با اينكه از نوكيا خيلي خوشم نمياد ولي كا 750 دو مگاپيكسل با فلش دوربين داره . تازه دوربين سوني ولي خوب بدبختيبه نقل از error :با سلام من میخواستم یکی از اینها را بخرم ولی موندم توش اگه میشه دوستان راهنمایی کنن
و چنتاسوال هم داشتم کدام mp3ان بهتره و ایا سمبین انقدر باهاله که 6630 بخرم
با تشکر :wacko:
ممنون از جوابت يعني تنها فرق انها دوربين 2 مگاپيكسل است؟؟؟؟؟كيفيت mp3 فرقي نداره؟؟؟؟؟؟؟با اينكه از نوكيا خيلي خوشم نمياد ولي كا 750 دو مگاپيكسل با فلش دوربين داره . تازه دوربين سوني ولي
خوب بدبختي
به نقل از error :ممنون از جوابت يعني تنها فرق انها دوربين 2 مگاپيكسل است؟؟؟؟؟كيفيت mp3 فرقي نداره؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از sunboy :دوست عزيز كلا كيفيت ساخت سوني بالاتر هستش ولي به نطر من نميشه از سيستم عامل گذشت
كيفيت mp3 6630 عاليه چون sterio هستش
من 6630 دارم ازش خيلي راضي هستم
ممنون كه با كپيرايت صحبت مي كنيبه نقل از ReD3ath++ :کاملا تائید میشه به قول داش تن تن اگه سیستم عامل مهمه برات دیگه تو انتخاب نباید شک کنی ...
به نقل از armiin :يك كلام 6630 فكرش رو بكن چقدر نرم افزارهاي گوناگوني ميتوني توش بريزي كلي حال ميده و در مورد mp3 هم واقعا بي نظيره مخصوصا اگه با يك هد ست خوب گوش كني راستش به نظر من كا 750 همچين يك نمه دخترونس نيس؟؟؟؟
به نقل از Vahit ::happy:
خب من خودم از اونايي بودم كه عشق برنامه موبايل داشتم.
تاچند وقت پيش هم كه 6600 داشتم برنامه اي نبود كه روش نصب نكرده باشم !
اما يه بار نشستم فكر كردم ديدم واقعا" چقدر از برنامه هايي كه ريختم استفاده ميكنم و
واقعا" چقدر به دردم ميخوره ؟؟
هيچ !!
بيشتر برنامه هاي به درد بخور احتياج به امكاناتي داره كه توي ايران ساپورت نميشه.
اگه 100 تا برنامه نصب كرده بودم شايد 4 تا دونه ش هم برام كارايي نداشت ! اينه كه قيد
هر چي برنامه بود زدم و گوشيم رو عوض كردم.
ضمنا" k750i واقعا" بی نظیره ! توی تمام بنچ مارکها و تاپ تن ها یا دوم هست یا سوم.
آقا در زمان انتخابات رياست جمهوري بعداز اينكه خوب اين تبليغاتشون را نگاه كردم به اين فكر افتادم كه اگر اين (8 نفر - 1 نفر) را در يك ميكسر با هم قاطي كنند ازش يه آدم در مياد كه شايد!!! بدرد اين كار بخوره (رضايي هم از اول نخودي بود و كنار كشيد)به نقل از azadiphone :من هم از اونايي هستم كه تا حد مرگ از قيافه نوكيا بدم مياد ... راستش اگر كا750 امكان نمايش فايلهاي آفيس را داشت من با كله يك عدد خريده بودم اما چه كنم كه براي اين موضوع مجبورم يه نوكيا اكبيري 6630 يا 6680 يا 6681 يا ... را بگيرم
شاد باشيد
به نقل از Niaz :دوستاني كه K750 رو دوست دارند (مثل خودم) توصيه ميكنم اين review رو حتما ببينند
Saliquincer's Review of K750
اون دو مگاپيكسيله .به نقل از ReD3ath++ :داش نياز يه سوال ... تو در مورد S700 هم اطلاعات داشتي ... دلايل تو براي انتخاب k750 به جاي s700 چي بوده ؟؟؟
چه عجب نظرت نكنه عوض شده ؟ طرفدار دو آتيشه ي نوكيا چجوري داره از كا 750 در بين تمام موبايلهاي جمهوري نعريف مي كنه ؟به نقل از cesoot :با سلام خدمت اساتيد عزيز ، امروز با يكي از دوستان براي خريد گوشي رفتيم علاء الدين واقعيتش تنها گوشي جالبي كه ديدم كا 750 بود كه به نظر من از لحاظ ديزاين خيلي زيبا بود قيمت هم با گارانتي سيما ميدادن 350 تنا سوالي كه داشتم اينه كه دوستاني كه اين گوشي رو دارن آيا راضي هستن گيري نداره؟؟ مشكلي تو اين گوشي ديده شده يا نه؟؟ واينكه آيا قيمت پائينتر از اين مياد تو 20 روز آينده ؟؟ ممنون از لطف شما