• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه کامل بین نوکیا 6670 . 7610 . 3230 . 6260 . 6630

abtin25

Registered User
لایک‌ها
0
يا سلام
مي دونم كه اين گوشيها توي يك كلاس نيستند
ولي خول دليل نميشه كه يك گوشي مثلا نسل سومي خيلي بهتر يا حتي بتر از گوشي نسل دوم باشه.
همه اين گوشيها تقريبا تو يك رنج قيمت هستند.
مي خوام بدونم بنظر شما از نظر كلي (كارايي ظاهر قيمت ) كدوم از اينا بهترن
البته من اينو مي دونم كه مثلا گوشي 6680 يا 6681 خيلي بهتر از ايناست ولي من منظورم تو اين محدوده است كه گفتم
آيا گوشي ميشناشين كه تو ماركاي ديگيه همرديف اين گوشيها باشن ( سيمبيان هم باشن) ؟

abtin25

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من می خوام یک گوشی بخرم تو رنج 250-310
خودم قبلا خیلی از 6670 خوشم می اومد ولی خیلی کم دیدم کسی در مورد این گوشی صحبت کرده باشه
شنیدم تا حدی از 7610 هم بهتره
3230 که خیلیها میگن شکست خورده
6260 که یه دفه خریدش کم شده حالا چرا نمی دونم
فقط مونده 6630 که اونم ظاهرش قشنگ نیست
محض رضای خدا یکی به من بگه چیکار کنم
فقط نگین وایشا تا فلان مدل بیاد یا پول بیشتری بده
نظرتون در مورد 6670 چیه؟

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

abtin25

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي
من اين مقاله رو ديدم
بيشتر منظورم چيزايي نيست كه در موردش مي نويسن
بيشتر مي خواو بدونم در عمل چطوره

abtin25

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب بده

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از abtin25 :
کسی نیست جواب بده
اگر بتونم براي مقايسه اين چند گوشي يك تاپيك مخصوص ميزنم . شما كمي صبر كنين

zoroo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكل در پرشدن حافظه داخلي گوشي 3230

--------------------------------------------------------------------------------

سلام به هم دوستان
راستش چند روز پیش یک گوشی 3230 نوکیا خریدم. اما حالا یک مشکل کوچیک دارم. یکی از دوستان چند تا فایل رو برام با بلوتوث ارسال کرده که در قسمت inbox مسیج قرار گرفته و حالا هی ارور میده که کارت حافظه داخلی خود تلفن پر شده و اطلاعات رو پاک کن. می خواستم بدونم آیا راهی داره که من محل ذخیره مسیج ها و فایلهایی که با بلوتوث گرفتم رو به مموری کارت تغییر بدم. من تمام منو های موبایلم رو زیر و رو کردم اما هیچ چیز پیدا نکردم. لطفاً کمک کنید.توی قسمت Help گوشی دیدم نوشته برای اینکار باید بری به Messege / Setting بعد scroll کنی پایین روی Other و اونجا این امکان وجود داره! ولي وقتی امتحان کردم دیدم این option نیست! حالا شما مي گيد چه كار كنم.

rhcp_fan98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
be nazre man beine in gooshi ha 6630 behtarin karayee ro dare vali ba kelas tarineshoon 6670(az hame kamtar khaze)

vali kolan age mikhay to in renj gheymat gooshi bekhari behet s700 sony ericsson ba doorbine 1.3 MP ba felash va 32 mega byte memorye dakhelie gooshi tosiye mionamke albate daraye inferared ham hast
va dar akhar begam ke age sony ericsson(har modelisho) dastet begiri aslan nemituni ba nokia kar koni ! :D

بالا