• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه N93 با N73

omid7822

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزیز
از کلیه افرادی که گوشیهای نوکیا N93 و N73 و Qtek را دارا می باشند (تجربه شخصی) و یا به هر شکلی اگاهی دارند خواهشمندم تجربیات خود را در اختیار بنده و دیگر دوستان علاقمند قرار دهند.امیدوارم برای نوشتن چند خط
پاسخ این مطلب تنگ نظری نفرمایید، در ضمن چون این موضوع برای من بسیار حیاتی می باشد از دوستداران
گوشیهای نوکیا و سونی اریکسون خواهش می کنم که این فرم را مکانی برای سر و کله زدن با همدیگر قرار
ندهند و تمام دوستان با صداقت و بدور از هر گونه غرض نظرات خود را بگویند تا بتوانم بهره لازم را بگیرم همچنین
در ذکر محاسن و معایب هر کدام تنها به تجربیات خود بسنده کنید و از ذکر شنیده ها خودداری فرمایید.

چرا با وجود گذشت کمتر از یکسال از عمر N93 به این تعداد زیاد گوشیهای کارکرده در بازار موجود است که بعضی از انها بسیار تمیز و در حد گوشی نو میباشند در حالی که حدود دویست هزار تومان کاهش قیمت نسبت به گوشی نو را دارند در واقع بنده می خواهم بدانم که چرا صاحب این گوشی متحمل این چنین ضرری می شود؟

با تشکر امید

لطفا نظر دهید

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اگه گفته بودي W810 يا k750 يا N90 يا N70 يا ... باور كن الان اينجارو تركونده بودند !

N93 خيلي گرونه ! تو اين رنج گوشي معمولا كاربر ها خيلي كم هستند !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چرا شما دو تا تاپیک مشابه زدی؟!!!.....من توی اون یکی تاپیک نظر دادم!!!!

meweadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ان73 گرفتم
دوربینش فوقالعاده است
سیمبیان 9 داره
کار با صفحه کلیدش سخته یا خیلی طول میکشه عادت کنی
سرعتش یه مقدار پایینه ( که این بیشتر به خاطر رو 2 گیگ اوریجینال روشه + داشتن 2 تا سیستم عامل )
در کل گوشی فوقالعاده ایه .شک نکن

ان 93 نسبت به قیمتش نمیارزه به نظر من
فقط یه دوربین خوف داره .من و نو که عکاس نیستیم.هستیم؟
اگه هم بخوایم عکس بندازیم ، عکس حرفه ای نمیندازیم که.
با اینحال ان73 قدرت عکسش خیلی عالیه.

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه عکس های گرفته شده با این دو تا گوشی رو بذارین
ممنون

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من ان73 گرفتم

کار با صفحه کلیدش سخته یا خیلی طول میکشه عادت کنی
سرعتش یه مقدار پایینه ( داشتن 2 تا سیستم عامل )
.

:f34r::blink::wacko:
2تا سیستم عامل؟!!! دیگه از اون حرفها بود

کلا میشه گفت به همون دلیلی که دیگه الان N90 تولید نمیشه و من قبلا راجع بهش کلی گفته بودم. دلیل اصلیش شکل نامتعارف و غیر کلاسیک اون هست;) کلا گوشیهای معمولی ( غیر تاشو و ریلی و ... ) توجه مردم رو بیشتر جلب میکنه حالا اگه علاوه بر اون عامل سنگینی و بزرگی بیش از حد و نوع باز شدن! رو هم به اون اضافه کنیم ...

دلیل دیگه هم اونکه از نظر کیفیت عکس و فیلمبرداری ( با اینکه VGA هست) و زوم اپتیکال هم داره باز هم کاربرانش رو راضی نکره;) هر چند اگه کیفیتش از N73 هم بهتر بود به همون دلایل که اول گفتم به نظر من باز هم N73 پیروز میشد.:cool:

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
2تا سیستم عامل؟!!! دیگه از اون حرفها بود

احتمالا منظور ایشون سیستم عامل سیمبین و جاوا بوده که جاوا رو به عنوان سیستم عامل هم فرض کردن...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به نظرم میرسه تنگنا ن73 خریده باشه که اینجوری تاپیک نبش قبر میکنه(شاید هم اشتباه میکنم...لول)

ان 93 نسبت به قیمتش نمیارزه به نظر من
فقط یه دوربین خوف داره .من و نو که عکاس نیستیم.هستیم؟

اینو قبول ندارم اصلا ن93 دوربین خوبی نداره عکسهای فوق العاده ضعیفی میندازه...ولی فیلمبرداریش عالیه!!!!

نکات مثبت ن93 از نظر من: سخت افزار و سرعت بسیار خوب و فیلمبرداری قوی!!!!

بالا