به نقل از tintin :صرفه اقتصادي با كدوم مدل است ؟
اول به قيمت گوشيها توجه كنيد :
نوكيا 6600 : حدودا از 250 تا 280 هزار تومان
زيمنس اس ايكس وان : حدودا از 215 تا 240 هزار تومان
به نظر من صرفه اقتصادي از هر لحاظ كه فكرش رو بكنين مگر يك مورد نسبتا اساسي با زيمنس اس ايكس وانه .
اون يك مورد هم اينه :
اگه خواستين 6600 رو بفروشين شايد 200 هم ازتون بخرن ولي اگه بخواين اس ايكس وان رو بفروشين ممكنه بالاي 100 تا كوتاه نيان
حالا شما ببينين بيشتر كدوم به نفعتونه
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: فكر نكنم .به نقل از saeid_2001 :من چند هفته پيش 6600 قيمت كردم 220 تومن اگه ارزونتر نشده باشه
به نقل از tintin ::blink: :blink: :blink: :blink: :blink: فكر نكنم .
تشخيص اينكه من از اينجا به عنوان وبلاگ استفاده كردم به عهده ي شما نيست . انجمن مدير داره و اگر صلاح باشه خودش تذكر مي دهبه نقل از Minor :آقاي tintin شما از فروم به عنوان وبلاگ استفاده كردي !!! خودت براي خودت جواب ميزني ؟؟؟ من كه تازه اومدم اينجا در مورد مقايسه اين دو گوشي كلي مطلب پيدا كردم كه قبلا گفته شده...
به نقل از tintin :تشخيص اينكه من از اينجا به عنوان وبلاگ استفاده كردم به عهده ي شما نيست . انجمن مدير داره و اگر صلاح باشه خودش تذكر مي ده
ما هم يك ساله اينجاييم و مسلما فروم رو بيشتر از شما ميشناسيم![]()
به هر حال اينجا رو من با وبلاگ اشتباه نگرفتم و همه اين كارها جهت اطلاع رساني بودهبه نقل از Minor :شما يك ساله اينجايي قبول.. ولي فروم تعريف داره !!! وبلاگ هم تعريف داره.. من اون يك سالي كه شما اينجا بودي در فروم هاي خارجي بودم. و اين اولين فروم ايراني ام هست ...
در هر صورت دست شما درد نكنه كه زحمت كشيدي و مطالب رو بيان كردي... ارزش كار شما سر جاش هست و كسي كار شما رو زير سوال نبرده.
به نقل از tintin :به هر حال اينجا رو من با وبلاگ اشتباه نگرفتم و همه اين كارها جهت اطلاع رساني بوده![]()