• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه 6630 با K750 ؟؟؟؟

error

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام من میخواستم یکی از اینها را بخرم ولی موندم توش اگه میشه دوستان راهنمایی کنن
و چنتاسوال هم داشتم کدام mp3ان بهتره و ایا سمبین انقدر باهاله که 6630 بخرم
با تشکر :wacko:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از error :
با سلام من میخواستم یکی از اینها را بخرم ولی موندم توش اگه میشه دوستان راهنمایی کنن
و چنتاسوال هم داشتم کدام mp3ان بهتره و ایا سمبین انقدر باهاله که 6630 بخرم
با تشکر :wacko:
با اينكه از نوكيا خيلي خوشم نمياد ولي كا 750 دو مگاپيكسل با فلش دوربين داره . تازه دوربين سوني ولي خوب بدبختي
اينه كه جاواست . بايد ببيني دوربين برات مهمه يا سيستم عامل .

error

Registered User
لایک‌ها
0
با اينكه از نوكيا خيلي خوشم نمياد ولي كا 750 دو مگاپيكسل با فلش دوربين داره . تازه دوربين سوني ولي
خوب بدبختي
ممنون از جوابت يعني تنها فرق انها دوربين 2 مگاپيكسل است؟؟؟؟؟كيفيت mp3 فرقي نداره؟؟؟؟؟؟؟

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نقل از error :
ممنون از جوابت يعني تنها فرق انها دوربين 2 مگاپيكسل است؟؟؟؟؟كيفيت mp3 فرقي نداره؟؟؟؟؟؟؟

ببین تفاوتها رو اینجا برات ذکر میکنم:

- وزن گوشي k750 به مراتب كمتر است ( 99گرم در مقابل 127گرم وزن 6630)
- صفحه نمایش k750i داراي رزولوشن بيشتري است.
- هر دو گوشي با يك memory card 64mb عرضه ميشوند ولي internal memory براي k750 38mb است و براي 6630 10mb
- باطري k750 به مراتب بهتر است.
- k750 داراي FM راديو ميباشد.
- ابعاد و طراحي محصول SE بهتر ميباشد.
- دوربين كه داش تن تن گفت و مسلما برتري k750 محرز هست. اونهم با قابليت autofocus + flash

و حالا برتريهاي 6630
- استفاده از سيستم عامل اونهم Symbian 8.0
- قابليت نگهداري ركورد تماسهاي گرفته شده به صورت نامحدود (در k750 به 30 عدد محدود ميشود)

در مورد MP3 اگرچه دقيق نميدانم ولي سوني بر روي قابليت پخش ديجيتالي اين سري (k750 , w800 , d750) خيلي تبليغ كرده و بعلاوه يك Earphone با كيفيت هم ضميمه k750 كرده است.

sunboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز كلا كيفيت ساخت سوني بالاتر هستش ولي به نطر من نميشه از سيستم عامل گذشت
كيفيت mp3 6630 عاليه چون sterio هستش
من 6630 دارم ازش خيلي راضي هستم :rolleyes:

ReD3ath++

کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نقل از sunboy :
دوست عزيز كلا كيفيت ساخت سوني بالاتر هستش ولي به نطر من نميشه از سيستم عامل گذشت
كيفيت mp3 6630 عاليه چون sterio هستش
من 6630 دارم ازش خيلي راضي هستم :rolleyes:

کاملا تائید میشه به قول داش تن تن اگه سیستم عامل مهمه برات دیگه تو انتخاب نباید شک کنی ... :)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ReD3ath++ :
کاملا تائید میشه به قول داش تن تن اگه سیستم عامل مهمه برات دیگه تو انتخاب نباید شک کنی ... :)
ممنون كه با كپيرايت صحبت مي كني :)
كيفيت صدا هم هنوز مشخص نيست چون كي 750 هنوز تست نشده ولي اگر بهتر نباشه مسلما بدتر نيست .

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
كيفيت صداي K750 در بيشتر review ها تست شده ...

براي مثال آقاي Marek Lutonský از گردانندگان سايت هاي GSMArena.com و MobilMania.cz كيفيت صداي K750 رو با iPod مقايسه كرده و اينطور نوشته :

As usual, when I was testing the sound quality I tried to compare the way K750 and Apple iPod performed one and the same song. As I was not equipped with a device to reduce the Sony Ericsson system connector towards a standard 3.5" jack (a device, which is however expected to appear on the market soon) I did not give the iPod any advantage. I used a pair of standard ear-phones with it too. As for Sony Ericsson, I activated both its MegaBass option and its equalizer
I cannot say I did not recognize the difference. The iPod sound is more natural, it is more open into the space; it is just different. Nevertheless, if I had to make a blind test and state which one of the devices - the Sony Ericsson or the iPod - is playing, I would hardly strike home each time. The MP3 sound performed by Sony Ericsson K750 is really fantastic. Thanks to the MegaBass option it has clear bass elements and is perfectly balanced in the entire frequency spectrum. I blame the ear-phones for the above mentioned difference the most, because those of the Apple are just very good, even though they feature standard characteristics. Sony Ericsson is not planning to offer better ear-phones before the new W800 Walkman is launched. I would have appreciated a test with better ear-phones, of course, but without reduction I would have not been able to plug them into the phone
The phone works with MP3 file in the background too

error

Registered User
لایک‌ها
0
این کا 750 اگه سیمبین بود دیگه انده گوشی بود نه؟؟؟؟ :cool:
باید بگم یکی برام بسازه سونی :D

ReD3ath++

کاربر فعال
لایک‌ها
7
آره با نون و سس اضافه ... ;)

error

Registered User
لایک‌ها
0
در كل به نظرشما كدام را بگيريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين سوال داشتم كه برنامه هاي سيمبين خيلي باهال و توپ هست يا نه :blink:
و ايا اينكه كا 750 سيمبين نيست بعد از يه مدت خسته كننده ميشه :(
با تشكر از راهنماي دوستان ;)

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك كلام 6630 فكرش رو بكن چقدر نرم افزارهاي گوناگوني ميتوني توش بريزي كلي حال ميده و در مورد mp3 هم واقعا بي نظيره مخصوصا اگه با يك هد ست خوب گوش كني راستش به نظر من كا 750 همچين يك نمه دخترونس نيس؟؟؟؟

Vahit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از armiin :
يك كلام 6630 فكرش رو بكن چقدر نرم افزارهاي گوناگوني ميتوني توش بريزي كلي حال ميده و در مورد mp3 هم واقعا بي نظيره مخصوصا اگه با يك هد ست خوب گوش كني راستش به نظر من كا 750 همچين يك نمه دخترونس نيس؟؟؟؟

:happy:
خب من خودم از اونايي بودم كه عشق برنامه موبايل داشتم.
تاچند وقت پيش هم كه 6600 داشتم برنامه اي نبود كه روش نصب نكرده باشم !
اما يه بار نشستم فكر كردم ديدم واقعا" چقدر از برنامه هايي كه ريختم استفاده ميكنم و
واقعا" چقدر به دردم ميخوره ؟؟
هيچ !!
بيشتر برنامه هاي به درد بخور احتياج به امكاناتي داره كه توي ايران ساپورت نميشه.
اگه 100 تا برنامه نصب كرده بودم شايد 4 تا دونه ش هم برام كارايي نداشت ! اينه كه قيد
هر چي برنامه بود زدم و گوشيم رو عوض كردم.
ضمنا" k750i واقعا" بی نظیره ! توی تمام بنچ مارکها و تاپ تن ها یا دوم هست یا سوم.

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Vahit :
:happy:
خب من خودم از اونايي بودم كه عشق برنامه موبايل داشتم.
تاچند وقت پيش هم كه 6600 داشتم برنامه اي نبود كه روش نصب نكرده باشم !
اما يه بار نشستم فكر كردم ديدم واقعا" چقدر از برنامه هايي كه ريختم استفاده ميكنم و
واقعا" چقدر به دردم ميخوره ؟؟
هيچ !!
بيشتر برنامه هاي به درد بخور احتياج به امكاناتي داره كه توي ايران ساپورت نميشه.
اگه 100 تا برنامه نصب كرده بودم شايد 4 تا دونه ش هم برام كارايي نداشت ! اينه كه قيد
هر چي برنامه بود زدم و گوشيم رو عوض كردم.
ضمنا" k750i واقعا" بی نظیره ! توی تمام بنچ مارکها و تاپ تن ها یا دوم هست یا سوم.

من هم از اونايي هستم كه تا حد مرگ از قيافه نوكيا بدم مياد ولي در جواب اين دوست عزيز بايد بگم مگه شما برنامه هايي را كه الان روي كامپيوترت نصب كردي چقدرش را دائم استفاده ميكني؟! ولي با اين حال براي روز مبادا هر برنامه اي را كه فكر ميكني يه موقع به كار بياد را رو كامپيوتر نصب كردي ;) خوب يه موبايل اسمارت هم يه همچين چيزيه ديگه :wacko: . راستش اگر كا750 امكان نمايش فايلهاي آفيس را داشت من با كله يك عدد خريده بودم اما چه كنم كه براي اين موضوع مجبورم يه نوكيا اكبيري 6630 يا 6680 يا 6681 يا ... را بگيرم

شاد باشيد

mansourlatifi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azadiphone :
من هم از اونايي هستم كه تا حد مرگ از قيافه نوكيا بدم مياد ... راستش اگر كا750 امكان نمايش فايلهاي آفيس را داشت من با كله يك عدد خريده بودم اما چه كنم كه براي اين موضوع مجبورم يه نوكيا اكبيري 6630 يا 6680 يا 6681 يا ... را بگيرم
شاد باشيد
آقا در زمان انتخابات رياست جمهوري بعداز اينكه خوب اين تبليغاتشون را نگاه كردم به اين فكر افتادم كه اگر اين (8 نفر - 1 نفر) را در يك ميكسر با هم قاطي كنند ازش يه آدم در مياد كه شايد!!! بدرد اين كار بخوره (رضايي هم از اول نخودي بود و كنار كشيد)
39.GIF

الان هم به اين فكر افتادم كه اين ديزاين و ظرافت موتورولا و سامسونگ با سيستم عاملهاي نوكيا و آي‌مت با دوربين و مانيتور و باطري و كيفيت پخش MP3 سوني‌اريكسون با سخت افزار و كيفيت استحكام زيمنس با آنتن دهي و سگ جوني الكاتل را باهم قاطي كنند: يه موبايل از توش در ميآد كه با هر قيمتي شده تمامي مردم دنيا يه دونه ازش ميخرند (صايران هم از اول نخودي بود و كنار كشيد)
77.GIF
25.GIF

البته بگذريم كه سرويسهاي مخابرات ايران لياقت يه همچين گوشي را ندارد

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت اساتيد عزيز ، امروز با يكي از دوستان براي خريد گوشي رفتيم علاء الدين واقعيتش تنها گوشي جالبي كه ديدم كا 750 بود كه به نظر من از لحاظ ديزاين خيلي زيبا بود قيمت هم با گارانتي سيما ميدادن 350 تنا سوالي كه داشتم اينه كه دوستاني كه اين گوشي رو دارن آيا راضي هستن گيري نداره؟؟ مشكلي تو اين گوشي ديده شده يا نه؟؟ واينكه آيا قيمت پائينتر از اين مياد تو 20 روز آينده ؟؟ ممنون از لطف شما

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
دوستاني كه K750 رو دوست دارند (مثل خودم) توصيه ميكنم اين review رو حتما ببينند

Saliquincer's Review of K750

10fj2.jpg

ReD3ath++

کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نقل از Niaz :
دوستاني كه K750 رو دوست دارند (مثل خودم) توصيه ميكنم اين review رو حتما ببينند

Saliquincer's Review of K750

10fj2.jpg

داش نياز يه سوال ... تو در مورد S700 هم اطلاعات داشتي ... دلايل تو براي انتخاب k750 به جاي s700 چي بوده ؟؟؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ReD3ath++ :
داش نياز يه سوال ... تو در مورد S700 هم اطلاعات داشتي ... دلايل تو براي انتخاب k750 به جاي s700 چي بوده ؟؟؟
اون دو مگاپيكسيله .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
با سلام خدمت اساتيد عزيز ، امروز با يكي از دوستان براي خريد گوشي رفتيم علاء الدين واقعيتش تنها گوشي جالبي كه ديدم كا 750 بود كه به نظر من از لحاظ ديزاين خيلي زيبا بود قيمت هم با گارانتي سيما ميدادن 350 تنا سوالي كه داشتم اينه كه دوستاني كه اين گوشي رو دارن آيا راضي هستن گيري نداره؟؟ مشكلي تو اين گوشي ديده شده يا نه؟؟ واينكه آيا قيمت پائينتر از اين مياد تو 20 روز آينده ؟؟ ممنون از لطف شما
چه عجب نظرت نكنه عوض شده ؟ طرفدار دو آتيشه ي نوكيا چجوري داره از كا 750 در بين تمام موبايلهاي جمهوري نعريف مي كنه ؟ :D

بالا