• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه b2evol و دیگر سیستم های مدیریت وبلاگ

athar

Registered User
لایک‌ها
8
درود به همه دوستان و یاران عزیز
من وقتی میخواستم واسه سایت (هایپردانلود) خودم یک سیستم مدیریت وبلاگ بزنم قاعدتا اولین چیزی که به ذهنم رسید موویبل تایپ بود. مخصوصا اینکه توی تک دانلود هم از این سیستم استفاده میکردم (البته به صورت آماده) اما توی نصب اون به مشکل برخورد کردم. بارها سعی کردم که نصبش کنم اما نصب نمیشد و مجبور شدم که سیستم هایی که درون فانتازیکو وجود داشت رو امتحان کنم که توی همه اون سیستم ها b2evolation نظر من رو جلب کرد.این سیستم رو مقداری دست کاری کردم و مشاهده کردم که میتونه یک سیستم وبلاگ بسیار عالی برای سایت من .باشه و در حال حاظر این سیستم به نظر من بهترین سیستم مدیریت وبلاگ هست.
اگه کسی نظری در این مورد داره بگه. یعنی بیاد بگه که فلان سیستم مدیریت وبلاگ این امکانات رو داره اما b2evol نداره. خوشحال میشم با دوستان تو این مورد بحث کنیم.
در ضمن خواهش میکنم توی این تاپیک از موضوع بحث خارج نشید و در مورد موضوعات دیگه از قبیل سوتی گرفتن یا ..... هم صحبتی نکنید.
راستی میتونید پست های تبلیغاتی در مورد سیستم مدیریت وبلاگ خودتون هم بدید اما نه اینکه برای مثلا بگین "این از همه بهتره". پیشنهاد میکنم که در مورد امکانات و مزایای سیستم مورد نظر بحث کنید تا با b2evol که فعلا از نظر من بهترین هست مقایسه بشه. فقط خواهش میکنم حرفهاتون با دلیل و توضیحات کامل باشه.
با تشکر

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام آقا اطهر گل
آقا ورد پرس به نظرم خوبه
ورژن جديدش 1.5 خيلي راحت نصب ميشه و خوب و مناسبه
قالب هاي زيادي هم داره
زياد باهاش كار نكردم
اما خوبه ;)

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
b2evo و وردپرس با هم پسر عمو دختر عمو هستن !
جفتشون خوبن ... ولی من خودم وردپرس رو ترجیح میدم ..چون بعضی چیزایی که لازم داشتم رو داشت ...
و بعضی امکاناتشون مشترکه ولی تویه وردپرس حرفه ای تره ...
ولی برای کسی که چندتا بلاگ بخواد b2evo بهترین انتخابه ... ;)

athar

Registered User
لایک‌ها
8
سلام آقا دیوید گل تر
دیوید جان b2evol هم قالب های زیادی داره. اگه امکان داره در مورد امکاناتش برای ما بگو تا ببینیم چی کم داره و چی زیاد.
علی آقای عزیزم شما هم اگه امکان داره بگین که WordPrees چه چیزهایی داره که حرفه ای تره؟

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از athar :
سلام آقا دیوید گل تر
دیوید جان b2evol هم قالب های زیادی داره. اگه امکان داره در مورد امکاناتش برای ما بگو تا ببینیم چی کم داره و چی زیاد.
علی آقای عزیزم شما هم اگه امکان داره بگین که WordPrees چه چیزهایی داره که حرفه ای تره؟
عرض شود که من خیلی وقت پیش بررسی کردم و الان همش یادم نیست ! ولی کم کمک یادم میاد میگم ... ;)
البته همه اینا هم نظر شخصی منه شاید درست نباشه !
1. وردپرس تویه ساختار لینک ثابتش قویتره و حرفه ای تره ...خصوصا نسخه جدیدش ... Permalink Structure
2. b2evo برای مدیریت و استفاده از دسته بندی های امکانات بهتر و کاملتری داره ! Category
3. امکانات وردپرس از لحاظ پلاگین خیلی بهتره ! البته توضیح دقیق اینو برنامه نویسا میدونن نشونشم تعداد و تنوع پلاگین برای وردپرسه !

فعلا همین !

athar

Registered User
لایک‌ها
8
علی جان مورد اول رو متوجه نشدم.
در مورد پلاگین ها هم حق با شماست. چرا که b2evol اونقدر شناخته شده نیست. اما یک سیستم داره که بامز بهش اجازه میده که رتبه بالایی داشته باشه و اون قبول پلاگین های ام تی هست. یعنی اینکه شما میتونین از پلاگین های ام تی توی این سیستم استفاده کنین.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از athar :
علی جان مورد اول رو متوجه نشدم.
در مورد پلاگین ها هم حق با شماست. چرا که b2evol اونقدر شناخته شده نیست. اما یک سیستم داره که بامز بهش اجازه میده که رتبه بالایی داشته باشه و اون قبول پلاگین های ام تی هست. یعنی اینکه شما میتونین از پلاگین های ام تی توی این سیستم استفاده کنین.
راستي سايت شما با همين b2evol هست؟ فونتاش خيلي ريزه و نوتها از راست به چپ نيست

athar

Registered User
لایک‌ها
8
فرهاد جان سایت من هم با همین سیستم b2evolation کار میکنه. البته مشکلاتی که عرض کردین مربوط به این سیستم نیست و هر سیستمی بود چنین مشکلی رو داشت که باید با ویرایش اون رو درست کرد که متاسفانه هنوز درستش نکردم.

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از athar :
فرهاد جان سایت من هم با همین سیستم b2evolation کار میکنه. البته مشکلاتی که عرض کردین مربوط به این سیستم نیست و هر سیستمی بود چنین مشکلی رو داشت که باید با ویرایش اون رو درست کرد که متاسفانه هنوز درستش نکردم.
منظور از ساختار لینک ثابت تمیز بودن آدرسهاشه ! Clean URI که خیلی مزایا داره ...تویه یک تاپیک کامل توضیح دادم ....

درباره لاگین هم نمیدونستم همچین امکاناتی داره b2evo ... ;)

بالا