• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه کامل 3250 با N70

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها یکی بیاد لطف کنه 3250 رو با n70 مقایسه کنه عیب های n70 رو بگه حسناش هم بگه 3250 رو هم همینطور بعد بگه 3250 بهتره یا n70
ممنون

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

N70 گوشی قدیمی تر ولی جا افتاده ای است. تقریباً‌ عیب قابل توجهی ندارد. دوربین بهتری دارد. مانند سایر گوشی های سری N قطعات بهتری در ساخت آن به کار رفته. در دراز مدت سرمایه گذاری مطمئن تری است. سیستم عامل آن سیمبین 8.1 (Series 60 2.8) است*.

3250 جدیدتر است. ظاهر بهتری دارد (که کاملاً‌ سلیقه ایست و میتوانید فاکتور بگیرید). قابلیت ها و امکانات پخش موسیقی بهتری دارد. قسمت قابل چرخش آن صرفاً‌ یک gimmick نیست و استفاده هایی دارد. مجهز به سیمبین 9.1 (S60 3rd Edition) است*.

اغلب اینها مواردی بود که معمولاً‌ در specification ها نمیبینید. برای اطلاع از سایر تفاوت ها به همان مراجع رجوع کنید.

* بسته به نظر افراد میتواند حسن یا عیب تلقی شود.

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

N70 گوشی قدیمی تر ولی جا افتاده ای است. تقریباً‌ عیب قابل توجهی ندارد. دوربین بهتری دارد. مانند سایر گوشی های سری N قطعات بهتری در ساخت آن به کار رفته. در دراز مدت سرمایه گذاری مطمئن تری است. سیستم عامل آن سیمبین 8.1 (Series 60 2.8) است*.

3250 جدیدتر است. ظاهر بهتری دارد (که کاملاً‌ سلیقه ایست و میتوانید فاکتور بگیرید). قابلیت ها و امکانات پخش موسیقی بهتری دارد. قسمت قابل چرخش آن صرفاً‌ یک gimmick نیست و استفاده هایی دارد. مجهز به سیمبین 9.1 (S60 3rd Edition) است*.

اغلب اینها مواردی بود که معمولاً‌ در specification ها نمیبینید. برای اطلاع از سایر تفاوت ها به همان مراجع رجوع کنید.

* بسته به نظر افراد میتواند حسن یا عیب تلقی شود.

ممنون
یک سوال
3250 سسمبیان 9.1 داره مثل n80 همه میگن برنامه براش گیر نمیاد یعنی برا n80 نیز گیر نمی یاد (یعنی هنوز چون سیمبیان جدیدی است برنامه براش ننوشتن)
به نظر شما 3250 بگیرم بهتره؟

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
chera barash barname ghir nemiad ? etefaghan 3250 az in nazar behtare chon ba ziad shodan barname hash miterekone

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
chera barash barname ghir nemiad ? etefaghan 3250 az in nazar behtare chon ba ziad shodan barname hash miterekone

اخه تو همین فروم می گفتن برنامه براش سخت گیر می یاد
بچه ها یکی بیاد بگه من کدوم گوشی رو بگیرم موندم چی بگیرم

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
خب سلیقه ای هست!
تفاوت آنچنانی از نظر امکانات ندارن!
خودت جفتشو ببین کدوم قشنگ تره!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من نمیدونم چرا من بعد از آقای ارور باید پست بدم یا ایشون بعد از من(شوخی)
خب ان70 دوربینش سر تره فلاش هم داره

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها امروز رفتم جمهوری n70 قیمتش 355 هزار تومان بود 3250 قیمتش 315
من 3250 رو 305 خریدم بلاخره ممنون از راهنمایی هاتون فقط یک مشل دارم
اول تنظیمات مربوط به رینگ تن و زنگ اس ام اس رو پیدا نمی کنم کجاست:( :( :( ایگار نداره
دوم این گوشی تنظیم مربوط به تعداد اس ام اس داره message counter یا تنظیم مربوط به مدت زمانی که زنگ زده ایم یا صحبت کرده ایم من اینارو پیدا نمی کنم یعنی این گوشی اینارو نداره
یکی بیاد مکم کنه

بالا