• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقايسه p1i با Samsung S5233 Star جهت معاوضه

ATI-AMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ستاره دارها نظر بدهند

حدود يکسال است که p1i دارم و قابليتهاي زير مرا وابسته p1i کرده:rolleyes: که نمي توانم از آنها چشم بپوشم حال اگر استار اين قابليتها دارد ميخواهم با استار عوض کنم ممنون ميشم اگه کسي اين مقايسه را انجام دهد و نتيجه را خبر بده:D

1. ويرايش و ايجاد صفحات ورد (البته در برخي سايتها عدم امکان ويرايش فايل ورد از شاخصه هاي p1i ذکر شده که نمي دانم مقصود چيست) آيا استار ميتواند صفحات ورد را ويرايش کند

2. در صفحات وب اپرا با قابليتهاي: نيوتب ـ بوکمارک (نشانه ها)ـ بزرگنمايي متن ـ جستجو ـ باز کردن صفحات htmبا حجم 3 مگ براحتي ، معرکه است آيا مرورگر ديگر اين امکانات را دارد يا خير؟

3. امکان ذخيره کردن شماره تلفنها آيا اين قابليت در استار وجود دارد

4. امکان کمينه کردن برنامه ها بدون خروج باصطلاح minmize آيا اين قابليت در استار وجود دارد

5. فوکوس اتوماتیک (آيا در استار ميتوان از صفحه کتاب وزيري يا رقعي يا صفحه A4 عکسي گرفت که متن راحت خوانده شود يعني با همان کيفيت عکس با زوم p1i ) اگر عکس نمونه گذاشته شود عالي است

6. اما مهمتر از همه نصب برنامه هاي جاوا است که سامسونگ سابقه خوبي در نصب برنامه ندارد :wacko:، ممنون ميشوم اگر از برنامه هاي زير هر کدام يک نمونه تست شود: برنامه اوقات شرعي (ساخته شده توسط آقاي اردشير ضرغامي) ـ برنامه هاي تبيان مانند مشکات ـ برنامه هاي حوزه علميه اصفهان (پرنيان با جستجو) ـ اف بوک 1و2 ـ برنامه هاي سما توس مانند مفاتيح و غرر الحکم ـ​

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
يك نكته كلي عرض كنم
ضعفي كه استار داره نداشتن سيستم عامل هست كه p1 چون سيستم عامل داره با برنامه هاي مختلف ميشه نيازهاتونو برآورده كنيد ولي در استار اينگونه نيست.
اگر كاربرحرفه اي هستيد توصيه ميشه ديوايسي رو استفاده كنيد كه حتما داراي سيستم عامل باشه.

موفق باشيد

ATI-AMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایتان

ولی بنده تجربه کردم که بسیاری از برنامه های جاوا که بر p1 نصب نشدند همه آنها بر گوشی های بدون سیتم عامل مانند w810 , k810 , w320 نصب شدند
وباید تجربه کرد و به گفته ها بسنده نکرد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بنده هم طبق تجربه اي كه دارم ميگم از همه پلت فرم ها هم گوشي داشتم حتي همين p1 شما رو هم داشتم .
p1سيستم عامل سيمبين uiq خدا بيامورز رو داره كه منقرض و زياد هم روش مانوري نشد.
اما شما اگه ديوايسي تحت سيمبين سري 60 نوكيا داشته باشي بعدا ميتوني وسعت برنامه ها و بازيها رو ببيني ...

Last edited:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام

برای ویرایش صفحات ورد فکر کنم ویندوز موبایل بهتر از همه جواب بده

Samsung S5233 دوربینش اتوفوکس نداره

یه مدل از این گوشی هست که وای فای داره :

http://www.gsmarena.com/samsung_s5230w_star_wifi-2935.php

فکر کنم اگه خواستی بگیری این رو بگیری بهتر باشه ، چون برای یوتیوب و اینترنت لازم میشه

راجع به برنامه های جاوا هم چندی پیش با یه سامسونگ جت کار کردم اونم جاوا بود ولی خیلی راحت برنامه ها نصب میشدن و بدون مشکل کار میکردن ، دو سه تا برنامه اسلامی مفاتیح و اذان 2.5 و قران هم تست کردم عالی اجرا شدن ، حالا نمیدونم این مدل هم مثل جت هست سیستمش یا فرق داره .

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
یه i8910 آکبند دارم خواستی با p1 معاوضه میکنم

ATI-AMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي دوستان

استار با ويژگي هايي چون دوربين 3.2 مگاپيکسلي با ابعاد تصوير 1536*2048، صفحه نمايش 3 اينچي لمسي همراه با TouchWiz، امكان نمايش فايلهاي PDF و آفيس، حافظه ي داخلي 50 مگابايت، پخش کننده ي موسيقي با كيفيت بسيار بالا در فرمت هاي متفاوت، مرورگر وب، قابليت فيلمبرداري و ضبط صدا با كيفيت بالا، راديو FM، باتري يون ليتيوم استاندارد با ظرفيت 1000 mAh و زنگ هاي پلي فونيک، MP3 و WAV مي باشد آدم وسوسه ميکنه که با p1 جايگزين کنه

ولي متاسفانه بخاطر نداشتن قلم و حتي کليد کار کردن با آن مشکل است مثلا در برنامه هاي قديم پرنيان که صفحه و فونت و زمينه با کليد عوض ميشوند چطور ميشه کار کرد و بخاطر نداشتن فوکوس اتوماتیک کار اسکن را بکلي منتفي ميکنه مگر آنکه تجربه بشه که عکساش همان کيفيت با فوکوس را دارد از طرفي مرورگر اپرا بسيار قوي و سريع با امکانات خوبي است و بعيد ميدانم مرورگرهاي ديگه هم همان امکانات را داشته باشند ، پس استار گزينه مناسبي براي جايگزيني p1 نيست

اگه اين کسي استار داره و اين دو مورد تجربه کنه ميشه تصميم نهايي را گرفت

4. امکان کمينه کردن برنامه ها بدون خروج باصطلاح minmize آيا اين قابليت در استار وجود دارد

5. فوکوس اتوماتیک (آيا در استار ميتوان از صفحه کتاب وزيري يا رقعي يا صفحه A4 عکسي گرفت که متن راحت خوانده شود يعني با همان کيفيت عکس با زوم p1i ) اگر عکس نمونه گذاشته شود عالي است

بنده هم طبق تجربه اي كه دارم ميگم از همه پلت فرم ها هم گوشي داشتم حتي همين p1 شما رو هم داشتم .
p1سيستم عامل سيمبين uiq خدا بيامورز رو داره كه منقرض و زياد هم روش مانوري نشد.
اما شما اگه ديوايسي تحت سيمبين سري 60 نوكيا داشته باشي بعدا ميتوني وسعت برنامه ها و بازيها رو ببيني ...

ممنون خب حالا اگه قرار برگوشي سيستم عامل دار داشته باشه و نقاط قوت استار را هم داشته باشه Nokia 5530XpressMusic جايگزين بسيار مناسبيه :rolleyes:

Last edited:

ATI-AMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

راجع به برنامه های جاوا هم چندی پیش با یه سامسونگ جت کار کردم اونم جاوا بود ولی خیلی راحت برنامه ها نصب میشدن و بدون مشکل کار میکردن ، دو سه تا برنامه اسلامی مفاتیح و اذان 2.5 و قران هم تست کردم عالی اجرا شدن ، حالا نمیدونم این مدل هم مثل جت هست سیستمش یا فرق داره .

برنامه هاي پرنيان (قديم وجديد – با فهرست و بدون آن) چطور

Last edited:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
بالا