آقا ببخشید که من سه باره مزاحم می شوم، ولی چون ما می خواهیم دو تا گوشی بخریم، و از آن جایی که من مرض دارم و سوال هام رو در یک تاپیک مطرح نمی کنم، چندبار مزاحم شدیم.
با توجه به این که یکی از اون دو گوشی احتمالا mpx 220 خواهد بود اگر که تونستیم پیداش کنیم، و اما در مورد دومی می خوام یک مقایسه ای انجام بدین، در ضمن یک نکته ای هم که لازم است ذکر کنم اینه که ما اصلا مایه دار نیستیم.
و اما مقایسه بین سه گوشی زیر است:
Motorola E398، Motorola A768 و Nokia 7610
این قابلیات گوشی E398 ویک عکس از آن:
صفحه: 176*220 pixel با 65000 رنگ
حافظه: 5 مگابایت به همراه کارت 64MB T-Flash
Networking: GPRS و USB و Bluetooth و WAP2.0
دیگر قابلیات: پخش کننده MP3 و MPEG4، دوربین وی جی ای با فلاش، قابلیات ارسال پیغام های کوتاه و چندرسانه ای(همان ام ام اس)، اسپیکر 3d stereo
این هم قابلیات گوشی A768 ویک عکس از آن(توضیح این که پردازنده این گوشی 206 مگاهرتزی است):
صفحه: 240*320 pixel با 65000 رنگ، صفحه تاچ اسکرین می باشد
حافظه: کلا 96 مگابایت، 58 مگابایت قابل دسترسی
Networking: GPRS و USB و Bluetooth و WAP2.0 ++ Infrared
دیگر قابلیات: پخش کننده MP3، دوربین دیجیتال با ضبط ویدیو، قابلیات ارسال پیغام های کوتاه و چندرسانه ای(همان ام ام اس)
سیستم عامل: لینوکس!
خب فکر نکنم که گوشی 7610 نیاری به توضیحات بالا داشته باشه، البته فکر کنم که در این مجموعه فقط گوشی ای 768 اینفرارد و صفحه ی تاچ اسکرین داشته باشه. و فقط هم گوشی 7610 تو ایران پیدا بشه!
ممنووووون
با توجه به این که یکی از اون دو گوشی احتمالا mpx 220 خواهد بود اگر که تونستیم پیداش کنیم، و اما در مورد دومی می خوام یک مقایسه ای انجام بدین، در ضمن یک نکته ای هم که لازم است ذکر کنم اینه که ما اصلا مایه دار نیستیم.
و اما مقایسه بین سه گوشی زیر است:
Motorola E398، Motorola A768 و Nokia 7610
این قابلیات گوشی E398 ویک عکس از آن:
صفحه: 176*220 pixel با 65000 رنگ
حافظه: 5 مگابایت به همراه کارت 64MB T-Flash
Networking: GPRS و USB و Bluetooth و WAP2.0
دیگر قابلیات: پخش کننده MP3 و MPEG4، دوربین وی جی ای با فلاش، قابلیات ارسال پیغام های کوتاه و چندرسانه ای(همان ام ام اس)، اسپیکر 3d stereo
این هم قابلیات گوشی A768 ویک عکس از آن(توضیح این که پردازنده این گوشی 206 مگاهرتزی است):
صفحه: 240*320 pixel با 65000 رنگ، صفحه تاچ اسکرین می باشد
حافظه: کلا 96 مگابایت، 58 مگابایت قابل دسترسی
Networking: GPRS و USB و Bluetooth و WAP2.0 ++ Infrared
دیگر قابلیات: پخش کننده MP3، دوربین دیجیتال با ضبط ویدیو، قابلیات ارسال پیغام های کوتاه و چندرسانه ای(همان ام ام اس)
سیستم عامل: لینوکس!
خب فکر نکنم که گوشی 7610 نیاری به توضیحات بالا داشته باشه، البته فکر کنم که در این مجموعه فقط گوشی ای 768 اینفرارد و صفحه ی تاچ اسکرین داشته باشه. و فقط هم گوشی 7610 تو ایران پیدا بشه!
ممنووووون