• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه دو گوشی

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام
دوستان شما از بین این دو گوشی برای خرید کدوم رو انتخاب می کنید؟من هیچکدوم رو نداشتم و نمی دونم کدوم بهتره(البته هر دو هم شبیه هم هستن تا حدودی)

S III
HTC ONE X

ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از کدوم برند بیشتر خوشت میاد؟ ظاهر کدوم به نظرت قشنگتره (اگه ظاهر برات مهمه)، همونو بگیر!
فرق آنچنانی ندارن، هر کسی به یه برندی علاقه داره.

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
والله یه بار یه گوشی اچ تی سی (نه این مدل) دستم گرفتم زیاد باهاش حال نکردم فکر کنم از سامسونگ بیشتر خوشم میاد

ولی در کل تفاوت چندانی ندارن درسته؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
والله یه بار یه گوشی اچ تی سی (نه این مدل) دستم گرفتم زیاد باهاش حال نکردم فکر کنم از سامسونگ بیشتر خوشم میاد

چرا دارن پردازشگر اس 3 قویتره
کلا در این موضوع چند تا تاپیک دیگه هم وجود داره فک کنم.....
در کل اس3 یه مقدار از وان ایکس بهتره....

موفق باشید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

پس احتمال زیاد همون اس3 برات بهتره.
آره فرق چندانی ندارن (نه اینکه فرق ندارن، فرق دارن ولی اونجوری نیست که محسوس باشه و برای یه کاربر معمولی قابل لمس باشه، هر دو کلیه نیازهاتو براورده میکنن واسه همین بهتره دنبال اونی باشی که بیشتر باهاش حال میکنی). یه عده که از اچ تی سی بیشتر خوششون میاد میگن وان ایکس بهتره و یه عده هم برعکس.

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام دوست من .خوب اس 3 که قوی تر هست اما چند تا مشکل داره که تو تاپیک ها بگردید پیدا می کنید البته وان ایکس هم همینطور اما قابل حله.
اس3 علاوه بر تاچ و ال سی دی دارای شیشه رویی هم هست که به دلیل خوش دست نبودن خیلی آمار شکستگی گوشی بالاست که یا گیر نمی یاد و مفت می فروشن یا سفارش می دن و قیمتش بالاست.از نظر نرم افزاری فوق العاده هستش.
وان ایکس هم گوشی بسیار خوبی هست و (من بیشتر دوسش دارم) اما سخت افزاری پایین تر البته نه زیاد و البته کسی که سنس باز باشه چون رابط کاربریش به دل هر کسی نمی شینه (یکم پیچیده هستش) اما اگه با سنس کار کنید و دستتون بیاد مطمئن باشید سراغ گوشی غیر سنس دار نمی رید.

بالا