• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقايسه Everex E900 با Sony Ericsson p910

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من چند وقته پيش با توجه به اينكه كارم بيشتر با كامپيوتر و ... هست (گروه نرم افزاري داريم و كاراي ديگه با كامپيوتر) يه PPC اوركس E900 نو خريدم با توجه به تبليغاتي كه ازش ديده بودم اما هفته اول نشد كه به خاطر كشيدن يه اسپري تميز كننده روي LCD ايش دچار مشكل شد و رفت گارانتي و ... ديگه مشكل سخت افزاري پيدا نكرد (به غير از اينكه قابش و ضربگير و ... گير نمي آد) اما مشكلاي ديگه زيادي باهاش پيدا كردم :

1-صداي فوق العاده مضخرفي داره طوري كه از گوشي هاي معمولي هم كمتره
2-صداي مكالمه هاي تلفنش هم باز همين طور
3-دوربين فوق العاده مضخرفي داره كه فقط تو روز ميشه باهاش عكس و فيلم گرفت كه تازه همون روز هم كه عكس ميگيره فقط توي خودش كه عكس رو نگاه ميكني عكسه با كيفيت هست اونم به خاطر كيفيت LCD ايش كه بالاست ولي روي كامپيوتر كه ميره فوق العاده ضايع ميشه ...!
4-از نظر آنت دهي صفر...
5-از نظر نگه داري شارژ هم كه ديگه نگم بهتره...
6-Picture MSG ساپورت نميكنه ...!
و ...

با اين مشكلات به نظر شما واقعا خريت نيست كه آدم بره 600 هزار تومن بده PPC كه فقط خوبيش قابليت وصل شدن به شبكه و ... هست كه اونم با توجه به سرعت اينترنتي كه ايران داره اصلا به درد ماها نميخوره... من چندتا از برنامه هاي P910 رو ديدم كه زياد فرقي با برنامه هاي PPC نداره ... هركي نظري راجع به P910 داره اينجا بنويسه :

ممنون .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

با اين مشكلات به نظر شما واقعا خريت نيست كه آدم بره 600 هزار تومن بده PPC كه فقط خوبيش قابليت وصل شدن به شبكه و ... هست كه اونم با توجه به سرعت اينترنتي كه ايران داره اصلا به درد ماها نميخوره... من چندتا از برنامه هاي P910 رو ديدم كه زياد فرقي با برنامه هاي PPC نداره ... هركي نظري راجع به P910 داره اينجا بنويسه :

ممنون .

.... که هست. ولی P910 هم یک گوشی قدیمی حساب میشه بهتره دنبال گوشیهای جدیدتری باشید.

tgntan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز گوشی های سونی اریکسون مخصوصا مدل پی 910 گوشی عمری هستش بهتره دنبال گوشی ای میت باشی بهتره چون گوشی پی 990 خوب در نیومده است

بالا