750 يا K800 سوني اريكسون؟
ممنون مي شم جوابمو بديد:blush:
گوشي هاي نوكيا بهترن يا سوني اريكسون؟
از راهنمايي همتون ممنونم ولي بهتر نيست بگين گوشي هاي نوكيا بهترن يا سوني اريكسون؟
به نظره من K750 دیگه قدیمی شده و لی به هر حال من این موارد رو میدونم:
K750:
مزایا:دوربین 2 مگاپیکسلی خیلی خوب به همراه فوکوس.سرعت بالا به خاطره جاوا بودنش.سایزه جمع و جور
عیب: برنامه نخوردن.فیلم برداری بد.
k800:
مزایا:دوربین 3.2 خیلی خوب همراه فوکوس. باز سرعت بالا و کیفیت LCD بالا , خوش دست
عیب:برنامه خور نبودن و فیلم برداری ضعیف.
N70:
مزایا: برنامه خور بودن, LCD بزرگتر .فیلم برداری بهتر.
عیب:کند بودن.دوربین ضعیف تر 2 مگاپیکسلی در مقایسه با 750 .بزرگ بودن .نداشتن فوکوس برای دوربین
البته 750 و 800 هر دو برنامه های خاصی مثل دیکشنری و چند برنامه دیگه رو ساپورت و اجرا میکنه.کلا برنامه های Jar رو اجرا میکنه.
سلام من مي خوام يه گوشي بخرم مي خواستم ببينم N70 نوكيا بهتره يا K750 يا K800 سوني اريكسون؟
من با ان 70 کار کردم
گوشی بدی نیست ولی کلا نه با قیافه گوشی و نه با خود اصل گوشی حال نمیکنم
نميخام از N70 دفاع كنم اما فك نميكنم گوشي بد قيافه اي باشه مخصوصا در قياس با با k750
به نظره من K750 دیگه قدیمی شده و لی به هر حال من این موارد رو میدونم:
K750:
مزایا:دوربین 2 مگاپیکسلی خیلی خوب به همراه فوکوس.سرعت بالا به خاطره جاوا بودنش.سایزه جمع و جور
عیب: برنامه نخوردن.فیلم برداری بد.
k800:
مزایا:دوربین 3.2 خیلی خوب همراه فوکوس. باز سرعت بالا و کیفیت LCD بالا , خوش دست
عیب:برنامه خور نبودن و فیلم برداری ضعیف.
N70:
مزایا: برنامه خور بودن, LCD بزرگتر .فیلم برداری بهتر.
عیب:کند بودن.دوربین ضعیف تر 2 مگاپیکسلی در مقایسه با 750 .بزرگ بودن .نداشتن فوکوس برای دوربین
البته 750 و 800 هر دو برنامه های خاصی مثل دیکشنری و چند برنامه دیگه رو ساپورت و اجرا میکنه.کلا برنامه های Jar رو اجرا میکنه.
اون قسمت رو که high light کردم رو مثل اینکه ندیدین.من نگفتم برنامه نصب نمبشه.همین الان 11 تا برنامـۀ تحت جاوا روی K800i من نصب هست.
در مورد فیلمبرداری هم باید بگم اصلاً فیلمبرداری با موبایل کاربردی نداره و همین وضعیّتش فعلاً کافی هست.
اگر منظورت از برنامه فتوشاپ باشه که باید بدونی قوی ترین پاکت پی سی ها هم روشون نمیتونی مثل کامپیوتر دسکتاپ، برنامه نصب کنی. در مورد N70 هم سلیقه ای هست، من "1" دونه K750 رو با "5" تا N70 عوض نمیکنم.
نميخام از N70 دفاع كنم اما فك نميكنم گوشي بد قيافه اي باشه مخصوصا در قياس با با k750