• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه کیفیت صدای انواع Music Phone ها

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تاپیک شدیداً تکراریه میدونم، ولی دیدم این سوال(کدوم گوشی از نظر موسیقی بهتره...) دوباره و دوباره پرسیده میشه، جواب هایی هم که دوستان میدن بعضی موقع ها خیلی جالب ناک نیست!...
فک میکنم تجربه ی شخصی منبع مناسبی واسه مقایسه و نظر دادن نباشه، واسه همین من اینجا به دوتا review لینک میکنم و یه قسمت هایی ازشون هم نقل میکنم... هدف اینجا فقط مقایسه کیفیت صدای گوشی هاست! یعنی symbian یا Linux یا Java بودنشون و کیفیت دوربین این چیزا، اینجا بحث نمیشه!
بازم میگم من دارم یه جمع بندی انجام میدم فقط امیدوارم دوستان هم بیان کمک کنن تا به یه نقطه نظر نسبتاً واحد برسیم و خلق خدا رو از راه راست به در نکنیم!;)

خوب! دوتا reviewی که گفتم یکی مال Mobile-review هست یکی مال NewMobile (که xplod عزیز اولین بار لینکش کرد)

اولی و اونی که بیشتر مد نظره ریویو mobile-review هست، چونکه هم خیلی کامله، هم از نظر ریالی خریدش واسه تعداد بیشتری میسره!;) ولی w550 و n91 توی این ریویو نیستن.
Music handsets comparison – which one to choose?

pic004.jpg

دومی از سایت newmobile.nl هستش که یه مقایسه بین w950 و n91 و iPod انجام داده. خوب ایم دوتا مدل اصولاً هم از نظر کارایی هم از نظر قیمت که واسه اکثریت فاکتر مهم تریه از مدل های بررسی شده تو review قبلی سرترن...
Comparison between the Nokia N91, Sony Ericsson W950i and iPod G5 Video

music_test_foto05.jpg

مقایسه ی اول (mobile-review)بین این گوشی هاست:
  • Nokia 3250
  • Motorola ROKR E2
  • Samsung X700
  • Siemens S75
  • Sony Ericsson W800i
  • Sony Ericsson W810i (almost the same as Sony Ericsson W300i)
  • Sony Ericsson W900i

میخواستم تیکه تیکه ترجمه کنم دیدک خیلی طول میکشه، ازونجایی که با یه نگاه به جدول ها میشه تقریباً همه چیرو متوجه شد،فقط نکاتی که به نظر جالب اومد و نتیجه گیری میزارم.

در اکثر موارد، رده بندی به این صورته:
  1. Motorola ROKR E2
  2. All Sony Ericsson’s products
  3. Nokia 3250

امتیازهای نهایی به این صورته:
  • Motorola ROKR E2 51
  • Nokia 3250 41
  • Sony Ericsson W800i 45
  • Sony Ericsson W810i 49
  • Sony Ericsson W900i 44
  • Sony Ericsson W300i 48

یکی از کارای جالبی که توی این review انجان دادن این بوده که به چند نفری که نظرشون رو روی کیفیت صدای گوشی ها ارائه میکردن ، یک بار گوشی هارو نشون دادن و نتیجه هارو خواستن و یک بار گوشی هارو نشون ندادن و نتیجه رو خواستن!!نتیجه ها به این صورته:
(ردیف اول یعنی جلوی اسم گوشی، کیفیت صداست در حالتی که از هدفون های شخص ثالث! استفاده شده و گوشی مخفی شده، ردیف وسط همین وضعیته ولی گوشی ها در دید شخص هستن و ردیف آخر هم کیفیت صدای اوریجینال هستش)

Motorola ROKR E2 9.2 8.1 8.1
Nokia 3250 6.4 8.8 8.2
Samsung X700 - - 7.1
Siemens S75 - - 7.4
Sony Ericsson W800i 8 8.2 8
Sony Ericsson W810i 8.2 8.1 8.2
Sony Ericsson W900i 8.4 7.8 7.9
Sony Ericsson W300i 8.1 7.4 7.6

این نتیجه ها (و جدول بعدی توی این review که بهتره خودتون ببینید) یه نکته قشنگی رو نشون میده! اینکه برخلاف تصور اکثریت و انتظار بالاشون از برند nokia و مدل 3250 ، این گوشی واقــــعاً در پخش موسیقی حرفی واسه گفتن نداره! حالا شما به این مورد حجم بالای گوشی رو هم اضافه کنید!;)

من review دوم رو کامل نخوندم ولی ظاهرا اگه یه 20-25 روز دیرتر این review روداده بودن یعنی بعد از لانچ شدن w950 ، این گوشی برنده بوده! این قسمت رو مطمئن نیستم اگه درست نیست لطفا بگید که اصلاح کنم، ولی بازم میگم صحبت فقط کیفیت صداست.
به نظر شخصی من همn91 در مقایسه با w950 کم میاره، هم از لحاظ سایز خیلی بزرگش(من اگه یه music phone میخواستم هرروز باخودم این ور اون ور ببرم، مسلماً n91 توی گزینه هام نبود شما چطور؟!) همم از نظر کیفیت پخش ویدئو (کی بدش میاد یه قسمت از سریال lost رو توی تاکسی با کیفیت عــالی نگاه کنه؟!:cool: ) ... کم میاره!
stylus نداشتن و قیمت بالاش هم به کنار.

آقا تاپیک رو گرم کنید!!!:cool:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سعی می کنم بعد از این بیشتر به خواسته های دوستان احترام بذارم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بابا xplod جان دمت گرم، ولی چه فایده اون جوری لااقل یه منبعی داشتیم واسه بحث کردن روی نوع استدلال های بعضی دوستان، حالا اگه یه نفر بیاد بپرسه 3250 چجوریه و یکی بگه کیفیت صداش پایینه نسبت به واکمن ها، دوباره همون آش میشه و همون کاسه!...

صلاح مملکت خویش خسروان دانند:rolleyes:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در پست های حذف شده هیچ مطلبی که به پیشبرد موضوع تاپیک کمک کنه و یا بعدن قابل استناد باشه وجود نداشت. لطفن این بحث رو ادامه ندید.

بالا