• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقايسه سه گوشي

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
آقا ببخشید که من سه باره مزاحم می شوم، ولی چون ما می خواهیم دو تا گوشی بخریم، و از آن جایی که من مرض دارم و سوال هام رو در یک تاپیک مطرح نمی کنم، چندبار مزاحم شدیم.
با توجه به این که یکی از اون دو گوشی احتمالا mpx 220 خواهد بود اگر که تونستیم پیداش کنیم، و اما در مورد دومی می خوام یک مقایسه ای انجام بدین، در ضمن یک نکته ای هم که لازم است ذکر کنم اینه که ما اصلا مایه دار نیستیم.
و اما مقایسه بین سه گوشی زیر است:
Motorola E398، Motorola A768 و Nokia 7610

این قابلیات گوشی E398 ویک عکس از آن:

صفحه: 176*220 pixel با 65000 رنگ
حافظه: 5 مگابایت به همراه کارت 64MB T-Flash
Networking: GPRS و USB و Bluetooth و WAP2.0
دیگر قابلیات: پخش کننده MP3 و MPEG4، دوربین وی جی ای با فلاش، قابلیات ارسال پیغام های کوتاه و چندرسانه ای(همان ام ام اس)، اسپیکر 3d stereo
659_4.jpg

این هم قابلیات گوشی A768 ویک عکس از آن(توضیح این که پردازنده این گوشی 206 مگاهرتزی است):

صفحه: 240*320 pixel با 65000 رنگ، صفحه تاچ اسکرین می باشد
حافظه: کلا 96 مگابایت، 58 مگابایت قابل دسترسی
Networking: GPRS و USB و Bluetooth و WAP2.0 ++ Infrared
دیگر قابلیات: پخش کننده MP3، دوربین دیجیتال با ضبط ویدیو، قابلیات ارسال پیغام های کوتاه و چندرسانه ای(همان ام ام اس)
سیستم عامل: لینوکس!
668_2.jpg

خب فکر نکنم که گوشی 7610 نیاری به توضیحات بالا داشته باشه، البته فکر کنم که در این مجموعه فقط گوشی ای 768 اینفرارد و صفحه ی تاچ اسکرین داشته باشه. و فقط هم گوشی 7610 تو ایران پیدا بشه!
ممنووووون

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از xPlod :
اگه موتورولا توي ايران نمايندگي داشت اون وقت بحث "K700 يا 6230 ؟" اين قدر الكي ادامه پيدا نمي كرد.
اين جمله رو كه يادته؟! همون كه در جوابش گفتي:
يعني چي؟!!! مرموز حرف مي زنيد
اون جمله رو من درباره همین E398 گفته بودم. قبلا در مورد اين گوشي توي اين تاپيك يه كم بحث شده بود.
يه مدتي هم خودم دنبالش بودم و به اصطلاح تهش رو درآوردم ولي متاسفانه جرات نكردم كه بدون گارانتي ايراني بخرمش. در موردش هم توي پست بعدي چند تا نكته رو ميگم.

در مورد 7610 يه نكته رو فراموش نكنين كه اين گوشي هنوز توي بعضي از مناطق تهران مشكل داره هنوز به طور كامل تحت پوشش شبكه ما قرار نداره.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
كيفيت صداي E398 به گفته ناظران عيني كاملا با يه MP3 Player برابري مي كنه. در مورد بلندگوهاي جانبي اش هم يه نكته جالب توجهه: بلندي صداي اون تقريبا دو برابر بلندترين صدايي هستش كه تا حالا از يه گوشي شنيدين و توي يه محيط شلوغ خيلي خوب صداش شنيده ميشه. كيفيت صفحه نمايشش كاملا با K700 برابري مي كنه و از لحاظ كيفيت دوربين هم چيزي از اون كم نداره.
از لحاظ ظاهري هم از اوني كه توي عكسا ديده ميشه زيباتر و شكيل تره. يكي از دوستاي من كه اين گوشي رو از نزديك ديده گفته بود كه اين قشنگ ترين گوشي اي بوده كه تا اون موقع ديده. يه امكان جالب ديگه هم داره كه مثل Visualization (همون رقص نور سينك با صدا) عمل ميكنه و LEDهاي كناره گوشي با افكت هاي جورواجور همراه با پخش صدا خاموش رو روشن ميشه.
البته يه مشكل هم داره. سرعت عكس العملش هنگام كار كردن باهاش يه كم پايينه. يعني توي منو هاش كه داري كار مي كني احساس مي كني يه كم كنده. البته اين مسئله در مقايسه با K700 ـه وگرنه از بسياري از گوشي هاي فعلي سريعتره.

و...
به نظر من اين گوشي تمام نكات مثبت 6230 و K700 رو يكجا توي خودش داره و با توجه به قيمتش (كه از هردوتاي اينا كمتره) فكر كنم بايد كم كم افسوس بخوريم كه چرا موتورولا توي ايران نمايندگي نداره.

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
xplod جان دستت درد نكنه كه خيلي باحالي :D
فقط نگفتي كه قيمتش چه قدره؟ همون 330 تومن؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
باحالي از خودتونه :)
هفته پيش حدود 300 بود.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بالا